Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Kompakt fargelaser med mange funksjoner

HP LaserJet Pro 200 M277dw

  Art.nr: 215758
 • Skriver ut, skanner, kopierer og fakser
 • Touchskjerm i farger
 • Dobbeltsidig utskrift
 • WiFi Direct og NFC
 • Trådløst nettverk, Ethernet og USB

Internett

På lager (1-5 virkedagers leveringstid)

2 490,-

Delbetal fra 252,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager.
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

HP LaserJet Pro 200 M277dw lar deg skrive ut, skanne, kopiere og fakse via web og apper opptil 18 sider per minutt. Skriveren klarer dobbeltsidige utskrifter og har sammen med sin 7,6 cm store touchskjerm i farger tidsbesparende funksjoner som lar deg skanne direkte til e-post, nettverksmapper og nettskyer.

Funksjoner som imponerer

Fargelaseren har mange gode funksjoner. Du kan velge å koble den trådløst via nettverket som hjemmets utskriftssentral. Den er dessuten utstyrt med praktiske nyttefunksjoner som WiFi Direct/NFC, HP ePrint, AirPrint, Google Cloud Print og mobile apper. Skriveren er Mopria-sertifisert og du vil spare papir ved dobbeltsidig utskrifter. LaserJet Pro 200 leverer strålende utskriftskvalitet og er meget økonomisk i bruk.

Mest kompakt i sin klasse

Fargelaseren er den minste skriveren i sin klasse og gir deg raske utskrifter i hvilemodus. Om du har Word- eller PowerPoint-filer på en minnepenn er det enkelt å skrive ut disse med LaserJet Pro 200s touchskjerm. Helt uten behov for en datamaskin. Skriveren er idealistisk for hjemmet som ønsker et litt bedre produkt og det mindre kontoret som kanskje også har behov for innebygd telefaks.

Produktegenskaper

1. Intuitiv, 7,6 cm touchskjerm i farger som kan lenes tilbake
2. 50-arks automatisk papirmater (ADM)
3. Planskanner håndterer papir opptil 216 x 356 mm
4. 100-arks utmatingsskuff
5. Intern antenne for nærfeltskommunikasjon (NFC)
6. Utmatingsskuff med forlengelse
7. Av/på-strømknapp
8. Innebygd automatisk dobbeltsidig utskrift
9. Lettilgjengelig USB-port for utskrift og skanning uten datamaskin
10. Tilgang til frontluke for originale HP tonerkassetter med JetIntelligence
11. Prioritert magasin for ett-arksmating
12. 150-arks hovedpapirskuff
13. High Speed USB 2.0 for utskrift
14. Fast Ethernet-nettverksport
15. 800 MHz-prosessor, 256 MB RAM
16. Innebygd trådløs nettverksfunksjon
17. Inngang for fakslinje
18. Utgang for telefonlinje
19. Bakluke med tilgang for evt. papirstopp 

Se også

(8 stk)
 • Skriv ut, skann og kopier
 • Dobbeltsidig utskrift, mobilutskrift
 • Trådløst nettverk, Ethernet og USB

2 988,-

HP HP LaserJet Pro 200 M277dw B3Q11A#B19 HP LaserJet Pro 200 M277dw lar deg skrive ut, skanne, kopiere og fakse via web og apper opptil 18 sider per minutt. Skriveren klarer dobbeltsidige utskrifter og har sammen med sin 7,6 cm store touchskjerm i farger tidsbesparende funksjoner som lar deg skanne direkte til e-post, nettverksmapper og nettskyer. Funksjoner som imponerer Fargelaseren har mange gode funksjoner. Du kan velge å koble den trådløst via nettverket som hjemmets utskriftssentral. Den er dessuten utstyrt med praktiske nyttefunksjoner som WiFi Direct/NFC, HP ePrint, AirPrint, Google Cloud Print og mobile apper. Skriveren er Mopria-sertifisert og du vil spare papir ved dobbeltsidig utskrifter. LaserJet Pro 200 leverer strålende utskriftskvalitet og er meget økonomisk i bruk. Mest kompakt i sin klasse Fargelaseren er den minste skriveren i sin klasse og gir deg raske utskrifter i hvilemodus. Om du har Word- eller PowerPoint-filer på en minnepenn er det enkelt å skrive ut disse med LaserJet Pro 200s touchskjerm. Helt uten behov for en datamaskin. Skriveren er idealistisk for hjemmet som ønsker et litt bedre produkt og det mindre kontoret som kanskje også har behov for innebygd telefaks. Produktegenskaper 1. Intuitiv, 7,6 cm touchskjerm i farger som kan lenes tilbake2. 50-arks automatisk papirmater (ADM)3. Planskanner håndterer papir opptil 216 x 356 mm4. 100-arks utmatingsskuff5. Intern antenne for nærfeltskommunikasjon (NFC)6. Utmatingsskuff med forlengelse7. Av/på-strømknapp8. Innebygd automatisk dobbeltsidig utskrift9. Lettilgjengelig USB-port for utskrift og skanning uten datamaskin10. Tilgang til frontluke for originale HP tonerkassetter med JetIntelligence11. Prioritert magasin for ett-arksmating12. 150-arks hovedpapirskuff13. High Speed USB 2.0 for utskrift14. Fast Ethernet-nettverksport15. 800 MHz-prosessor, 256 MB RAM16. Innebygd trådløs nettverksfunksjon17. Inngang for fakslinje18. Utgang for telefonlinje19. Bakluke med tilgang for evt. papirstopp  Laserskriver 4,8 6 2490 NOK 2490 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Skriver og skanner
 3. Laserskriver