Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Kostnadseffektiv alt-i-ett-skriver med A3-utskrift og faks

HP Officejet 7510

  Art.nr: 229283
 • Skriv ut, skann, kopier og faks
 • Fast og trådløst nettverk
 • Raske utskrifter opptil 15 sider/min
 • Papirformat opptil A3+, tosidig-skanning
 • USB-port i front med direkteutskrift

Internett

På lager (1-5 virkedagers leveringstid)

1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager.
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

HP Officejet 7510 er en alt-i-ett-blekkskriver for både hjemmebruk og små og store kontorer. Skriv ut, skann og kopier i størrelser opptil A3-format med kvalitet som en laserskiver. Enkel bruk med touchskjerm og mange smart funksjoner gjør Officejet 7510 til en kostnadseffektiv skriver for nærmest alle behov.

Raskt og enkelt

Det skal være enkelt å skrive ut og å i det hele tatt bruke en skriver. Officejet 7510 har en 2,65" stor LCD-touchskjerm som gjør det enkelt å navigere i menyene. Via disse har du også tilgang til tidsbesparende applikasjoner som gjør det hverdagslige arbeidet lettere.

Koble til hele kontoret

La hele kontoret få tilgang til skriveren med de ulike mulighetene for tilkobling. HP Officejet 7510 kan eksempelvis kobles til bedriftens nettverk både trådløst og med nettverkskabel. Skriveren gjør det dessuten mulig å skanne til en USB-enhet, datamaskin eller til e-post. Med USB-porten i front kan du lett gjøre direkteutskrifter uten behov for en data eller et nettverk.

Spar tid, penger og papir

Alt-i-ett-skriveren har en rekke smarte og kostnadseffektive funksjoner. Fire separate blekkpatroner gjør at du aldri trenger å kaste bort fullt brukbart blekk, men heller kun bytter den fargepatronen som går tom. Spar papir med tosidig-utskrifter (manuell) og skann dokumenter tosidig på en side med duplex-skanning. Den digitale faksfunksjonen gjør dessuten at du kan vise og lagre fakser elektronisk.

Med skjemalegging kan skriveren skrus på og av når den ikke brukes. Noe som kan redusere strømforbruket med opptil 40 %. Om du ønsker kan den eksempelvis starte opp automatisk ved klokken åtte og skrus av igjen klokken fire (kontortid). Evt. være avslått under hele helgen.

 

Se også

(1 stk)
 • Trådløst nettverk (WiFi)
 • Skriv ut, skann, kopier, faks
 • Raske utskrifter opptil 24 sider/min

1 890,-

HP HP Officejet 7510 G3J47A#A80 HP Officejet 7510 er en alt-i-ett-blekkskriver for både hjemmebruk og små og store kontorer. Skriv ut, skann og kopier i størrelser opptil A3-format med kvalitet som en laserskiver. Enkel bruk med touchskjerm og mange smart funksjoner gjør Officejet 7510 til en kostnadseffektiv skriver for nærmest alle behov. Raskt og enkelt Det skal være enkelt å skrive ut og å i det hele tatt bruke en skriver. Officejet 7510 har en 2,65" stor LCD-touchskjerm som gjør det enkelt å navigere i menyene. Via disse har du også tilgang til tidsbesparende applikasjoner som gjør det hverdagslige arbeidet lettere. Koble til hele kontoret La hele kontoret få tilgang til skriveren med de ulike mulighetene for tilkobling. HP Officejet 7510 kan eksempelvis kobles til bedriftens nettverk både trådløst og med nettverkskabel. Skriveren gjør det dessuten mulig å skanne til en USB-enhet, datamaskin eller til e-post. Med USB-porten i front kan du lett gjøre direkteutskrifter uten behov for en data eller et nettverk. Spar tid, penger og papir Alt-i-ett-skriveren har en rekke smarte og kostnadseffektive funksjoner. Fire separate blekkpatroner gjør at du aldri trenger å kaste bort fullt brukbart blekk, men heller kun bytter den fargepatronen som går tom. Spar papir med tosidig-utskrifter (manuell) og skann dokumenter tosidig på en side med duplex-skanning. Den digitale faksfunksjonen gjør dessuten at du kan vise og lagre fakser elektronisk.Med skjemalegging kan skriveren skrus på og av når den ikke brukes. Noe som kan redusere strømforbruket med opptil 40 %. Om du ønsker kan den eksempelvis starte opp automatisk ved klokken åtte og skrus av igjen klokken fire (kontortid). Evt. være avslått under hele helgen.   Blekkskriver 1190 NOK 1190 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Skriver og skanner
 3. Blekkskriver