Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt multifunksjonskriver med trådløst nettverk

Samsung SL-M2070W

  Art.nr: 194451
 • Skriv ut, skanne, kopiere
 • Eco-modus
 • Opptil 20 sider i minuttet
 • Svart/hvitt
 • Koble til via trådløst nettverk
1 189,-

Delbetal fra 144,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Samsung SL-M2070W

Skriv ut, skanne og kopier fra samme enhet. Med skriverhastighet på 20 sider i minuttet og den første utskriften etter 8,5 sekunder trenger du ikke å vente lenge på utskriftene dine. 

Enkel å bruke

Skriveren er meget enkel å bruke og den hjelper deg å spare både tid og penger. Den har en hurtigknapp for Eco-modus som sørger for at du sparer toner, papir og strøm og ikke bruker unødvendige resurser. Du har også mulighet å skrive ut flere sider på samme ark, endre til gråskala eller ekskludere tomme sider. 

Den har en liten skjerm som gjør det enkelt å navigere i de forskellige funksjonene.

Skanner - lag kopier av dokumenter og bilder

Den innebygde skanneren gjør at du kan lage digitale kopier av dokumenter og bilder. Dette er en smart funksjon for deg som har mange vanlige fotografier og ønsker å lagre dem på PC-en eller f.eks. dele med venner via sosiale medier. Det fungerer også bra å lage digitale kopier av dokumenter og f.eks. sende dem via e-post till andre, eller lagre en kopi på PC-en. Det er enkelt å velge hvis du vil lagre det inskannede dokumentet på PC-en eller hvis du vil skrive ut en eller flere kopier.

Koble til trådløst via nettverk

En trådløs skriver har mange fordeler. Du kan plassere den hvor du vil i ditt trådløse nettverk, og du kan skrive ut fra alle enheter som er koblet til nettverket. Dette gjør at du slipper problemer med kabler og har mulighet til å plassere skriveren der det passer deg best.

Å kunne dele skriver mellom flere ulike PC-er er en stor fordel. Du har mulighet å skrive ut fra alle enheter i nettverket, perfekt hvis dere har flere enheter i familien eller på kontoret.

Mobilapp gjør att du kan skrive ut direkte fra mobilen

SL-M2017F har støtte for direktutskrift fra iOS- og Android-enheter som f.eks. mobiltelefoner eller nettbrett. Du kan velge å skrive ut direkte fra mobilen, helt trådløst! Funksjonen krever at du laster ned appen fra produsenten nettside eller din app-butikk.

Se også

(2 stk)
 • Skriv enkelt ut fra mobiltelefonen
 • Raske uskrifter
 • 4 tonere, 1500 sider

2 190,-

Se også

(2 stk)
 • Skriv enkelt ut fra mobiltelefonen
 • Raske uskrifter
 • 4 tonere, 1500 sider

2 190,-

Samsung Samsung SL-M2070W SL-M2070W/SEE Samsung SL-M2070WSkriv ut, skanne og kopier fra samme enhet. Med skriverhastighet på 20 sider i minuttet og den første utskriften etter 8,5 sekunder trenger du ikke å vente lenge på utskriftene dine. Enkel å brukeSkriveren er meget enkel å bruke og den hjelper deg å spare både tid og penger. Den har en hurtigknapp for Eco-modus som sørger for at du sparer toner, papir og strøm og ikke bruker unødvendige resurser. Du har også mulighet å skrive ut flere sider på samme ark, endre til gråskala eller ekskludere tomme sider. Den har en liten skjerm som gjør det enkelt å navigere i de forskellige funksjonene.Skanner - lag kopier av dokumenter og bilderDen innebygde skanneren gjør at du kan lage digitale kopier av dokumenter og bilder. Dette er en smart funksjon for deg som har mange vanlige fotografier og ønsker å lagre dem på PC-en eller f.eks. dele med venner via sosiale medier. Det fungerer også bra å lage digitale kopier av dokumenter og f.eks. sende dem via e-post till andre, eller lagre en kopi på PC-en. Det er enkelt å velge hvis du vil lagre det inskannede dokumentet på PC-en eller hvis du vil skrive ut en eller flere kopier.Koble til trådløst via nettverkEn trådløs skriver har mange fordeler. Du kan plassere den hvor du vil i ditt trådløse nettverk, og du kan skrive ut fra alle enheter som er koblet til nettverket. Dette gjør at du slipper problemer med kabler og har mulighet til å plassere skriveren der det passer deg best.Å kunne dele skriver mellom flere ulike PC-er er en stor fordel. Du har mulighet å skrive ut fra alle enheter i nettverket, perfekt hvis dere har flere enheter i familien eller på kontoret.Mobilapp gjør att du kan skrive ut direkte fra mobilenSL-M2017F har støtte for direktutskrift fra iOS- og Android-enheter som f.eks. mobiltelefoner eller nettbrett. Du kan velge å skrive ut direkte fra mobilen, helt trådløst! Funksjonen krever at du laster ned appen fra produsenten nettside eller din app-butikk. Laserskriver 1 1 1189 NOK 1189 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Skriver og skanner
 3. Laserskriver