Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

23,8" alt-i-ett-datamaskin med webkamera og 128 GB SSD

Medion E23201s-C-128F4

  Art.nr: 1010718
  • Intel Celeron J4005 prosessor
  • 128 GB SSD og 4 GB RAM
  • Uttrekkbart webkamera
  • 23,8" Full HD-skjerm
  • Trådløs mus og tastatur inkludert

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Medion E23201s-C-128F4 er en alt-i-ett-datamaskin som med sin 23,8" Full HD-skjerm sammen med det medfølgende tastaturet og musen gir deg en total løsning med alt du trenger. Inne i datamaskinen finner du blant annet en 128 GB stor SSD-harddisk og dual-core Intel Celeron J4005-prosessor, begge fungerer for raskere programoppstart og raskere overføringshastigheter, slik at du kan jobbe effektivt uten lange ventetider.

Med det hendige, uttrekkbare webkameraet over skjermen til Medion E23201s-C-128F4 kan du være sikker på at videosamtalen er over.

Intel Celeron prosessor

 

Intel Celeron J4005 er en dual-core prosessor for alle dine daglige behov. Med ekte Intel-følelse i rimelig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å kunne jobbe med, se på film og mer.

128 GB SSD-harddisk

 

Harddisken til denne datamaskinen er av type SSD som er den nye og raske lagringen i den nye epoken som starter Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, i tillegg til at de er lydløse og bruker ekstremt lite strøm. SSD-harddisken til denne datamaskinen er på 128 GB, noe som gir deg lagringsplass for applikasjoner, bilder og musikk for eksempel.

23,8" Full HD

 

Den 23,8" store skjermen har Full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) som gjør bildet skarpere og brukeropplevelsen bedre. Opplev film med fantastiske detaljer i ekte Full HD.

Uttrekkbart webkamera

 

Med det hendige, uttrekkbare webkameraet over skjermen til Medion E23201s-C-128F4 kan du være sikker på at videosamtalen er over. Nå trenger du heller ikke å bekymre deg for å gå glipp av de viktige konferansesamtalene eller samtalene med familien.

Enkelt å koble til

 

Hvis du vil unngå å koble til nettverkskabelen, kan du raskt og enkelt koble deg til forskjellige trådløse nettverk via WiFi med den raske AC-standarden, men du kan også enkelt koble deg til Internett med en vanlig Ethernet-kabel. Du kan også koble til utstyr sømløst med Bluetooth 4.2, for eksempel en smarttelefon, datamus eller hodetelefoner.

Hvis du vil unngå å koble til nettverkskabelen, kan du raskt og enkelt koble deg til forskjellige trådløse nettverk via WiFi.
1010718 Medion Medion E23201s-C-128F4 30027062   Medion E23201s-C-128F4 er en alt-i-ett-datamaskin som med sin 23,8" Full HD-skjerm sammen med det medfølgende tastaturet og musen gir deg en total løsning med alt du trenger. Inne i datamaskinen finner du blant annet en 128 GB stor SSD-harddisk og dual-core Intel Celeron J4005-prosessor, begge fungerer for raskere programoppstart og raskere overføringshastigheter, slik at du kan jobbe effektivt uten lange ventetider. Intel Celeron prosessor   Intel Celeron J4005 er en dual-core prosessor for alle dine daglige behov. Med ekte Intel-følelse i rimelig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å kunne jobbe med, se på film og mer. 128 GB SSD-harddisk   Harddisken til denne datamaskinen er av type SSD som er den nye og raske lagringen i den nye epoken som starter Windows og applikasjoner mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, i tillegg til at de er lydløse og bruker ekstremt lite strøm. SSD-harddisken til denne datamaskinen er på 128 GB, noe som gir deg lagringsplass for applikasjoner, bilder og musikk for eksempel. 23,8" Full HD   Den 23,8" store skjermen har Full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) som gjør bildet skarpere og brukeropplevelsen bedre. Opplev film med fantastiske detaljer i ekte Full HD. Uttrekkbart webkamera   Med det hendige, uttrekkbare webkameraet over skjermen til Medion E23201s-C-128F4 kan du være sikker på at videosamtalen er over. Nå trenger du heller ikke å bekymre deg for å gå glipp av de viktige konferansesamtalene eller samtalene med familien. Enkelt å koble til   Hvis du vil unngå å koble til nettverkskabelen, kan du raskt og enkelt koble deg til forskjellige trådløse nettverk via WiFi med den raske AC-standarden, men du kan også enkelt koble deg til Internett med en vanlig Ethernet-kabel. Du kan også koble til utstyr sømløst med Bluetooth 4.2, for eksempel en smarttelefon, datamus eller hodetelefoner. All-in-One 4 1 4490 NOK 4490 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Stasjonær PC
  3. All-in-One