Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt 4 i ett skriver med dobbelt papirmater

Canon PIXMA TR7550

  Art.nr: 1009816
 • Skriv ut, skann, kopier og faks
 • Bluetooth og WiFi
 • 7,5 cm fargeskjerm
 • Dobbelt papirmater
 • PIXMA Cloud link

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 290,-

Delbetal fra 152,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Canon PIXMA TR7550 er en kompakt 4-i-en-skriver med smarte funksjoner og trådløs tilkobling til mobiler og nettskyen sikrer at du kan være produktiv hele dagen. PIXMA TR7550 lar deg skrive ut, skanne, faks og kopiere. En liten og allsidig blekkskriver med Wi-Fi, perfekt for hjemmekontoret.

Fleksible fuknsjoner

 

Skriv ut, skann, fakts og kopier på kort tid. Du kan skrive ut med opptil 15 sider per minutt og ha en kopihastighet på opptil 8 sider / minutt (farge). Skriveren har også en automatisk 20-arks dokumentmater og dobbeltpapirmateren lar deg ha både vanlig papir og fotopapir.

Tilkoblinger

 

Skriv ut og skann trådløst ved å laste ned Canon PRINT-appen til en smart enhet (iOS og Android), du kan koble deg raskt og du får friheten til å skrive ut direkte fra smarttelefonen eller tablet. PIXMA TR7550 er også utstyrt med Bluetooth.

PIXMA Cloud link

 

Opplev friheten til å skrive ut og skanne av innhold fra skyen direkte på skriveren. Det tar bare noen sekunder med PIXMA Cloud-kobling, og ingen datamaskin er nødvendig.

Kompakt

 

Den plassbesparende PIXMA TR7550 har en kompakt og firkantet design som er enkel å kontrollere via det kantete brukerpanelet med en 7,5 cm fargeskjerm og lett tilgjengelige knapper.

Se også

(22 stk)
 • Skriv ut, skann og kopier
 • Touchskjerm
 • Trådløs tilkobling: Bluetooth og WiFi

990,-

Se også

(22 stk)
 • Skriv ut, skann og kopier
 • Touchskjerm
 • Trådløs tilkobling: Bluetooth og WiFi

990,-

1009816 Canon Canon PIXMA TR7550 2232C009   Canon PIXMA TR7550 er en kompakt 4-i-en-skriver med smarte funksjoner og trådløs tilkobling til mobiler og nettskyen sikrer at du kan være produktiv hele dagen. PIXMA TR7550 lar deg skrive ut, skanne, faks og kopiere. En liten og allsidig blekkskriver med Wi-Fi, perfekt for hjemmekontoret. Fleksible fuknsjoner   Skriv ut, skann, fakts og kopier på kort tid. Du kan skrive ut med opptil 15 sider per minutt og ha en kopihastighet på opptil 8 sider / minutt (farge). Skriveren har også en automatisk 20-arks dokumentmater og dobbeltpapirmateren lar deg ha både vanlig papir og fotopapir. Tilkoblinger   Skriv ut og skann trådløst ved å laste ned Canon PRINT-appen til en smart enhet (iOS og Android), du kan koble deg raskt og du får friheten til å skrive ut direkte fra smarttelefonen eller tablet. PIXMA TR7550 er også utstyrt med Bluetooth. PIXMA Cloud link   Opplev friheten til å skrive ut og skanne av innhold fra skyen direkte på skriveren. Det tar bare noen sekunder med PIXMA Cloud-kobling, og ingen datamaskin er nødvendig. Kompakt   Den plassbesparende PIXMA TR7550 har en kompakt og firkantet design som er enkel å kontrollere via det kantete brukerpanelet med en 7,5 cm fargeskjerm og lett tilgjengelige knapper. Blekkskriver 3 3 1290 NOK 1290 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Skriver og skanner
 3. Blekkskriver