Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Monolaserskriver med raske utskrifter

Brother HL-L2350DW

  Art.nr: 1002652
  • Trådløs
  • Opptil 30 sider/min
  • 250-arks papirskuff
  • Stillegående (under 50 dB)
  • Miljøvennlig
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Brother HL-L2350DW er en kompakt monolaserskriver som er designet for de som jobber hjemme og på mindre kontorer. Med Brother HL-L2350DW kan du enkelt skrive ut trådløst fra mobiltelefonen eller nettbrettet. Brother HL-L2350DW har et stort papirmagasin på 250 ark bruker du mindre tid på påfylling av papir, slik at du kan fokusere på andre arbeidsoppgaver. Den har en utskriftshastighet på opptil 30 sider per minutt, med minimal lyd (under 50 dB).  

Ytelse

Brother HL-L2350DW er designet slik at den er klar til bruk i løpet av få minutter. Den har en utskriftshastighet på opptil hele 30 sider per minutt, et 250-arks papirmagasin og trådløs tilkobling for å skrive ut direkte fra mobiltelefonen eller et nettbrett.

Stillegående

Brother HL-L2350DW er stillegående, med mindre enn 50dB. Derfor kan denne skriveren enkelt plasseres på skrivebordet, da den i full fart skriver ut dine dokumenter uten å forstyrre deg i ditt arbeid.

Miljøvennlig

Brothers monolaser-serie er kompatibel med en rekke miljøstandarder inkludert Blue Angel, Svanemerket og Energy Star. Som et resultat bidrar det til at din bedrift arbeider mer effektivt og mer energieffektivt, samtidig som miljøpåvirkningen og kostnadene dine reduseres.

Robust design

Brother HL-L2350DW er designet for å vare lenge. Brothers monolaserserie er designet for deg og din bedrift. For din trygghet er de laget av robust og slitesterkt materiale, er holdbare og driftssikre.

Brother Brother HL-L2350DW HLL2350DWZW1 Brother HL-L2350DW er en kompakt monolaserskriver som er designet for de som jobber hjemme og på mindre kontorer. Med Brother HL-L2350DW kan du enkelt skrive ut trådløst fra mobiltelefonen eller nettbrettet. Brother HL-L2350DW har et stort papirmagasin på 250 ark bruker du mindre tid på påfylling av papir, slik at du kan fokusere på andre arbeidsoppgaver. Den har en utskriftshastighet på opptil 30 sider per minutt, med minimal lyd (under 50 dB).   Ytelse Brother HL-L2350DW er designet slik at den er klar til bruk i løpet av få minutter. Den har en utskriftshastighet på opptil hele 30 sider per minutt, et 250-arks papirmagasin og trådløs tilkobling for å skrive ut direkte fra mobiltelefonen eller et nettbrett. Stillegående Brother HL-L2350DW er stillegående, med mindre enn 50dB. Derfor kan denne skriveren enkelt plasseres på skrivebordet, da den i full fart skriver ut dine dokumenter uten å forstyrre deg i ditt arbeid. Miljøvennlig Brothers monolaser-serie er kompatibel med en rekke miljøstandarder inkludert Blue Angel, Svanemerket og Energy Star. Som et resultat bidrar det til at din bedrift arbeider mer effektivt og mer energieffektivt, samtidig som miljøpåvirkningen og kostnadene dine reduseres. Robust design Brother HL-L2350DW er designet for å vare lenge. Brothers monolaserserie er designet for deg og din bedrift. For din trygghet er de laget av robust og slitesterkt materiale, er holdbare og driftssikre. Laserskriver 5 3 999 NOK 999 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Laserskriver