Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

27" alt-i-én-datamaskin med 8. gen. i5 og 512 GB SSD

HP Pavilion 27-xa0105no

  Art.nr: 1009165
  • 27" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
  • Intel Core i5-9400T prosessor
  • 512 GB SSD og 8 GB RAM
  • Kraftig lyd, finjustert av B&O
  • Sammenleggbart webkamera

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

11 490,-

Delbetal fra 1 002,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

HP Pavilion 27-xa0105no er en alt-i-én-datamaskin som er konstruert for både underholdning og produktivitet. Datamaskinen er utrustet med flere smarte funksjoner, som for eksempel er det innebygde pop-up-webkameraet, som gjør at du kan være sikker på at Skype-samtalen ikke fortsetter uten deg. Den 27" Full HD-skjermen (2560 x 1440), gir skarpe bilder som kommer til å gjøre din favorittfilm enda bedre. Inni datamaskinen finner du en 512 GB stor SSD-harddisk, hvilket gir deg masse lagringsplass for å klare hele familiens behov, eller for å spare større filer i arbeidet ditt.

9. generasjons. Intel Core i5-prosessor

Med den nyeste Intel-prosessoren får du garantert den pålitelige ytelsen du behøver for å både arbeide og spille. Intel Core i5-9400T er en sekskjernet prosessor og har en maksimal hastighet på hele 3,4 GHz. Denne generasjonen har også Intel Turbo Boost 2.0-teknologi for å øke den maksimale turbofrekvensen, få kraften til å utføre arbeidsoppgavene dine på kort tid.

512 GB SSD-harddisk

En SSD (Solid State Drive) er nåtidens raske og effektive lagring som starter Windows og programmer ekstremt mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. Til forskjell fra vanlige, mekaniske harddisker er de stort sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, noe som er ekstra bra i bærbare datamaskiner. De er dessuten lydløse og strømbesparende. SSD-disken i denne maskinen er på 512 GB, noe som gir deg masse lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk.

27" Full HD-skjerm

Nyt krystallklare bilder fra hvilken som helst vinkel. Med bred visningsvinkel på 178° og en krystallklar oppløsning på 1920 x 1080 får du alltid en fantastisk utsikt over innholdet ditt.

Kraftig lyd

Med doble HP-høyttalere, HP Audio Boost og tilpassede innstillinger av ekspertene hos B&O PLAY får du en spektakulær og autentisk lyd. La lyden ta deg med inn i opplevelsen.

8 GB DDR4 RAM

HP Pavilion 27-xa0105no er forseggjort med DDR4 RAM-minne, en rask standard for arbeidsminne. Få nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 8 GB DDR4 RAM, alt for å sikkerstille raskere ytelse.

Sammenleggbart webkamera

Den brøkdelen av et sekund der du undrer om kameraet virkelig er slått av, eller om deltakerne i konferansesamtalen nettopp har sett deg i pyjamasen. Med det praktiske sammenleggbare webkameraet over skjermen på HP Pavilion 27-xa0105no kan du ta det helt med ro, og være helt sikker på når kameraet er på eller skrudd av.

1009165 HP HP Pavilion 27-xa0105no 7RY78EA#UUW HP Pavilion 27-xa0105no er en alt-i-én-datamaskin som er konstruert for både underholdning og produktivitet. Datamaskinen er utrustet med flere smarte funksjoner, som for eksempel er det innebygde pop-up-webkameraet, som gjør at du kan være sikker på at Skype-samtalen ikke fortsetter uten deg. Den 27" Full HD-skjermen (2560 x 1440), gir skarpe bilder som kommer til å gjøre din favorittfilm enda bedre. Inni datamaskinen finner du en 512 GB stor SSD-harddisk, hvilket gir deg masse lagringsplass for å klare hele familiens behov, eller for å spare større filer i arbeidet ditt. 9. generasjons. Intel Core i5-prosessor Med den nyeste Intel-prosessoren får du garantert den pålitelige ytelsen du behøver for å både arbeide og spille. Intel Core i5-9400T er en sekskjernet prosessor og har en maksimal hastighet på hele 3,4 GHz. Denne generasjonen har også Intel Turbo Boost 2.0-teknologi for å øke den maksimale turbofrekvensen, få kraften til å utføre arbeidsoppgavene dine på kort tid. 512 GB SSD-harddisk En SSD (Solid State Drive) er nåtidens raske og effektive lagring som starter Windows og programmer ekstremt mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. Til forskjell fra vanlige, mekaniske harddisker er de stort sett ufølsomme for støt og vibrasjoner, noe som er ekstra bra i bærbare datamaskiner. De er dessuten lydløse og strømbesparende. SSD-disken i denne maskinen er på 512 GB, noe som gir deg masse lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk. 27" Full HD-skjerm Nyt krystallklare bilder fra hvilken som helst vinkel. Med bred visningsvinkel på 178° og en krystallklar oppløsning på 1920 x 1080 får du alltid en fantastisk utsikt over innholdet ditt. Kraftig lyd Med doble HP-høyttalere, HP Audio Boost og tilpassede innstillinger av ekspertene hos B&O PLAY får du en spektakulær og autentisk lyd. La lyden ta deg med inn i opplevelsen. 8 GB DDR4 RAM HP Pavilion 27-xa0105no er forseggjort med DDR4 RAM-minne, en rask standard for arbeidsminne. Få nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 8 GB DDR4 RAM, alt for å sikkerstille raskere ytelse. Sammenleggbart webkamera Den brøkdelen av et sekund der du undrer om kameraet virkelig er slått av, eller om deltakerne i konferansesamtalen nettopp har sett deg i pyjamasen. Med det praktiske sammenleggbare webkameraet over skjermen på HP Pavilion 27-xa0105no kan du ta det helt med ro, og være helt sikker på når kameraet er på eller skrudd av. All-in-One 11490 NOK 11490 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Stasjonær PC
  3. All-in-One