Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

15,6" CitySmart dataveske - perfekt for pendleren

Targus CitySmart Advanced 14-15.6"

  Art.nr: 243382
  • Passer laptop opp til 15,6"
  • Forede lommer
  • Justerbar akselreim
  • Smarte løsninger

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Targus CitySmart Advanced 14-15.6"

Targus CitySmart Advanced er en perfekt pendlerveske som enkelt holder nok plass til dagens viktigste tillbehør. Noen ganger kan det være vanskelig å få med seg alle tingene fra kontoret, skolen eller møtet. Med denne stilige laptopvesken trenger du ikke å bekymre deg da du får plass til både annet laptop, ladere, nettbrett, smarttelefoner og penner og blyanter! 

Vesker og futteral fra Targus er kjent for å være både veldesignet og romslige og denne laptopvesken er ikke et unntak. Vesken har forede lommer for utmerket beskyttelser for dine elektroniske enheter. I denne vesken får man plass til en laptop på opp til 15,6" størrelse.

Vesken har en ekstra lomme for nettbrett

Den utvidbare lommen gjør at laptoper på 14-15,6" passer utmerket

Targus Targus CitySmart Advanced 14-15.6" TBT914EU Targus CitySmart Advanced 14-15.6" Targus CitySmart Advanced er en perfekt pendlerveske som enkelt holder nok plass til dagens viktigste tillbehør. Noen ganger kan det være vanskelig å få med seg alle tingene fra kontoret, skolen eller møtet. Med denne stilige laptopvesken trenger du ikke å bekymre deg da du får plass til både annet laptop, ladere, nettbrett, smarttelefoner og penner og blyanter! Vesker og futteral fra Targus er kjent for å være både veldesignet og romslige og denne laptopvesken er ikke et unntak. Vesken har forede lommer for utmerket beskyttelser for dine elektroniske enheter. I denne vesken får man plass til en laptop på opp til 15,6" størrelse. Vesken har en ekstra lomme for nettbrett Den utvidbare lommen gjør at laptoper på 14-15,6" passer utmerket Dataveske 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Dataveske og sleeve
  4. Dataveske