Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

HP Tango - den smarte printeren

HP Tango Smart Home Printer

  Art.nr: 1006660
  • Skriv ut, skann, kopier med HP Smart-appen
  • Høy fotokvalitet
  • WiFi med dual band
  • Kompatibel med Google Assistant
  • Stilig design
  • Maks 1 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

HP Tango er en intelligent skriver som er bygget for å tilpasse seg din livsstil og er utviklet for bruk med HP Smart-appen. Bare last ned HP Smart-appen og koble til, så er du i gang på smarttelefonen, den bærbare PC-en eller nettbrettet, uansett hvor du befinner deg. HP Tango har et stilig design som passer perfekt til hjemmekontoret.

Smart og enkelt

Start utskriften raskt med sømløst WiFi oppsett fra smarttelefonen din. Du kan skrive ut fra en rekke smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Og du kan følge deg trygg med tilkoblingen med stabil ytelse fra dual band WiFi.

Det er enkelt å skanne f.eks. et dokument fra smarttelefonen via HP Smart-appen som deretter sendes til skriveren, alt for å gjøre hverdagen enklere.  

HP Tango er kompatibel med Google Assistant og har du en Google Home kan du bruke talekommando for enkel utskrift.

1006660 HP HP Tango Smart Home Printer 2RY54B #BHC HP Tango er en intelligent skriver som er bygget for å tilpasse seg din livsstil og er utviklet for bruk med HP Smart-appen. Bare last ned HP Smart-appen og koble til, så er du i gang på smarttelefonen, den bærbare PC-en eller nettbrettet, uansett hvor du befinner deg. HP Tango har et stilig design som passer perfekt til hjemmekontoret. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Smart og enkelt Start utskriften raskt med sømløst WiFi oppsett fra smarttelefonen din. Du kan skrive ut fra en rekke smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Og du kan følge deg trygg med tilkoblingen med stabil ytelse fra dual band WiFi. Det er enkelt å skanne f.eks. et dokument fra smarttelefonen via HP Smart-appen som deretter sendes til skriveren, alt for å gjøre hverdagen enklere.   HP Tango er kompatibel med Google Assistant og har du en Google Home kan du bruke talekommando for enkel utskrift. Blekkskriver 5 3 1190 NOK 1190 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Blekkskriver