Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Multifunksjonsskrivere for kreative hjem og fotoentusiaster

Canon PIXMA TS8350

  Art.nr: 1010870
  • Skriver, kopimaskin og skanner
  • USB 2.0, Bluetooth og WiFi
  • 4,3" berøringsskjerm
  • 6 separate blekkpatroner
  • Funksjoner for den kreative

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 895,-

Delbetal fra 203,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Canon PIXMA TS8350 er en multifunksjonell blekkskriver som leverer fargeutskrifter i høy kvalitet, perfekt for kreative hjem og fotoentusiaster. Du får muligheten til å skrive ut på en rekke utskriftsmaterialer, så vel som muligheten til å kontrollere skriveren gjennom en smart enhet, for eksempel en smarttelefon eller nettbrett. I tillegg gir PIXMA TS8350 deg en utskriftshastighet på 15 bilder per minutt (svart og hvitt), en 4,3" stor berøringsskjerm og 6 separate blekkpatroner.

Rask og enkel tilkobling

Med støtte for 5 GHz-bånd er skriveren rask å skrive ut fra over WiFi tilkobling. Skriv ut, kopier og skann til skyen med Canon PRINT-appen, eller skriv ut med AirPrint (iOS) og Mopria (Android). Kontroller skriveren raskt og enkelt med smarttelefonen, datamaskinen eller nettbrettet.

Funksjoner for den kreative

Canon PIXMA TS8350 lar deg få kreativitet og design med Easy-PhotoPrint Editor, Creative Park og Nail Sticker Creator-appen. Eksperimenter med forskjellige typer papir og skriv ut hva du opprettet på kort tid.

Brukervennelig

Med en 4,3-tommers berøringsskjerm blir det enkelt å navigere gjennom skrivermenyene. Smarte enheter kobles også enkelt til ved å trykke på en knapp via Wireless Connect.

anon PIXMA TS8350 lar deg få kreativitet og design med Easy-PhotoPrint Editor, Creative Park og Nail Sticker Creator-appen.
1010870 1010870 Canon Canon PIXMA TS8350 3775C006 Canon PIXMA TS8350 er en multifunksjonell blekkskriver som leverer fargeutskrifter i høy kvalitet, perfekt for kreative hjem og fotoentusiaster. Du får muligheten til å skrive ut på en rekke utskriftsmaterialer, så vel som muligheten til å kontrollere skriveren gjennom en smart enhet, for eksempel en smarttelefon eller nettbrett. I tillegg gir PIXMA TS8350 deg en utskriftshastighet på 15 bilder per minutt (svart og hvitt), en 4,3" stor berøringsskjerm og 6 separate blekkpatroner. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Rask og enkel tilkobling Med støtte for 5 GHz-bånd er skriveren rask å skrive ut fra over WiFi tilkobling. Skriv ut, kopier og skann til skyen med Canon PRINT-appen, eller skriv ut med AirPrint (iOS) og Mopria (Android). Kontroller skriveren raskt og enkelt med smarttelefonen, datamaskinen eller nettbrettet. Funksjoner for den kreative Canon PIXMA TS8350 lar deg få kreativitet og design med Easy-PhotoPrint Editor, Creative Park og Nail Sticker Creator-appen. Eksperimenter med forskjellige typer papir og skriv ut hva du opprettet på kort tid. Brukervennelig Med en 4,3-tommers berøringsskjerm blir det enkelt å navigere gjennom skrivermenyene. Smarte enheter kobles også enkelt til ved å trykke på en knapp via Wireless Connect. Blekkskriver 4,2 8 1895 NOK 1895 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Blekkskriver