Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt skriver med mange tilkoblingsmuligheter

Canon PIXMA TS705 BLACK

  Art.nr: 1007083
  • WiFi og Bluetooth
  • Kapasitet for 350 ark
  • Fem separate blekkpatroner inkludert
  • Kompakt design
  • Automatisk, dobbeltsidig utskrift

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Canon PIXMA TS705 er en kompakt blekkskriver som passer like bra for hjemmet som det mindre kontoret. Få uavbrutte utskrifter med høy kapasitet på 350 ark (vanlig papir), og overvåk blekknivåene på LCD-skjermen. Du får muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder av høy kvalitet, og dette gjør du veldig enkelt takket være de mange tilkoblingsmulighetene.

Kompakt design

Canon PIXMA TS705 får plass på de mindre skrivebordene på grunn av den kompakte størrelsen. TS705 er veldig plasseffektiv der det kan være trangt med plass. Det stilfulle og elegante designet gjør den til et smakfullt innredningstilskudd på skrivebordet eller hjemmekontoret. Målene er (BxHxD): 37,2 x 15,8 x 36,5 cm.

Enkel tilkobling

Koble skriver sammen med en bærbar/stasjonær datamaskin eller en annen smart enhet med et tastetrykk og skriv ut via appene Canon PRINT, AirPrint (iOS), Mopria (Android) eller Windows 10 Mobile. PIXMA TS705 er også produsert med tilkoblinger som USB 2.0 og LAN.

Effektiv

Spar papir og øk effektiviteten med automatisk, dobbeltsidige utskrifter. Fem separate blekkpatroner innebærer at du kun behøver å bytte den som er tom for at skriveren skal fungere.

Utforsk din kreativitet

Slipp løs kreativiteten med en mengde kreative apper og få muligheten til å skrive ut på selvklebende, magnetisk eller kvadratisk fotopapir.

1007083 1007083 Canon Canon PIXMA TS705 BLACK 3109C006 Canon PIXMA TS705 er en kompakt blekkskriver som passer like bra for hjemmet som det mindre kontoret. Få uavbrutte utskrifter med høy kapasitet på 350 ark (vanlig papir), og overvåk blekknivåene på LCD-skjermen. Du får muligheten til å skrive ut dokumenter og bilder av høy kvalitet, og dette gjør du veldig enkelt takket være de mange tilkoblingsmulighetene. Kompakt design Canon PIXMA TS705 får plass på de mindre skrivebordene på grunn av den kompakte størrelsen. TS705 er veldig plasseffektiv der det kan være trangt med plass. Det stilfulle og elegante designet gjør den til et smakfullt innredningstilskudd på skrivebordet eller hjemmekontoret. Målene er (BxHxD): 37,2 x 15,8 x 36,5 cm. Enkel tilkobling Koble skriver sammen med en bærbar/stasjonær datamaskin eller en annen smart enhet med et tastetrykk og skriv ut via appene Canon PRINT, AirPrint (iOS), Mopria (Android) eller Windows 10 Mobile. PIXMA TS705 er også produsert med tilkoblinger som USB 2.0 og LAN. Effektiv Spar papir og øk effektiviteten med automatisk, dobbeltsidige utskrifter. Fem separate blekkpatroner innebærer at du kun behøver å bytte den som er tom for at skriveren skal fungere. Utforsk din kreativitet Slipp løs kreativiteten med en mengde kreative apper og få muligheten til å skrive ut på selvklebende, magnetisk eller kvadratisk fotopapir. Blekkskriver 4,5 11 790 NOK 790 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Blekkskriver