Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Alt-i-ett-laserskriver med trådløs tilkobling

Brother DCP-L2530DW

  Art.nr: 1002659
  • Skriv ut, skann og kopier
  • Opptil 30 sider/min
  • Trådløs
  • 250-arks papirskuff
  • Stillegående (under 50 dB)

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 690,-

Delbetal fra 186,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Brother DCPL2530DW er en rimelig multifunksjon sort-hvitt laserskriver som er designet for de som jobber hjemme og på mindre kontorer. Skriveren er funksjonell, har rask utskriftshastigheter og innebygd trådløs nettverkstilkobling, alt i en stillegående og kompakt enhet. Den er brukervennlig, enkel å installere og er en av våre raskeste og mest effektive multifunksjon laserskrivere. Brother DCPL2530DW har et stort papirmagasin på 250 ark bruker du mindre tid på påfylling av papir, slik at du kan fokusere på andre arbeidsoppgaver.

Stillegående

Brother DCP-L2530DW er stillegående, på under 50 dB. Derfor kan denne skriveren enkelt plasseres på skrivebordet, da den i full fart skriver ut dine dokumenter uten å forstyrre deg i ditt arbeid.

Robust design

Brother DCPL2530DW er designet for å vare lenge. Brothers monolaserserie er designet for deg og din bedrift. For din trygghet er de laget av robust og slitesterkt materiale, er holdbare og driftssikre. 

Verdi for pengene

Brother DCP-L2530DW er designet for å være klar til bruk i løpet av få minutter. Den har en utskriftshastighet på opptil 30 sider per minutt og trådløs tilkobling for utskrift fra mobiltelefonen eller et nettbrett.  

Med kostnad som en nøkkelfaktor for mange bedrifter har Brother sørget for at DCP-L2530DW er kostnadseffektiv i bruk. Ved å bruke våre høykapasitetstonere kombinert med tosidig utskrift, kan det redusere kostnadene betraktelig for hver utskriftsjobb.

1002659 Brother Brother DCP-L2530DW DCPL2530DWZW1 Brother DCPL2530DW er en rimelig multifunksjon sort-hvitt laserskriver som er designet for de som jobber hjemme og på mindre kontorer. Skriveren er funksjonell, har rask utskriftshastigheter og innebygd trådløs nettverkstilkobling, alt i en stillegående og kompakt enhet. Den er brukervennlig, enkel å installere og er en av våre raskeste og mest effektive multifunksjon laserskrivere. Brother DCPL2530DW har et stort papirmagasin på 250 ark bruker du mindre tid på påfylling av papir, slik at du kan fokusere på andre arbeidsoppgaver. Stillegående Brother DCP-L2530DW er stillegående, på under 50 dB. Derfor kan denne skriveren enkelt plasseres på skrivebordet, da den i full fart skriver ut dine dokumenter uten å forstyrre deg i ditt arbeid. Robust design Brother DCPL2530DW er designet for å vare lenge. Brothers monolaserserie er designet for deg og din bedrift. For din trygghet er de laget av robust og slitesterkt materiale, er holdbare og driftssikre.  Verdi for pengene Brother DCP-L2530DW er designet for å være klar til bruk i løpet av få minutter. Den har en utskriftshastighet på opptil 30 sider per minutt og trådløs tilkobling for utskrift fra mobiltelefonen eller et nettbrett.  Med kostnad som en nøkkelfaktor for mange bedrifter har Brother sørget for at DCP-L2530DW er kostnadseffektiv i bruk. Ved å bruke våre høykapasitetstonere kombinert med tosidig utskrift, kan det redusere kostnadene betraktelig for hver utskriftsjobb. Laserskriver 4,9 44 1690 NOK 1690 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Laserskriver