Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Multifunksjonsskriver for profesjonelle fargeutskrifter

Brother DCP-L3550CDW

  Art.nr: 1006704
 • Skriv ut, skann og kopier
 • LED-teknologi for profesjonelle utskrifter
 • 9,3 cm touch-skjerm
 • Trådløse utskrifter
 • Utskriftshastighet på 18 sider/min
2 990,-

Delbetal fra 294,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Brother DCP-L3550CDW er en multifunksjonsskriver som lar deg skrive ut, skanne og kopiere. Skriveren er produsert for å passe perfekt på et lite kontor eller på hjemmekontoret. Med denne skriveren får du utskriftshastighet på opptil 18 sider per minutt og automatisk dobbeltsidig utskrift, alt for å effektivisere arbeidsdagen. Koble printeren til et trådløst eller kablet nettverk sånn at hele kontoret kan skrive ut fra den samme skriveren. En funksjonsrik alt-i-ett skriver som både er kompakt og stillegående.

Spar tid og penger

Denne skriveren er rask, driftssikker og gir god verdi for pengene, mye takket være LED-teknologien. Med innebygget papirskuff for 250 ark kan du gå lenge uten å behøve å fylle på med nytt papir.

Fargeutskrifter i høy kvalitet

Skill deg ut med fargerike forretningsdokumenter. DCP-L3550CDW kan levere utskriftskvalitet på opptil 2400 dpi og bruker LED-teknologi for å produsere profesjonelle utskrifter i høy kvalitet.

Enkel å bruke

Koble enkelt skriveren til et trådløst nettverk og skriv ut fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Den har dessuten 50 arks automatisk dokumentmating for skanning og kopiering.

Effektiv

Til skriveren følger det med en toner for opptil 1000 sider. Funksjoner som automatisk dobbeltsidig utskrift effektiviserer og letter på de daglige oppgavene på arbeidsplassen.

Reduser støy

Du trenger selvsagt ikke unødig støy på arbeidsplassen. DCP-L3550CDW har blitt utviklet for å skrive ut i opptil 18 sider/minutt under 47 dB, hvilket gjør at den lager mindre lyd enn en normal samtale på kontoret.

Se også

(0 stk)
 • Skriv ut, skann og kopier
 • Mobil utskrift med Apple AirPrint og Google Cloud Print
 • Fargedisplay med touch

3 290,-

Se også

(0 stk)
 • Skriv ut, skann og kopier
 • Mobil utskrift med Apple AirPrint og Google Cloud Print
 • Fargedisplay med touch

3 290,-

1006704 Brother Brother DCP-L3550CDW DCPL3550CDWZW1 Brother DCP-L3550CDW er en multifunksjonsskriver som lar deg skrive ut, skanne og kopiere. Skriveren er produsert for å passe perfekt på et lite kontor eller på hjemmekontoret. Med denne skriveren får du utskriftshastighet på opptil 18 sider per minutt og automatisk dobbeltsidig utskrift, alt for å effektivisere arbeidsdagen. Koble printeren til et trådløst eller kablet nettverk sånn at hele kontoret kan skrive ut fra den samme skriveren. En funksjonsrik alt-i-ett skriver som både er kompakt og stillegående. Spar tid og penger Denne skriveren er rask, driftssikker og gir god verdi for pengene, mye takket være LED-teknologien. Med innebygget papirskuff for 250 ark kan du gå lenge uten å behøve å fylle på med nytt papir. Fargeutskrifter i høy kvalitet Skill deg ut med fargerike forretningsdokumenter. DCP-L3550CDW kan levere utskriftskvalitet på opptil 2400 dpi og bruker LED-teknologi for å produsere profesjonelle utskrifter i høy kvalitet. Enkel å bruke Koble enkelt skriveren til et trådløst nettverk og skriv ut fra smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Den har dessuten 50 arks automatisk dokumentmating for skanning og kopiering. Effektiv Til skriveren følger det med en toner for opptil 1000 sider. Funksjoner som automatisk dobbeltsidig utskrift effektiviserer og letter på de daglige oppgavene på arbeidsplassen. Reduser støy Du trenger selvsagt ikke unødig støy på arbeidsplassen. DCP-L3550CDW har blitt utviklet for å skrive ut i opptil 18 sider/minutt under 47 dB, hvilket gjør at den lager mindre lyd enn en normal samtale på kontoret. Laserskriver 5 1 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
 1. Data & Nettbrett
 2. Skriver & Skanner
 3. Laserskriver