Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt 4-i-1-skriver for hjemmekontoret

Canon PIXMA TR4550 EUR BLACK

  Art.nr: 1014902
  • Skriv ut, skann, kopier og fax
  • WiFi-tilkobling
  • Opptil 8,8 sider i minuttet
  • Automatisk dokumentmater
  • Canon PRINT-app

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Canon PIXMA TR4550 er en kompakt og elegant multifunksjonsskriver som du kan bruke til kopiering, skanning og faxing av dokumenter med flere sider ved hjelp av den automatiske dokumentmateren for 20 ark. Med høy produktivitet og enkel trådløs tilkobling er den perfekt for hjemmekontoret.

Smart skriverhåndtering

Med WiFi-tilkoblingen og Canon PRINT-appen kan du kontrollere skriverens funksjoner fra dine smarte enheter. Om du ikke har WiFi bytter du bare over til Wireless Direct.

Bli i skyen

Enklere skanning og utskrift til og fra skyen med PIXMA Cloud Link via Canon PRINT-appen.

Øk produktiviteten

Øk effektiviteten med automatisk dobbeltsidig utskrift og en automatisk dokumentmater for 20 ark for kopiering og skanning av flersidige dokumenter.

Høy hastighet, høy kvalitet

Med det pigmenterte svarte blekket får du en klar og tydelig tekst og utskriftshastigheter på 4,4 sider i minuttet for farge og 8,8 sider i minuttet for svart.

1014902 1014902 Canon Canon PIXMA TR4550 EUR BLACK 2984C009 Canon PIXMA TR4550 er en kompakt og elegant multifunksjonsskriver som du kan bruke til kopiering, skanning og faxing av dokumenter med flere sider ved hjelp av den automatiske dokumentmateren for 20 ark. Med høy produktivitet og enkel trådløs tilkobling er den perfekt for hjemmekontoret.Smart skriverhåndteringMed WiFi-tilkoblingen og Canon PRINT-appen kan du kontrollere skriverens funksjoner fra dine smarte enheter. Om du ikke har WiFi bytter du bare over til Wireless Direct.Bli i skyenEnklere skanning og utskrift til og fra skyen med PIXMA Cloud Link via Canon PRINT-appen.Øk produktivitetenØk effektiviteten med automatisk dobbeltsidig utskrift og en automatisk dokumentmater for 20 ark for kopiering og skanning av flersidige dokumenter.Høy hastighet, høy kvalitetMed det pigmenterte svarte blekket får du en klar og tydelig tekst og utskriftshastigheter på 4,4 sider i minuttet for farge og 8,8 sider i minuttet for svart. Blekkskriver 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Blekkskriver