Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Økonomisk skriver med WiFi- og Ethernet-tilkobling

Epson WF-2010W

  Art.nr: 178045
  • Trådløs og kablet tilkobling
  • Praktisk størrelse
  • Økonomisk med XL-patroner
  • Raskt tørkende DURABrite-patroner

Internett

Forventet på lager: 02.12.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Epson WF-2010W - En skriver i kompakt design med trådløs tilkobling

WF-2010W tar liten plass samtidig som den er robust og holdbar og passer til både hjemme- og kontorbruk.

Skriveren bruker raskt tørende DURABrite Ultra Ink som betyr at utskriftene tåler bedre vannsøl, avsmitting og merkepenner. I tillegg kan man bruke XL-patroner som varer lenger enn vanlige patroner og dermed kutter forbrukskostnadene.

Trådløs skriver har mange fordeler

En trådløs skriver har mange fordeler. Du kan sette den akkurat hvor du vil innenfor det trådløse nettverket og alle datamaskinene som er tilkoblet samme nettverk kan få tilgang til skriveren. På den måten unngår du å måtte strekke ledninger og du slipper å plassere printeren et klønete sted, bare for å koble den til med en kabel.


178045 178045 Epson Epson WF-2010W C11CC40303 Epson WF-2010W - En skriver i kompakt design med trådløs tilkoblingWF-2010W tar liten plass samtidig som den er robust og holdbar og passer til både hjemme- og kontorbruk.Skriveren bruker raskt tørende DURABrite Ultra Ink som betyr at utskriftene tåler bedre vannsøl, avsmitting og merkepenner. I tillegg kan man bruke XL-patroner som varer lenger enn vanlige patroner og dermed kutter forbrukskostnadene.Trådløs skriver har mange fordelerEn trådløs skriver har mange fordeler. Du kan sette den akkurat hvor du vil innenfor det trådløse nettverket og alle datamaskinene som er tilkoblet samme nettverk kan få tilgang til skriveren. På den måten unngår du å måtte strekke ledninger og du slipper å plassere printeren et klønete sted, bare for å koble den til med en kabel. Blekkskriver 3,4 17 749 NOK 749 NewCondition PreOrder
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Blekkskriver