Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Effektiv multifunksjonsskriver for opptil 10 fargesider/min

HP OfficeJet Pro 8024

  Art.nr: 1008953
  • Skriv ut, skanne, kopier og fax
  • 2,7" farge touchskjerm
  • Automatisk dobbeltsidig utskrift
  • Opptil 10 fargesider/min
  • Trådløse funksjoner

Internett

Forventet på lager: 16.12.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 690,-

Delbetal fra 186,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

HP OfficeJet Pro 8024 er en smart og effektiv skriver som får jobben gjort. Du kommer til å spare både tid og penger med Smart Tasks-snarveier samt automatisk dobbeltsidig utskrift. Skriv ut, skanne, faxe og kopier med et raskt tastetrykk på den 2,7" store touchskjermen. Koble til skybasert utskrift via WiFi eller mobilt nettverk og skriv ut fra hvor som helst. Skriveren er også utrustet med en LAN- og en USB-inngang, alt i en pen konstruksjon.

Spar tid

Nå kan du utføre repeterende arbeidsoppgaver raskere med funksjoner som Smart Tasks og automatisk dobbeltsidig utskrift. Du får også nytte av en automatisk papirmater for 35 ark samt en utskriftshastighet på opptil 10 fargesider/min, alt for en mer effektiv arbeidsdag.

Arbeid overalt

Koble til skybasert utskrift med WiFi eller mobilt nettverk og skriv ut hvor du enn befinner deg. Du kan også åpne og skrive ut dokumenter/bilder raskt og enkelt fra en smarttelefon med Dropbox eller Google Drive. Dessuten kan du skanne med høy kvalitet og dele til Dropbox, Google Drive, e-post eller skyen.

Livlige farger

Skriv ut med livlige farger og profesjonell kvalitet som passer perfekt for bruk på kontoret eller under presentasjoner.

1008953 1008953 HP HP OfficeJet Pro 8024 1KR66B#BHC HP OfficeJet Pro 8024 er en smart og effektiv skriver som får jobben gjort. Du kommer til å spare både tid og penger med Smart Tasks-snarveier samt automatisk dobbeltsidig utskrift. Skriv ut, skanne, faxe og kopier med et raskt tastetrykk på den 2,7" store touchskjermen. Koble til skybasert utskrift via WiFi eller mobilt nettverk og skriv ut fra hvor som helst. Skriveren er også utrustet med en LAN- og en USB-inngang, alt i en pen konstruksjon. Spar tid Nå kan du utføre repeterende arbeidsoppgaver raskere med funksjoner som Smart Tasks og automatisk dobbeltsidig utskrift. Du får også nytte av en automatisk papirmater for 35 ark samt en utskriftshastighet på opptil 10 fargesider/min, alt for en mer effektiv arbeidsdag. Arbeid overalt Koble til skybasert utskrift med WiFi eller mobilt nettverk og skriv ut hvor du enn befinner deg. Du kan også åpne og skrive ut dokumenter/bilder raskt og enkelt fra en smarttelefon med Dropbox eller Google Drive. Dessuten kan du skanne med høy kvalitet og dele til Dropbox, Google Drive, e-post eller skyen. Livlige farger Skriv ut med livlige farger og profesjonell kvalitet som passer perfekt for bruk på kontoret eller under presentasjoner. Blekkskriver 4,4 7 1690 NOK 1690 NewCondition PreOrder
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Blekkskriver