Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

PlayStation 4 slim 1TB med God of War

Sony PlayStation 4 Slim 1TB God of War

  Art.nr: 1003161
 • Fantastisk HDR-grafikk
 • Favorittapper for underholdning
 • DualShock 4 håndkontroll
 • Inkludert spillet God of War

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Opplev en smart og mindre PS4 med en fantastisk spillopplevelse, som alltid finnes for spilleren. 

 • Opplev levende og sterke farger med fantastisk HDR-grafikk.
 • Organiser spillene og appene dine, og del med venner gjennom et nytt og intuitivt grensesnitt.
 • Lagre data som underholdningsinnhold, spill, musikk, bilder og video på den integrerte 1TB harddisken.
 • Alle de beste TV-programmene, filmene og mye mer fra favorittappene dine til underholdning.
 • Inkludert tilbehør: DualShock 4 håndkontroll, HDMI-kabel, Chat headset, Mikro-USB ladekabel og strømledning. 

Fantastisk kontroll

DualShock 4-kontrollen har blitt oppdatert med et nytt utseende og nye funksjoner. Kontrollen har et mer synlig og mer fargesterkt lys. Kontrollen er også den mest ergonomiske PlayStation-kontrollen som noen sinne er laget.

Share Play

Inviter venner og kjente til å spille sammen med deg - selv om de ikke eier spillet selv. Med Share Play kan du la en venn overta spillingen om du møter på et vanskelig punkt i spillet. Dere kan også bytte på å spille gjennom spillet, som om dere spiller sammen i samme rom.

Fjernspilling

Du kan streame spill til datamaskinen din, PlayStation Vita eller Sony Xperia-enheter over det trådløse nettverket hjemme.

God of War 

En vanskelig og fremmed vei venter på deg i en fantastisk gjenfortelling av en klassisk historie. Følg Kratos når han reiser gjennom en dyp historie om oppvekst, vold og et ønske om å bli en bedre mann for sin sønn. I en verden av monstre, drager og guder hviler ansvaret tungt på dine skuldrene, og når livet er fylt med blod og kaos, hvordan har du tenkt å hindre tidligere feil fra å påvirke din fremtid?

Sony Sony PlayStation 4 Slim 1TB God of War PlayStation 4 Slim 1TB God of War Opplev en smart og mindre PS4 med en fantastisk spillopplevelse, som alltid finnes for spilleren.  Opplev levende og sterke farger med fantastisk HDR-grafikk.Organiser spillene og appene dine, og del med venner gjennom et nytt og intuitivt grensesnitt.Lagre data som underholdningsinnhold, spill, musikk, bilder og video på den integrerte 1TB harddisken.Alle de beste TV-programmene, filmene og mye mer fra favorittappene dine til underholdning.Inkludert tilbehør: DualShock 4 håndkontroll, HDMI-kabel, Chat headset, Mikro-USB ladekabel og strømledning.  Fantastisk kontroll DualShock 4-kontrollen har blitt oppdatert med et nytt utseende og nye funksjoner. Kontrollen har et mer synlig og mer fargesterkt lys. Kontrollen er også den mest ergonomiske PlayStation-kontrollen som noen sinne er laget. Share Play Inviter venner og kjente til å spille sammen med deg - selv om de ikke eier spillet selv. Med Share Play kan du la en venn overta spillingen om du møter på et vanskelig punkt i spillet. Dere kan også bytte på å spille gjennom spillet, som om dere spiller sammen i samme rom. Fjernspilling Du kan streame spill til datamaskinen din, PlayStation Vita eller Sony Xperia-enheter over det trådløse nettverket hjemme. God of War  En vanskelig og fremmed vei venter på deg i en fantastisk gjenfortelling av en klassisk historie. Følg Kratos når han reiser gjennom en dyp historie om oppvekst, vold og et ønske om å bli en bedre mann for sin sønn. I en verden av monstre, drager og guder hviler ansvaret tungt på dine skuldrene, og når livet er fylt med blod og kaos, hvordan har du tenkt å hindre tidligere feil fra å påvirke din fremtid? Konsoll 2990 NOK 2990 NewCondition Discontinued
 1. Data og nettbrett
 2. Spill og konsoll
 3. Konsoll