Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt alt-i-ett-skriver med WiFi-Direct og iPrint

Epson XP-355

  Art.nr: 1004400
  • Skriv ut, scann og kopier
  • LCD-fargeskjerm
  • Innebygd Wi-Fi
  • Kun 39 cm bred
  • Separate blekkpatroner

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Epson Expression Home XP-355

Spar tid, penger og til og med plass med denne utrolig kompakte alt-i-ett-skriver. Epson Expression Home XP-355 er under 40 cm bred og tar liten plass på skrivebordet, men er fortsatt fullt kapabel til gode utskrifter og fargefoto i tillegg til at du kan både skanne og kopiere dokumenter. Epson XP-355 er en ekte "small-in-one" og har også både LCD-display og WiFi for ytterligere brukervennlighet.

Plassbesparende og kostnadseffektiv

Epson XP-355 er en svært kostnadseffektiv multifunksjonsskriver med separate blekkpatroner som gjør det enklere å bytte ut akkurat den fargen som er tom. Med Epsons Claria Home-blekk er denne skriveren perfekt for å gi deg både skarpe, tydelige tekstdokumenter og blanke fotoutskrifter i labkvalitet.

Det kompakte og lette designet gjør at den ikke tar opp mye plass på skrivebordet ditt, men fortsatt vil gi deg funksjoner som utskrift, skanning av dokumenter og kopiering i opp til A4-format.

Skriveren har en 3,7 cm LCD-fargeskjerm med touch. Denne hjelper deg med sine enkle menyer å skrive ut fotografier uten datamaskin. Printeren har inngang for minnekort.

Skriv ut direkte fra mobilen din

Med Wi-Fi Direct kan du enkelt skrive ut fra kompatible trådløse enheter som mobil og nettbrett uten behov for tilkobling til nettverk. Med Epsons mobilapp iPrint (til både Android og iOS) kan du både skrive ut og skanne trådløst. Trives du med å leke deg med bilder og bruke dem til mer enn bare vanlige utskrifter? Da er appen Creative Print noe for deg. Her kan du blant annet skape ulike former for kreative gratulasjonskort.

Med appen Epson Email Print kan du skrive ut fra hvor enn du befinner deg i verden. Applikasjonen lar deg maile dokumenter og bilder direkte til skriveren.

1004400 Epson Epson XP-355 C11CH16404 Epson Expression Home XP-355 Spar tid, penger og til og med plass med denne utrolig kompakte alt-i-ett-skriver. Epson Expression Home XP-355 er under 40 cm bred og tar liten plass på skrivebordet, men er fortsatt fullt kapabel til gode utskrifter og fargefoto i tillegg til at du kan både skanne og kopiere dokumenter. Epson XP-355 er en ekte "small-in-one" og har også både LCD-display og WiFi for ytterligere brukervennlighet. Plassbesparende og kostnadseffektiv Epson XP-355 er en svært kostnadseffektiv multifunksjonsskriver med separate blekkpatroner som gjør det enklere å bytte ut akkurat den fargen som er tom. Med Epsons Claria Home-blekk er denne skriveren perfekt for å gi deg både skarpe, tydelige tekstdokumenter og blanke fotoutskrifter i labkvalitet. Det kompakte og lette designet gjør at den ikke tar opp mye plass på skrivebordet ditt, men fortsatt vil gi deg funksjoner som utskrift, skanning av dokumenter og kopiering i opp til A4-format. Skriveren har en 3,7 cm LCD-fargeskjerm med touch. Denne hjelper deg med sine enkle menyer å skrive ut fotografier uten datamaskin. Printeren har inngang for minnekort. Skriv ut direkte fra mobilen din Med Wi-Fi Direct kan du enkelt skrive ut fra kompatible trådløse enheter som mobil og nettbrett uten behov for tilkobling til nettverk. Med Epsons mobilapp iPrint (til både Android og iOS) kan du både skrive ut og skanne trådløst. Trives du med å leke deg med bilder og bruke dem til mer enn bare vanlige utskrifter? Da er appen Creative Print noe for deg. Her kan du blant annet skape ulike former for kreative gratulasjonskort. Med appen Epson Email Print kan du skrive ut fra hvor enn du befinner deg i verden. Applikasjonen lar deg maile dokumenter og bilder direkte til skriveren. Blekkskriver 3,8 6 389 NOK 389 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Blekkskriver