Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt og profesjonell fotoskriver for A3 +-format

Epson Expression Photo HD XP-15000

  Art.nr: 1010975
  • 6 patroner inkludert
  • 6,1 cm stor LCD-display
  • Koble til WiFi og WiFi Direct
  • Skriver ut opp til A3 +
  • Gratis Epson-apper

Internett

Forventet på lager: 09.12.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 249,-

Delbetal fra 316,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Epson Expression Photo HD XP-15000 er en kompakt fotoskriver som kan printe størrelser som A3 +. Du får muligheten til å lage profesjonelle bilder i hjemmet med naturlige og livlige farger og med flere detaljer. XP-15000 gir deg også tilgang til flere apper du kan bruke med den nye skriveren din, i tillegg til et 6,1 cm LCD-skjerm.

Trådløs utskrift

 

Med Photo HD XP-15000 kan du skrive ut trådløst med eller uten nettverk via WiFi og WiFi Direct, samtidig får du også tilgang til en LAN-port for kablet nettverk. Den gratis Epson iPrint-appen gjør det enkelt å skrive ut bilder og dokumenter mens du er på farten, for eksempel skrive ut fra smarttelefonen eller nettbrettet.

 

Du får også tilgang til Epson Creative Print-appen som du kan bruke til å lage gratulasjonskort, lage en malebok av bildene dine, skrive ut bilder direkte fra Fackbook og mer. Du kan også skrive ut fra praktisk talt hvor som helst i verden med Epson Email Print, som ganske enkelt sender filene dine direkte til skriveren.

Bredere fargespekter med forbedret blekk

 

Skriv ut holdbare bilder av høy kvalitet. Settet på seks blekkpatroner inkluderer i pakken og nå også med fargen gråt, for overlegne svart / hvitt-bilder med mykere nyanser. Og rødt for livlige og realistiske farger takket være det bredere fargespekteret.

Skriver ut i mange formater

 

Expression Photo HD XP-15000 er overraskende kompakt ved at den klarer å skrive ut i det store A3 + -formatet. Papirskuffen som er lagt inn foran, kan brukes til papir opp til A4-størrelse, og den bakre papirmateren er for papir opp til A3 + -størrelsen. Du kan også skrive ut dobbeltsidig i A4-format, så vel som på CDer og DVDer.

Expression Photo HD XP-15000 er overraskende kompakt ved at den klarer å skrive ut i det store A3 + -formatet.
1010975 1010975 Epson Epson Expression Photo HD XP-15000 C11CG43402   Epson Expression Photo HD XP-15000 er en kompakt fotoskriver som kan printe størrelser som A3 +. Du får muligheten til å lage profesjonelle bilder i hjemmet med naturlige og livlige farger og med flere detaljer. XP-15000 gir deg også tilgang til flere apper du kan bruke med den nye skriveren din, i tillegg til et 6,1 cm LCD-skjerm. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Trådløs utskrift   Med Photo HD XP-15000 kan du skrive ut trådløst med eller uten nettverk via WiFi og WiFi Direct, samtidig får du også tilgang til en LAN-port for kablet nettverk. Den gratis Epson iPrint-appen gjør det enkelt å skrive ut bilder og dokumenter mens du er på farten, for eksempel skrive ut fra smarttelefonen eller nettbrettet.   Du får også tilgang til Epson Creative Print-appen som du kan bruke til å lage gratulasjonskort, lage en malebok av bildene dine, skrive ut bilder direkte fra Fackbook og mer. Du kan også skrive ut fra praktisk talt hvor som helst i verden med Epson Email Print, som ganske enkelt sender filene dine direkte til skriveren. Bredere fargespekter med forbedret blekk   Skriv ut holdbare bilder av høy kvalitet. Settet på seks blekkpatroner inkluderer i pakken og nå også med fargen gråt, for overlegne svart / hvitt-bilder med mykere nyanser. Og rødt for livlige og realistiske farger takket være det bredere fargespekteret. Skriver ut i mange formater   Expression Photo HD XP-15000 er overraskende kompakt ved at den klarer å skrive ut i det store A3 + -formatet. Papirskuffen som er lagt inn foran, kan brukes til papir opp til A4-størrelse, og den bakre papirmateren er for papir opp til A3 + -størrelsen. Du kan også skrive ut dobbeltsidig i A4-format, så vel som på CDer og DVDer. Blekkskriver 5 1 3249 NOK 3249 NewCondition PreOrder
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Blekkskriver