Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt fargelaserskriver for mindre arbeidsgrupper

Lexmark C3224dw

  Art.nr: 1012155
  • Opptil 22 sider per minutt
  • Automatisk dobbeltsidig utskrift
  • WiFi, USB og Ethernet
  • Solid og kompakt
  • Energibesparende

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 890,-

Delbetal fra 202,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lexmark C3224dw er en kompakt fargelaserskriver som passer perfekt hjemme og for små arbeidsgrupper. Uskriftshastigheten er på opptil 22 sider i minuttet, og dobbeltsidig utskrift er automatisk på. Skriveren har WiFI, og du kan konfigurere og skrive ut rett fra Lexmark Mobile Print-appen. 

Ta vare på naturen og spar strøm

Automatisk dobbeltsidig utskrift sparer miljøet vårt, og strømsparemodusen til Lexmark C3224dw bytter automatisk fra hvilemodus til utskrift og tilbake til hvilemodus. Slik sparer du både miljøet og lommeboka. Begge funksjonene er på som standard, men kan selvsagt skrus av etter ditt ønske.C3224dw er EPEAT Silver- og ENERGY STAR-sertifisert.

Kompakt og solid

C3224dw har en solid konstruksjon og bildehåndteringskomponenter med lang livslengde. Skriveren er dessuten kompakt – bare 243,7 x 411,2 x 394,1 mm – og dermed enkel å plassere selv i mindre bopæler.

Tilkoblinger

Du kan koble til via Ethernet, USB eller WiFi. Velger du WiFi så kan Lexmark Mobile Print-appen hjelpe deg med konfigureringen, og du er raskt i gang. 

1012155 1012155 Lexmark Lexmark C3224dw 40N9101 Lexmark C3224dw er en kompakt fargelaserskriver som passer perfekt hjemme og for små arbeidsgrupper. Uskriftshastigheten er på opptil 22 sider i minuttet, og dobbeltsidig utskrift er automatisk på. Skriveren har WiFI, og du kan konfigurere og skrive ut rett fra Lexmark Mobile Print-appen.  Ta vare på naturen og spar strøm Automatisk dobbeltsidig utskrift sparer miljøet vårt, og strømsparemodusen til Lexmark C3224dw bytter automatisk fra hvilemodus til utskrift og tilbake til hvilemodus. Slik sparer du både miljøet og lommeboka. Begge funksjonene er på som standard, men kan selvsagt skrus av etter ditt ønske.C3224dw er EPEAT Silver- og ENERGY STAR-sertifisert. Kompakt og solid C3224dw har en solid konstruksjon og bildehåndteringskomponenter med lang livslengde. Skriveren er dessuten kompakt – bare 243,7 x 411,2 x 394,1 mm – og dermed enkel å plassere selv i mindre bopæler. Tilkoblinger Du kan koble til via Ethernet, USB eller WiFi. Velger du WiFi så kan Lexmark Mobile Print-appen hjelpe deg med konfigureringen, og du er raskt i gang.  Laserskriver 4 4 1890 NOK 1890 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Laserskriver