Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

EcoTank ET-2720, 3-i-1-skriver med påfyllingsblekk

Epson EcoTank ET-2720

  Art.nr: 1007669
  • Skriv ut, kopier og skann
  • 3,7 cm stor LCD-skjerm
  • Reduser utskriftskostnadene med blekkflasker
  • Trådløse utskrifter
  • Brukervennlig
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

Forventet på lager: 28.10.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 589,-

Delbetal fra 261,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med denne 3-i-1 blekkskriveren får du tilgang til utskrifter av høy kvalitet i hjemmet. Utskriftskostnadene kommer til å reduseres med opptil 90% med denne patronfrie EcoTank-skriveren. Skriveren leveres dessuten med 4 stk sølefrie blekkflasker med lokk som med sin høye kapasitet rekker til flere tusen utskrifter. Det er enkelt å navigere i skriverens menyer takket være den 3,7 cm store skjermen, sånn at du kan skanne, kopiere og skrive ut helt uten problemer.

Reduser kostnadene med patronfrie utskrifter

Med EcoTank kommer hver påfylling til å vare lenger, takket være høyere kapasitet enn tradisjonelle blekkpatroner. Spar opptil 90% av blekkostnadene, med ett sett med blekk kan du skrive ut opptil 3600 sider i svart-hvitt og 6500 sider med farger.

Brukervennlig

Blekkbeholderne på framsiden er utformet for sølefri påfylling, og flaskene går bra å sette inn på sine respektive plasser. Ettersom du ser blekknivået på framsiden er det enkelt å se når det er tid for ny påfylling.

Mobile utskrifter

Du kan enkelt skrive ut fra mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner med EcoTank. Med WiFi og WiFi Direct kan du sende dokumenter til utskrift via smarte enheter med appen Epson iPrint. Den kan til og med ta imot filer fra nesten hvor som helst i verden via Epson Email Print.

1007669 Epson Epson EcoTank ET-2720 C11CH42402 Med denne 3-i-1 blekkskriveren får du tilgang til utskrifter av høy kvalitet i hjemmet. Utskriftskostnadene kommer til å reduseres med opptil 90% med denne patronfrie EcoTank-skriveren. Skriveren leveres dessuten med 4 stk sølefrie blekkflasker med lokk som med sin høye kapasitet rekker til flere tusen utskrifter. Det er enkelt å navigere i skriverens menyer takket være den 3,7 cm store skjermen, sånn at du kan skanne, kopiere og skrive ut helt uten problemer. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Reduser kostnadene med patronfrie utskrifter Med EcoTank kommer hver påfylling til å vare lenger, takket være høyere kapasitet enn tradisjonelle blekkpatroner. Spar opptil 90% av blekkostnadene, med ett sett med blekk kan du skrive ut opptil 3600 sider i svart-hvitt og 6500 sider med farger. Brukervennlig Blekkbeholderne på framsiden er utformet for sølefri påfylling, og flaskene går bra å sette inn på sine respektive plasser. Ettersom du ser blekknivået på framsiden er det enkelt å se når det er tid for ny påfylling. Mobile utskrifter Du kan enkelt skrive ut fra mobiltelefoner, nettbrett og bærebare datamaskiner med EcoTank. Med WiFi og WiFi Direct kan du sende dokumenter til utskrift via smarte enheter med appen Epson iPrint. Den kan til og med ta imot filer fra nesten hvor som helst i verden via Epson Email Print. Blekkskriver 4,1 30 2589 NOK 2589 NewCondition PreOrder
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Blekkskriver