Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Profesjonelt arbeidsheadset med aktiv støyreduksjon

Jabra Evolve 75 UC

  Art.nr: 1012349
  • Opptil 15 timers batteritid
  • Kan tilkobles to enheter samtidig
  • Sertifisert Skype for Business-headset
  • Trådløs rekkevidde på 30 meter
  • Innebygd opptatt-lys

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 190,-

Delbetal fra 228,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Jabra Evolve 75 UC kan du bevege deg fritt rundt på kontoret og samtidig jobbe helt uforstyrret, ved hjelp av støyreduksjonsteknologi. Headsettet har 15 timers batteritid og ved hjelp av Bluetooth kan du bevege deg fritt inntil 30 meter fra lydkilden. For å signalisere til dine kollegaer at du er opptatt, finnes det et lys som indikerer nettopp dette. For å være helt bombesikker på at du får nok ro til å konsentrere deg, har Jabra krydret headsettet med aktiv støyreduksjon.

Aktiv støyreduksjon

Sitter du i åpent kontorlandskap eller har hjemmekontor? Se for deg dette: Du jobber i et heftig Excel-ark, kaffe inntas på høykant, PC-en jobber i høygir og låter som et fly i ferd med å lette. Ved hjelp av aktiv støyreduksjon (ANC) filtreres lavfrekvent lyd i ditt arbeidsområde vekk, slik at du enkelt kan rette fokus dit det skal og glemme lyden av en laptop som høres ut som en støvsuger.

Lang batteritid og god rekkevidde

Foretrekker du å røre på deg når du prater i telefonen? Jabra Evolve 75 har ved hjelp av Bluetooth 4.0 opptil 30 meter trådløs rekkevidde, slik at du har muligheten til rive deg løs fra skrivebordet. I tillegg har headsettet opptil 15 timers batteritid og kan enkelt lades opp ved hjelp av medfølgende USB-kabel.

Opptatt-lys

For å vise at du er opptatt for dine arbeidskollegaer, finnes det en indikator som automatisk slår seg på for å signalisere at du er midt i en samtale. Skulle du derimot ha behov for å formidle at du vil ha fred og ro, kan indikatoren slås på manuelt.

Fleksible tilkoblingsmuligheter

Du kobler helt enkelt headsettet til laptop, telefon eller nettbrett via Bluetooth. Skulle du derimot ikke ha en laptop som støtter Bluetooth, har du også muligheten til å koble til via dongle eller en USB-kabel. Du har også muligheten til å koble til både telefonen og PC-en, slik at du enkelt kan velge hvilken enhet du ønsker å ta i mot anropet på.

Headsettet leveres med:

1012349 1012349 Jabra Jabra Evolve 75 UC 100-98510000-99 Med Jabra Evolve 75 UC kan du bevege deg fritt rundt på kontoret og samtidig jobbe helt uforstyrret, ved hjelp av støyreduksjonsteknologi. Headsettet har 15 timers batteritid og ved hjelp av Bluetooth kan du bevege deg fritt inntil 30 meter fra lydkilden. For å signalisere til dine kollegaer at du er opptatt, finnes det et lys som indikerer nettopp dette. For å være helt bombesikker på at du får nok ro til å konsentrere deg, har Jabra krydret headsettet med aktiv støyreduksjon. Aktiv støyreduksjon Sitter du i åpent kontorlandskap eller har hjemmekontor? Se for deg dette: Du jobber i et heftig Excel-ark, kaffe inntas på høykant, PC-en jobber i høygir og låter som et fly i ferd med å lette. Ved hjelp av aktiv støyreduksjon (ANC) filtreres lavfrekvent lyd i ditt arbeidsområde vekk, slik at du enkelt kan rette fokus dit det skal og glemme lyden av en laptop som høres ut som en støvsuger. Lang batteritid og god rekkevidde Foretrekker du å røre på deg når du prater i telefonen? Jabra Evolve 75 har ved hjelp av Bluetooth 4.0 opptil 30 meter trådløs rekkevidde, slik at du har muligheten til rive deg løs fra skrivebordet. I tillegg har headsettet opptil 15 timers batteritid og kan enkelt lades opp ved hjelp av medfølgende USB-kabel. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Opptatt-lys For å vise at du er opptatt for dine arbeidskollegaer, finnes det en indikator som automatisk slår seg på for å signalisere at du er midt i en samtale. Skulle du derimot ha behov for å formidle at du vil ha fred og ro, kan indikatoren slås på manuelt. Fleksible tilkoblingsmuligheter Du kobler helt enkelt headsettet til laptop, telefon eller nettbrett via Bluetooth. Skulle du derimot ikke ha en laptop som støtter Bluetooth, har du også muligheten til å koble til via dongle eller en USB-kabel. Du har også muligheten til å koble til både telefonen og PC-en, slik at du enkelt kan velge hvilken enhet du ønsker å ta i mot anropet på. Headsettet leveres med: Dataheadset 4,6 10 2190 NOK 2190 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Dataheadset