Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Multifunksjonsskriver for profesjonelle fargeutskrifter

Brother DCP-L3550CDW

  Art.nr: 1006704
  • Skriv ut, skann og kopier
  • LED-teknologi for profesjonelle utskrifter
  • 9,3 cm touch-skjerm
  • Trådløse utskrifter
  • Utskriftshastighet på 18 sider/min
2 790,-

Delbetal fra 278,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Brother DCP-L3550CDW er en multtifunksjonsskriver som gjør at du kan skrive ut, skanne og kopiere på en veldig enkel måte. Skriveren er produsert for å passe perfekt på et lite kontor eller på hjemmekontoret. Med denne skriveren får du en rask utskriftshastighet på opptil 18 sider per minutt samt automatisk dobbeltsidig utskrift, alt for å effektivisere arbeidsdagen. Koble til printeren et trådløst eller kablet nettverk sånn at hele kontoret kan skrive ut fra den samme skriveren. En funksjonsrik alt-i-ett skriver som både er kompakt og stillegående.

Spar tid og penger

Denne skriveren er rask, driftssikker og gir mye verdi for pengene, mye takket være LED-teknologien. Med innebygd papirskuff for 250 ark kan du arbeide lenge uten å behøve å fylle på med nytt papir.

Fargeutskrifter i høy kvalitet

Skill deg ut med fargerike forretningsdokumenter. DCP-L3550CDW kan levere utskriftskvalitet på opptil 2400 dpi og bruker LED-teknologi for å produsere profesjonelle utskrifter i høy kvalitet.

Enkel å bruke

Koble enkelt skriveren til et trådløst nettverk og skriv ut fra din smarttelefon eller nettbrett. Den har dessuten en 50 arks automatisk dokumentmater for skanning og kopiering.

Effektiv

Til din driftssikre skriver følger det med en toner for opptil 1000 sider. Samt at funksjoner som automatisk dobbeltsidig utskrift effektiviserer og letter på de daglige oppgavene på arbeidsplassen.

Reduser støy

Du behøver ikke unødig støy på arbeidsplassen. DCP-L3550CDW har blitt utviklet for å skrive ut i opptil 18 sider/minutt under 47 dB, hvilket gjør at den lager mindre lyd enn en normal samtale på kontoret.

Brother Brother DCP-L3550CDW DCPL3550CDWZW1 Brother DCP-L3550CDW er en multtifunksjonsskriver som gjør at du kan skrive ut, skanne og kopiere på en veldig enkel måte. Skriveren er produsert for å passe perfekt på et lite kontor eller på hjemmekontoret. Med denne skriveren får du en rask utskriftshastighet på opptil 18 sider per minutt samt automatisk dobbeltsidig utskrift, alt for å effektivisere arbeidsdagen. Koble til printeren et trådløst eller kablet nettverk sånn at hele kontoret kan skrive ut fra den samme skriveren. En funksjonsrik alt-i-ett skriver som både er kompakt og stillegående. Spar tid og penger Denne skriveren er rask, driftssikker og gir mye verdi for pengene, mye takket være LED-teknologien. Med innebygd papirskuff for 250 ark kan du arbeide lenge uten å behøve å fylle på med nytt papir. Fargeutskrifter i høy kvalitet Skill deg ut med fargerike forretningsdokumenter. DCP-L3550CDW kan levere utskriftskvalitet på opptil 2400 dpi og bruker LED-teknologi for å produsere profesjonelle utskrifter i høy kvalitet. Enkel å bruke Koble enkelt skriveren til et trådløst nettverk og skriv ut fra din smarttelefon eller nettbrett. Den har dessuten en 50 arks automatisk dokumentmater for skanning og kopiering. Effektiv Til din driftssikre skriver følger det med en toner for opptil 1000 sider. Samt at funksjoner som automatisk dobbeltsidig utskrift effektiviserer og letter på de daglige oppgavene på arbeidsplassen. Reduser støy Du behøver ikke unødig støy på arbeidsplassen. DCP-L3550CDW har blitt utviklet for å skrive ut i opptil 18 sider/minutt under 47 dB, hvilket gjør at den lager mindre lyd enn en normal samtale på kontoret. Laserskriver 2790 NOK 2790 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Laserskriver