Smart og stilig alt-i-ett-skriver

Canon PIXMA TS6150

  Art.nr: 247647
  • Skriv ut, skann og kopier
  • 7,5 cm touchskjerm i farger
  • WiFi og Bluetooth
  • Dobbel mater
  • Bilder og dokumenter
  • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Canon PIXMA TS6150 er en kompakt alt-i-ett-skriver som lar deg skrive ut, skanne og kopiere bilder og fjerne dokumenter. En intuitiv 7,5 cm touchskjerm gjør den enklere å bruke, og den trådløse tilkoblingen gir flere utskriftsmuligheter. Nå kan du nyte bilder av høy kvalitet av familiebilder og dokumenter, og dette i en stilig og kompakt skriver.

Trådløs tilkobling

Det finne flere muligheter for tilkobling til skriveren. Du kan koble den til for eksempel din Smartphone eller nettbrett, og det enten via Bluetooth eller WiFi. For å koble til skrivere via WiFi, trenger du hjelp fra Canon PRINT-appen.

Bruker

Alt blir mye lettere med 7,5 cm stor touchskjerm i farger og mange raske knapper. Det enkle grensesnitt, gjenspeiler Canon Print-appen, bare for å gi deg en god opplevelse. 

Allsidig

Du behøver kun å bytte ut fargene som går tom, takket være separate blekkpatroner. Med matere, kan du bruke både fotopapir og vanlig papir. Alt for å gjøre det så enkelt som mulig. 

247647 Canon Canon PIXMA TS6150 2229C006 Canon PIXMA TS6150 er en kompakt alt-i-ett-skriver som lar deg skrive ut, skanne og kopiere bilder og fjerne dokumenter. En intuitiv 7,5 cm touchskjerm gjør den enklere å bruke, og den trådløse tilkoblingen gir flere utskriftsmuligheter. Nå kan du nyte bilder av høy kvalitet av familiebilder og dokumenter, og dette i en stilig og kompakt skriver. Trådløs tilkobling Det finne flere muligheter for tilkobling til skriveren. Du kan koble den til for eksempel din Smartphone eller nettbrett, og det enten via Bluetooth eller WiFi. For å koble til skrivere via WiFi, trenger du hjelp fra Canon PRINT-appen. Bruker Alt blir mye lettere med 7,5 cm stor touchskjerm i farger og mange raske knapper. Det enkle grensesnitt, gjenspeiler Canon Print-appen, bare for å gi deg en god opplevelse.  Allsidig Du behøver kun å bytte ut fargene som går tom, takket være separate blekkpatroner. Med matere, kan du bruke både fotopapir og vanlig papir. Alt for å gjøre det så enkelt som mulig.  Blekkskriver 5 3 939 NOK 939 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Blekkskriver