Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Oppgradert versjon av DualShock 4

Sony PS4 DualShock 4 v2 - Magma Red

  Art.nr: 240445
  • Touch-Pad
  • SHARE-knapp
  • Innebygget høyttaler
  • Utgang for hodetelefoner
  • Bevegelsessensor

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Sony PS4 Dual Shock Black 4 v2 er den nye utgaven av den populære håndkontrollen til PlayStation 4. Håndkontrollen har en stor touchpad som gir en ny dimensjon til spillingen. 

Hva er nytt?

I versjon to av Dual Shock 4 vises en lysstripe på toppen av touch-pad-en. Dette gir nyttig informasjon i spillet. Kontrollen kan kommunisere over USB og kommer med bedre batterikapasitet enn den gamle versjonen.

Innebygget høyttaler

Håndkontrollen har en innebygget høyttaler. Denne høyttaleren kan spille av lyd fra spillet for å gi deg nyttig informasjon og en bedre spillopplevelse.

Touch-Pad

Med touch-paden kan du trykke, dra og tegne. Plasseringen på fremsiden av kontrollen gir deg stor frihet når du spiller.

SHARE-knapp

Nå kan du dele spillresultatene dine med venner og familie på sosiale nettverk, bare ved å trykke på en knapp!

Sony Sony PS4 DualShock 4 v2 - Magma Red CUH-ZCT2E11/E Sony PS4 Dual Shock Black 4 v2 er den nye utgaven av den populære håndkontrollen til PlayStation 4. Håndkontrollen har en stor touchpad som gir en ny dimensjon til spillingen.  Hva er nytt? I versjon to av Dual Shock 4 vises en lysstripe på toppen av touch-pad-en. Dette gir nyttig informasjon i spillet. Kontrollen kan kommunisere over USB og kommer med bedre batterikapasitet enn den gamle versjonen. Innebygget høyttaler Håndkontrollen har en innebygget høyttaler. Denne høyttaleren kan spille av lyd fra spillet for å gi deg nyttig informasjon og en bedre spillopplevelse. Touch-Pad Med touch-paden kan du trykke, dra og tegne. Plasseringen på fremsiden av kontrollen gir deg stor frihet når du spiller. SHARE-knapp Nå kan du dele spillresultatene dine med venner og familie på sosiale nettverk, bare ved å trykke på en knapp! Kontroll 5 1 579 NOK 579 NewCondition SoldOut
  1. Data og nettbrett
  2. Spill og konsoll
  3. Tilbehør
  4. Kontroll