Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Multifunksjonsskriver for kreative hjem og fotoentusiaster

Canon PIXMA TS8351 WHITE

  Art.nr: 1014079
  • Skriver, kopiering og skanner
  • USB 2.0, Bluetooth og WiFi
  • 4,3" berøringsskjerm
  • 6 separate blekkpatroner
  • Funksjoner for de kreative

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 889,-

Delbetal fra 202,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Canon PIXMA TS8351 er en multifunksjonell blekkskriver som gir deg fotoutskrifter av høy kvalitet, perfekt for kreative hjem og fotoentusiaster. Du får muligheten til å skrive ut på en rekke utskriftsmaterialer, samt muligheten til å kontrollere skriveren via en smart enhet, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett. PIXMA TS8351 gir deg også en utskriftshastighet på 15 bilder per minutt (svart og hvitt), en 4,3" berøringsskjerm og 6 separate blekkpatroner.

Raske og enkle tilkoblinger

Med støtte for 5 GHz-bånd blir skriveren raskt enkel å skrive ut fra via WiFi. Skriv ut, kopier og skann til skyen med Canon PRINT-appen, eller skriv ut med AirPrint (iOS) og Mopria (Android). Styr skriveren raskt og enkelt med smarttelefonen, datamaskinen eller nettbrettet.

Funksjoner for de kreative

Canon PIXMA TS8351 lar deg bli kreativ og design med Easy-PhotoPrint Editor, Creative Park og Nail Sticker Creator-appen. Eksperimenter med forskjellige typer papir og skriv ut det du har laget på kort tid.

Brukervennlig

En 4,3-tommers berøringsskjerm gjør det enkelt å navigere rundt i menyene. Smarte enheter kobles også enkelt til med et enkelt trykk på en knapp via Wireless Connect.

1014079 1014079 Canon Canon PIXMA TS8351 WHITE 3775C026 Canon PIXMA TS8351 er en multifunksjonell blekkskriver som gir deg fotoutskrifter av høy kvalitet, perfekt for kreative hjem og fotoentusiaster. Du får muligheten til å skrive ut på en rekke utskriftsmaterialer, samt muligheten til å kontrollere skriveren via en smart enhet, for eksempel en smarttelefon eller et nettbrett. PIXMA TS8351 gir deg også en utskriftshastighet på 15 bilder per minutt (svart og hvitt), en 4,3" berøringsskjerm og 6 separate blekkpatroner.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Raske og enkle tilkoblingerMed støtte for 5 GHz-bånd blir skriveren raskt enkel å skrive ut fra via WiFi. Skriv ut, kopier og skann til skyen med Canon PRINT-appen, eller skriv ut med AirPrint (iOS) og Mopria (Android). Styr skriveren raskt og enkelt med smarttelefonen, datamaskinen eller nettbrettet.Funksjoner for de kreativeCanon PIXMA TS8351 lar deg bli kreativ og design med Easy-PhotoPrint Editor, Creative Park og Nail Sticker Creator-appen. Eksperimenter med forskjellige typer papir og skriv ut det du har laget på kort tid.BrukervennligEn 4,3-tommers berøringsskjerm gjør det enkelt å navigere rundt i menyene. Smarte enheter kobles også enkelt til med et enkelt trykk på en knapp via Wireless Connect. Blekkskriver 4,2 8 1889 NOK 1889 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Blekkskriver