Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt alt-i-ett-skriver med trådløst nettverk

Epson WF-2630WF

  Art.nr: 209882
  • Brukervennlig
  • WiFi og Wi-Fi Direct
  • Skriv ut, skann, kopier og faks
  • 1200 DPI
  • 5,6 cm stor LCD-skjerm
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Epson WF-2630WF er en kompakt 4-i-1-skriver med både skriver, kopimaskin, skanner og faks. Skriveren kan kobles til nettverket over WiFi, og har i tillegg støtte for Wi-Fi-Direct som gjør at du kan koble til en telefon, datamaskin eller nettbrett uten at du trenger et nettverk.

Epson WF-2630WF med Epson Connect!

Skriveren er utrustet med Epson Connect som betyr enda større fleksibilitet og frihet! Epson Connect er nemlig et verktøy som gjør at du kan skrive ut dokumenter, e-post eller foto trådløst. Alt du behøver er en Epson skriver med støtte for Epson Connect og en kompatibel smartphone, nettbrett eller datamaskin. Epson Connect støtter også Epson E-mail Print, Epson iPrint™App, Apple® AirPrint™ og Google Cloud Print™!
Klikk her for å se om du har mulighet for å bruke Epson Connect.

Epson E-mail Print - Friheten til å skrive ut fra der du befinner deg

Epson E-mail Print gjør det mulig å skrive ut dokumenter fra hvor enn du er i verden. Det eneste du trenger er en e-post adresse som er unik for skriveren og tilgang til Internett. På denne måten kan du skrive ut mail med vedlegg som for eksempel Microsoft®Office-dokumenter, bilder og PDF'er uansett om du sitter i samme rom som skriveren eller på andre siden av jordkloden!

Mobilapp - Skriv ut direkte fra din mobile enhet

Skriveren har støtte for direkteutskrift fra iOS og Android-enheter som for eksempel smarttelefoner og nettbrett, helt trådløst! Denne funksjonen krever at du laster ned appen fra leverandørens hjemmeside eller fra din app-butikk.

Trådløs – Slipp ekstra ledninger

En trådløs skriver har mange fordeler. Du kan sette den akkurat hvor du vil innenfor det trådløse nettverket og alle datamaskinene som er tilkoblet samme nettverk kan få tilgang til skriveren. På den måten unngår du å måtte trekke ledninger og du slipper å plassere printeren et klønete sted, bare for å koble den til med en kabel. Skal du ikke benytte deg av et trådløst nettverk må USB-kabel kjøpes separat.

Brukervennlig

Med en automatisk innstilling av Wi-Fi er tilkoblingen til nettverket en enkel sak. I tillegg har skriveren en 5,6 cm bakgrunnsbelyst svarthvitt LCD-skjerm som lar deg navigere i menyene på en enkel måte.

Epson Epson WF-2630WF C11CE36402 Epson WF-2630WF er en kompakt 4-i-1-skriver med både skriver, kopimaskin, skanner og faks. Skriveren kan kobles til nettverket over WiFi, og har i tillegg støtte for Wi-Fi-Direct som gjør at du kan koble til en telefon, datamaskin eller nettbrett uten at du trenger et nettverk.Epson WF-2630WF med Epson Connect!Skriveren er utrustet med Epson Connect som betyr enda større fleksibilitet og frihet! Epson Connect er nemlig et verktøy som gjør at du kan skrive ut dokumenter, e-post eller foto trådløst. Alt du behøver er en Epson skriver med støtte for Epson Connect og en kompatibel smartphone, nettbrett eller datamaskin. Epson Connect støtter også Epson E-mail Print, Epson iPrint™App, Apple® AirPrint™ og Google Cloud Print™!Klikk her for å se om du har mulighet for å bruke Epson Connect.Epson E-mail Print - Friheten til å skrive ut fra der du befinner degEpson E-mail Print gjør det mulig å skrive ut dokumenter fra hvor enn du er i verden. Det eneste du trenger er en e-post adresse som er unik for skriveren og tilgang til Internett. På denne måten kan du skrive ut mail med vedlegg som for eksempel Microsoft®Office-dokumenter, bilder og PDF'er uansett om du sitter i samme rom som skriveren eller på andre siden av jordkloden!Mobilapp - Skriv ut direkte fra din mobile enhetSkriveren har støtte for direkteutskrift fra iOS og Android-enheter som for eksempel smarttelefoner og nettbrett, helt trådløst! Denne funksjonen krever at du laster ned appen fra leverandørens hjemmeside eller fra din app-butikk.Trådløs – Slipp ekstra ledningerEn trådløs skriver har mange fordeler. Du kan sette den akkurat hvor du vil innenfor det trådløse nettverket og alle datamaskinene som er tilkoblet samme nettverk kan få tilgang til skriveren. På den måten unngår du å måtte trekke ledninger og du slipper å plassere printeren et klønete sted, bare for å koble den til med en kabel. Skal du ikke benytte deg av et trådløst nettverk må USB-kabel kjøpes separat.BrukervennligMed en automatisk innstilling av Wi-Fi er tilkoblingen til nettverket en enkel sak. I tillegg har skriveren en 5,6 cm bakgrunnsbelyst svarthvitt LCD-skjerm som lar deg navigere i menyene på en enkel måte. Blekkskriver 4,4 7 849 NOK 849 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Blekkskriver