Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

3-i-1 EcoTank for høykvalitets fotoutskrift i A3

Epson EcoTank ET-7750

  Art.nr: 1010972
  • Skriv ut, skann og kopier
  • EcoTank blekksystem
  • Koble til WiFi og WiFi Direct
  • Skriver ut til A3
  • LCD-skjerm, SD-kortspor og USB

Internett

Forventet på lager: 23.12.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
6 790,-

Delbetal fra 611,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Epson EcoTank ET-7750 er en 3-i-1-skriver som lar deg skrive ut bilder av høy kvalitet i opptil A3-format til lave priser. Med blekkbeholderen kan du skrive ut mange bilder og når blekket begynner å bli tomt, er det enkelt å legge til mer. EcoTank ET-7750 bruker fire fargestoffbaserte blekk og ett pigmentblekk for best resultat. Andre spesifikasjoner inkluderer: en 6,8 cm LCD, SD-kortspor, kantløse utskrifter, WiFi, apper og mer.

Neste generasjons EcoTank

 

På EcoTank ET-7750 sitter blekkbeholderen foran og er veldig enkel å fylle på. Blekkbeholderen fjerner behovet for blekkpatroner og gir deg høyere kapasitet til en lavere pris. Flaskene er til og med utstyrt med en mekanisme som sikrer at riktig farge brukes i blekkbeholderen. Et smart blekksystem med fem farger og ett med svart fotoblekk.

Enkel å bruke med trådløs utskrift

Utstyrt med WiFi og WiFi Direct kan du skrive ut bilder og dokumenter fra smart enhetene dine gjennom Epson iPrint-appen.

Du får også tilgang til Epson Creative Print-appen som du kan bruke til å lage gratulasjonskort, lage en malebok av bildene dine, skrive ut bilder direkte fra Fackbook og mer.

Utstyrt med WiFi og WiFi Direct kan du skrive ut bilder og dokumenter fra smart enhetene dine gjennom Epson iPrint-appen.
1010972 1010972 Epson Epson EcoTank ET-7750 C11CG16401   Epson EcoTank ET-7750 er en 3-i-1-skriver som lar deg skrive ut bilder av høy kvalitet i opptil A3-format til lave priser. Med blekkbeholderen kan du skrive ut mange bilder og når blekket begynner å bli tomt, er det enkelt å legge til mer. EcoTank ET-7750 bruker fire fargestoffbaserte blekk og ett pigmentblekk for best resultat. Andre spesifikasjoner inkluderer: en 6,8 cm LCD, SD-kortspor, kantløse utskrifter, WiFi, apper og mer. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Neste generasjons EcoTank   På EcoTank ET-7750 sitter blekkbeholderen foran og er veldig enkel å fylle på. Blekkbeholderen fjerner behovet for blekkpatroner og gir deg høyere kapasitet til en lavere pris. Flaskene er til og med utstyrt med en mekanisme som sikrer at riktig farge brukes i blekkbeholderen. Et smart blekksystem med fem farger og ett med svart fotoblekk. Enkel å bruke med trådløs utskrift Utstyrt med WiFi og WiFi Direct kan du skrive ut bilder og dokumenter fra smart enhetene dine gjennom Epson iPrint-appen.Du får også tilgang til Epson Creative Print-appen som du kan bruke til å lage gratulasjonskort, lage en malebok av bildene dine, skrive ut bilder direkte fra Fackbook og mer. Blekkskriver 4,8 10 6790 NOK 6790 NewCondition PreOrder
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Blekkskriver