Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

23" alt-i-ett-stasjonær PC med Intel-prosessor og 256 GB SSD

HP 24-f0024no

  Art.nr: 1011068
  • 23" Full HD-skjerm (1920x1080)
  • Intel Celeron J4005 prosessor
  • 256 GB SSD og 4 GB RAM
  • Integrert HD-webkamera
  • Moderne stil med tynn ramme

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
6 990,-

Delbetal fra 628,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

HP 24-f0024no er en alt-i-ett-datamaskin som gir deg en komplett løsning uten å ta mye plass. Blant annet er datamaskinen utstyrt med en 256 GB stor SSD-harddisk som gir rask lagring av dokumenter og programmer. Datamaskinen er ideell for arbeid og studier, med tilstrekkelig ytelse til å utføre daglige oppgaver. Samtidig gjør den stilige designen at den passer og ser bra ut i alle rom. Datamaskinen leveres også med en datamus og et tastatur.

256 GB SSD-harddisk

 

Harddisken til denne datamaskinen er av type SSD som er den raske og effektive lagringen i den nye epoken som starter Windows og applikasjoner veldig raskt. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner. SSD-er er også lydløse og bruker ekstremt lite strøm. SSD-hardisken på denne datamaskinen er på 256 GB og gir deg lagringsplass for spill, programmer, bilder og musikk.

Intel Celeron prosessor

 

Intel Celeron J4005 er en prosessor som er konstruert for alle dine daglige databehov. Med ekte Intel-følelse i rimelig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på film og mer.

23" Full HD

 

Den 23" store skjermen har Full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) som gjør bildet skarpere, pikslene mindre og brukeropplevelsen bedre. Opplev film med fantastiske detaljer i ekte Full HD - direkte på dataskjermen. Den matte overflaten med antirefleks behandling gjør at du ser bra ut selv i sterkt sollys.

En maskin for hele familien

 

Denne alt-i-ett-datamaskinen viser mer med en ultratynn ramme, den har et justerbart vippestativ som gir muligheten for flere vinkler og med sin moderne stil kan den smykke ethvert rom. HP 24-f0024no har også blitt utstyrt med HD-webkamera med glidebrytere for personvern, innebygde høyttalere og enkel WiFi-tilkobling.

DDR4 RAM

 

24-f0024no er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 4 GB DDR4 RAM, alt for å sikre raskere ytelse.

Windows 10

 

Windows 10 er kjent, enkel å bruke og har mange likheter med Windows 7, inkludert Start-menyen, men med app-bekvemmeligheten til Windows 8. Den er rask å starte og våkne fra dvalemodus, har mer innebygd sikkerhet som hjelper å beskytte informasjonen din og er designet for å fungere med eksisterende programvare og maskinvare.

1011068 HP HP 24-f0024no 9HG16EA#UUW   HP 24-f0024no er en alt-i-ett-datamaskin som gir deg en komplett løsning uten å ta mye plass. Blant annet er datamaskinen utstyrt med en 256 GB stor SSD-harddisk som gir rask lagring av dokumenter og programmer. Datamaskinen er ideell for arbeid og studier, med tilstrekkelig ytelse til å utføre daglige oppgaver. Samtidig gjør den stilige designen at den passer og ser bra ut i alle rom. Datamaskinen leveres også med en datamus og et tastatur. 256 GB SSD-harddisk   Harddisken til denne datamaskinen er av type SSD som er den raske og effektive lagringen i den nye epoken som starter Windows og applikasjoner veldig raskt. De er stort sett ufølsomme for sjokk og vibrasjoner. SSD-er er også lydløse og bruker ekstremt lite strøm. SSD-hardisken på denne datamaskinen er på 256 GB og gir deg lagringsplass for spill, programmer, bilder og musikk. Intel Celeron prosessor   Intel Celeron J4005 er en prosessor som er konstruert for alle dine daglige databehov. Med ekte Intel-følelse i rimelig format får du jevn multitasking-ytelse og en perfekt plattform for å jobbe, se på film og mer. 23" Full HD   Den 23" store skjermen har Full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) som gjør bildet skarpere, pikslene mindre og brukeropplevelsen bedre. Opplev film med fantastiske detaljer i ekte Full HD - direkte på dataskjermen. Den matte overflaten med antirefleks behandling gjør at du ser bra ut selv i sterkt sollys. En maskin for hele familien   Denne alt-i-ett-datamaskinen viser mer med en ultratynn ramme, den har et justerbart vippestativ som gir muligheten for flere vinkler og med sin moderne stil kan den smykke ethvert rom. HP 24-f0024no har også blitt utstyrt med HD-webkamera med glidebrytere for personvern, innebygde høyttalere og enkel WiFi-tilkobling. DDR4 RAM   24-f0024no er utstyrt med DDR4 RAM, en rask standard for arbeidsminne. Dra nytte av forbedret hastighet, kapasitet og lavere strømforbruk. Du får tilgang til 4 GB DDR4 RAM, alt for å sikre raskere ytelse. Windows 10   Windows 10 er kjent, enkel å bruke og har mange likheter med Windows 7, inkludert Start-menyen, men med app-bekvemmeligheten til Windows 8. Den er rask å starte og våkne fra dvalemodus, har mer innebygd sikkerhet som hjelper å beskytte informasjonen din og er designet for å fungere med eksisterende programvare og maskinvare. All-in-One 6990 NOK 6990 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Stasjonær PC
  3. All-in-One