Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Alt-i-ett datamaskin med 8. generasjons i5-prosessor

HP 24-f0008no

  Art.nr: 1004468
  • 23,8" Full HD skjerm
  • Intel® Core™ i5-8250U prosessor
  • 128 GB SSD + 1000 GB HDD
  • 8 GB DDR4 RAM
  • Moderne stil
7 990,-

Delbetal fra 711,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

HP 24-f0008no er en alt-i-ett datamaskin som gir deg en komplett løsning uten å ta opp mye plass. Datamaskinen har blant annet utstyrt med en 128 GB SSD ogen 1000 GB harddisk noe som gir deg masse lagringsplass for programmer, dokumenter, bilder og musikk. Den passer perfekt for både deg som studerer og jobber. med sitt moderne design passer den inn i alle rom.

8. generasjon Intel Core i5-prosessor

Med den seneste Intel-prosessoren får du garantert den ytelsen du trenger for både arbeid og gaming. Intel Core i5-8250U er en firekjernet prosessor og har en maksimal hastighet på hele 3,4 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet på en laptop som er utformet for oppfylle strenge krav. Perfekt for streamingmateriale eller til og med for å skape eget.

128 GB SSD & 1000 GB HDD

En av harddiskene i laptopen er av type SSD som er den nye tidens raske og effektive lagring, som starter Windows og programer mye raskere enn tradisjonell mekanisk harddisk. De er nesten ufølsomme for støt og vibrasjon, noe som er ekstraordinært i bærbare datamaskiner. SSD-plater er også lydløse og effektive. SSD-harddisken på denne datamaskinen er 128 GB, noe som gir deg god lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk. HP 24-f0008no har også en 1000 GB HDD, noe som betyr at du får mye lagringsplass og ikke trenger å bekymre deg for lagring.

23,8" Full HD-skjerm

Med en 23,8 " Full HD-skjerm (1920 x 1080 piksler) blir bildene skarpere, pikslene mindre og opplevelsen bedre. Opplev film og media med fantastiske detaljer. Skjermen med antirefleks reflekterer dessuten bort sollys slik at PC-en går fint ann å bruke på solrike dager.

Designet for hele familien

Dette er en alt-i-ett datamaskin kommer i ultra-tynn ramme, samt at den har et justerbar stativ som gjør at du kan arbeide fra flere forskjellige vinkler og med sitt moderne stil passer den inn i alle rom. HP 24-f0008no har også HD-kamera med glidebrytere for personvern, innebygde høyttalere og enkel WiFi-tilkobling.

8 GB DDR4 RAM

HP 24-f0008no kommer med 8 GB DDR4 RAM, den nyeste standarden for arbeidsminne. Gled deg over bedre hastigheter, større kapasitet og et lavere strømforbruk.

Windows 10

Windows 10 er kjent, brukervennlig og har mange likheter med Windows 7, inkludert Start-menyen, men med app-bekvemmeligheten fra Windows 8. Det er raskt å starte opp og våkne fra sleep-mode, den har mer innebygd sikkerhet som bidrar til å beskytt informasjonen din og utviklet for å fungere med eksisterende programvare og maskinvare.

HP HP 24-f0008no 4JT67EA#UUW HP 24-f0008no er en alt-i-ett datamaskin som gir deg en komplett løsning uten å ta opp mye plass. Datamaskinen har blant annet utstyrt med en 128 GB SSD ogen 1000 GB harddisk noe som gir deg masse lagringsplass for programmer, dokumenter, bilder og musikk. Den passer perfekt for både deg som studerer og jobber. med sitt moderne design passer den inn i alle rom. 8. generasjon Intel Core i5-prosessor Med den seneste Intel-prosessoren får du garantert den ytelsen du trenger for både arbeid og gaming. Intel Core i5-8250U er en firekjernet prosessor og har en maksimal hastighet på hele 3,4 GHz. Dra nytte av lang holdbarhet på en laptop som er utformet for oppfylle strenge krav. Perfekt for streamingmateriale eller til og med for å skape eget. 128 GB SSD & 1000 GB HDD En av harddiskene i laptopen er av type SSD som er den nye tidens raske og effektive lagring, som starter Windows og programer mye raskere enn tradisjonell mekanisk harddisk. De er nesten ufølsomme for støt og vibrasjon, noe som er ekstraordinært i bærbare datamaskiner. SSD-plater er også lydløse og effektive. SSD-harddisken på denne datamaskinen er 128 GB, noe som gir deg god lagringsplass for dokumenter, programmer, bilder og musikk. HP 24-f0008no har også en 1000 GB HDD, noe som betyr at du får mye lagringsplass og ikke trenger å bekymre deg for lagring. 23,8" Full HD-skjerm Med en 23,8 " Full HD-skjerm (1920 x 1080 piksler) blir bildene skarpere, pikslene mindre og opplevelsen bedre. Opplev film og media med fantastiske detaljer. Skjermen med antirefleks reflekterer dessuten bort sollys slik at PC-en går fint ann å bruke på solrike dager. Designet for hele familien Dette er en alt-i-ett datamaskin kommer i ultra-tynn ramme, samt at den har et justerbar stativ som gjør at du kan arbeide fra flere forskjellige vinkler og med sitt moderne stil passer den inn i alle rom. HP 24-f0008no har også HD-kamera med glidebrytere for personvern, innebygde høyttalere og enkel WiFi-tilkobling. 8 GB DDR4 RAM HP 24-f0008no kommer med 8 GB DDR4 RAM, den nyeste standarden for arbeidsminne. Gled deg over bedre hastigheter, større kapasitet og et lavere strømforbruk. Windows 10 Windows 10 er kjent, brukervennlig og har mange likheter med Windows 7, inkludert Start-menyen, men med app-bekvemmeligheten fra Windows 8. Det er raskt å starte opp og våkne fra sleep-mode, den har mer innebygd sikkerhet som bidrar til å beskytt informasjonen din og utviklet for å fungere med eksisterende programvare og maskinvare. All-in-One 7990 NOK 7990 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Stasjonær PC
  3. All-in-One