Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Xbox One S 1 TB med Assassin's Creed Origins og Rainbow Six Siege

Microsoft Xbox One S 1TB + Assasins Creed Origins

  Art.nr: 1002546
 • 1 TB harddisk
 • UHD 4K Blu-ray-spiller
 • Assassin's Creed Origins
 • Rainbow Six Siege
 • 1 håndkontroll
2 190,-

Delbetal fra 228,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Xbox One S 1 TB med Assassin's Creed Origins og Rainbow Six Siege. Denne spillpakken har en nedlasting av spillet Assassin's Creed Origins for Xbox One og Windows 10 PC. Se på Blu-ray-filmer i utrolige 4K Ultra HD-kvalitet og stream 4K-video fra Netflix.

Opplev rikere og dypere farger i spill og videoer med HDR. Spill gamle spillfavoritter fra Xbox 360 * i et stadig voksende utvalg med bakover kompatibilitet. Med noen av de beste spillene i Xbox-historien, og over 100 eksklusive titler, har det aldri vært en bedre tid å spille Xbox One.

Assassin's Creed Origins

Assassin's Creed Origins er en ny begynnelse. Opplev en ny måte å kjempe mens du utforsker pyramidene og skjulte gravene i det gamle Egypt. Opplev følelsesmessige og minneverdige opplevelser på reisen, og oppdag opprinnelsen til nettopp Assassin's Creed.

Rainbow Six Siege

Se også

(0 stk)
 • Håndkontroll til Xbox One
 • Trådløs
 • Vibrasjonsfeedback

549,-

Microsoft Microsoft Xbox One S 1TB + Assasins Creed Origins 234-00234 Xbox One S 1 TB med Assassin's Creed Origins og Rainbow Six Siege. Denne spillpakken har en nedlasting av spillet Assassin's Creed Origins for Xbox One og Windows 10 PC. Se på Blu-ray-filmer i utrolige 4K Ultra HD-kvalitet og stream 4K-video fra Netflix. Opplev rikere og dypere farger i spill og videoer med HDR. Spill gamle spillfavoritter fra Xbox 360 * i et stadig voksende utvalg med bakover kompatibilitet. Med noen av de beste spillene i Xbox-historien, og over 100 eksklusive titler, har det aldri vært en bedre tid å spille Xbox One. Assassin's Creed Origins Assassin's Creed Origins er en ny begynnelse. Opplev en ny måte å kjempe mens du utforsker pyramidene og skjulte gravene i det gamle Egypt. Opplev følelsesmessige og minneverdige opplevelser på reisen, og oppdag opprinnelsen til nettopp Assassin's Creed. Rainbow Six Siege Konsoll 2190 NOK 2190 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Spill og konsoll
 3. Konsoll