Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

23,8" alt-i-ett-datamaskin med IPS-panel og 256 GB SSD

HP 24-df0101no AiO

  Art.nr: 1012314
  • 23,8" Full HD-skjerm (IPS-panel)
  • Intel Pentium Silver J5040 prosessor
  • 256 GB SSD og 4 GB RAM-minne
  • HD-kamera med glidebryter
  • Rask WiFi & Bluetooth 4.2

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
6 190,-

Delbetal fra 561,-/mnd Info

Info
HP 24-df0101no AiO
Produkt du ser på: 23,8" alt-i-ett-datamaskin med IPS-panel og 256 GB SSD

6 190,-


  • pris: 7 387,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

HP 24-df0101no er en 23,8" alt-i-ett-datamaskin som kommer med Full HD-skjerm med IPS-panel og tynne kanter på sidene. Dette gir deg en godt designet datamaskin med komponenter som firkjernet Intel Pentium Silver-prosessor og en 256 GB stor SSD-harddisk. Dette gir deg raske hastigheter i applikasjoner og dokumenter. 

23,8" Full HD-skjerm med IPS-panel

Den 23,8" store skjermen har Full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) som gjør bildet skarpere, pikslene mindre og brukeropplevelsen bedre. Og med et IPS-panel får du livlige farger, ekstra bra for deg å jobbe i for eksempel Photoshop.

Intel Pentium Silver J5040

Intel Pentium Silver J5040 er en prosessor som hjelper deg med alle dine daglige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i rimelig format, får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform å jobbe på, se på film og mer. Prosessoren har fire prosessorkjerner og en maksimal hastighet på 3,2 GHz.

256 GB SSD-harddisk

Hardisken på denne laptopen er en SSD som gir rask og effektiv lagring som starter Windows og applikasjoner veldig raskt. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i bærbare datamaskiner. SSD-er er også lydløse og bruker lite strøm. SSD-harddisken til denne laptopen er på 256 GB, og gir deg plass til bilder, dokumenter og programmer.

Rask WiFi & Bluetooth 4.2

Koble til nettverk trådløst via WiFi med den raske AC-standarden, som gir mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Den lar deg surfe på nettet uten kabler. Bluetooth 4.2 lar deg trådløst koble til tilleggsutstyr som hodetelefoner eller datamus.

Gjennomtenkt design

Skjermen har en ultra-tynn kant på tre sider, slik at du kan se mer av skjermen, i tillegg til et privatlivskamera med popup-funksjon, slik at du kan være sikker på at ingen ser deg når kameraet ikke er i bruk. Smart plasserte porter gir deg også en ryddig arbeidsplass.

1012314 HP HP 24-df0101no AiO 2S797EA#UUW HP 24-df0101no er en 23,8" alt-i-ett-datamaskin som kommer med Full HD-skjerm med IPS-panel og tynne kanter på sidene. Dette gir deg en godt designet datamaskin med komponenter som firkjernet Intel Pentium Silver-prosessor og en 256 GB stor SSD-harddisk. Dette gir deg raske hastigheter i applikasjoner og dokumenter.  23,8" Full HD-skjerm med IPS-panel Den 23,8" store skjermen har Full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) som gjør bildet skarpere, pikslene mindre og brukeropplevelsen bedre. Og med et IPS-panel får du livlige farger, ekstra bra for deg å jobbe i for eksempel Photoshop. Intel Pentium Silver J5040 Intel Pentium Silver J5040 er en prosessor som hjelper deg med alle dine daglige oppgaver. Med ekte Intel-følelse i rimelig format, får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform å jobbe på, se på film og mer. Prosessoren har fire prosessorkjerner og en maksimal hastighet på 3,2 GHz. 256 GB SSD-harddisk Hardisken på denne laptopen er en SSD som gir rask og effektiv lagring som starter Windows og applikasjoner veldig raskt. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner, noe som er ekstra godt i bærbare datamaskiner. SSD-er er også lydløse og bruker lite strøm. SSD-harddisken til denne laptopen er på 256 GB, og gir deg plass til bilder, dokumenter og programmer. Rask WiFi & Bluetooth 4.2 Koble til nettverk trådløst via WiFi med den raske AC-standarden, som gir mer stabil tilkobling og høyere hastighet. Den lar deg surfe på nettet uten kabler. Bluetooth 4.2 lar deg trådløst koble til tilleggsutstyr som hodetelefoner eller datamus. Gjennomtenkt design Skjermen har en ultra-tynn kant på tre sider, slik at du kan se mer av skjermen, i tillegg til et privatlivskamera med popup-funksjon, slik at du kan være sikker på at ingen ser deg når kameraet ikke er i bruk. Smart plasserte porter gir deg også en ryddig arbeidsplass. All-in-One 1 1 6190 NOK 6190 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Stasjonær PC
  3. All-in-One