Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smidig multifunksjonsskriver med trådløs utskrift

Brother DCP-J1100DW

  Art.nr: 1006705
  • Skriv ut, skann og kopier
  • Mobil utskrift med Apple AirPrint og Google Cloud Print
  • Fargedisplay med touch
  • Trådløs tilkobling
  • 3 års garanti

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Brother DCP-J1100DW er en kompakt alt-i-ett skriver og akkurat som med andre blekkskrivere fra Brother så er det 4 separate blekkpatroner inkludert. DCP-J1100DW er produsert med en dokumentmater som rommer 20 ark. Bare legg i papir og la printeren gjøre resten enten det er å kopiere eller skanne, mens du kan utføre andre oppgaver på kontoret.

Når du kjøper Brother DCP-J1100DW inngår det XL-blekkpatroner i fargene svart, cyan, magenta og gul. Brothers XL-blekkpatroner har en livstid på opptil 3 år. Dessuten leveres skriveren med en 3 års garanti for full trygghet.

Flere tilkoblingsmuligheter

DCP-J1100DW tilbyr en mengde ulike tilkoblingsmuligheter hvilket gjør det raskt og enkelt å skrive ut. Du kan koble deg til skriveren med kabel eller via et trådløst nettverk, som gjør det enkelt å konfigurere og tillate flere brukere å printe via ulike mobile enheter. Med mobiltilkobling og Near Field Communication (NFC) har det aldri vært enklere å skrive ut.

Slipp kabler med en trådløs skriver

En trådløs skriver har mange fordeler. En ting er at du kan plassere skriveren nesten hvor du vil innenfor det trådløse nettverket. En annen ting er at alle datamaskiner som er koblet opp til det samme trådløse nettverket kan skrive ut fra den samme skriveren. På den måten slipper man å krangle om hvem som skal koble seg til skriveren med kabel, eller bry seg om hvor man skal plassere skriveren.

Skriv ut når du vil

Mobile utskrifter utføres veldig smidig med Brother. Skriv ut uten problemer fra en mengde forskjellige mobile enheter - smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Skriv ut fra iPhone og iPad med AirPrint, som automatisk tilpasser utskriftene til den korrekte papirstørrelsen.

Du kan nå skrive ut like enkelt som du sender e-post direkte fra smarttelefonen, nettbrettet eller fra datamaskinen.

1006705 Brother Brother DCP-J1100DW DCPJ1100DWZW1 Brother DCP-J1100DW er en kompakt alt-i-ett skriver og akkurat som med andre blekkskrivere fra Brother så er det 4 separate blekkpatroner inkludert. DCP-J1100DW er produsert med en dokumentmater som rommer 20 ark. Bare legg i papir og la printeren gjøre resten enten det er å kopiere eller skanne, mens du kan utføre andre oppgaver på kontoret. Når du kjøper Brother DCP-J1100DW inngår det XL-blekkpatroner i fargene svart, cyan, magenta og gul. Brothers XL-blekkpatroner har en livstid på opptil 3 år. Dessuten leveres skriveren med en 3 års garanti for full trygghet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Flere tilkoblingsmuligheter DCP-J1100DW tilbyr en mengde ulike tilkoblingsmuligheter hvilket gjør det raskt og enkelt å skrive ut. Du kan koble deg til skriveren med kabel eller via et trådløst nettverk, som gjør det enkelt å konfigurere og tillate flere brukere å printe via ulike mobile enheter. Med mobiltilkobling og Near Field Communication (NFC) har det aldri vært enklere å skrive ut. Slipp kabler med en trådløs skriver En trådløs skriver har mange fordeler. En ting er at du kan plassere skriveren nesten hvor du vil innenfor det trådløse nettverket. En annen ting er at alle datamaskiner som er koblet opp til det samme trådløse nettverket kan skrive ut fra den samme skriveren. På den måten slipper man å krangle om hvem som skal koble seg til skriveren med kabel, eller bry seg om hvor man skal plassere skriveren. Skriv ut når du vil Mobile utskrifter utføres veldig smidig med Brother. Skriv ut uten problemer fra en mengde forskjellige mobile enheter - smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Skriv ut fra iPhone og iPad med AirPrint, som automatisk tilpasser utskriftene til den korrekte papirstørrelsen. Du kan nå skrive ut like enkelt som du sender e-post direkte fra smarttelefonen, nettbrettet eller fra datamaskinen. Blekkskriver 1 1 2390 NOK 2390 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Skriver og skanner
  3. Blekkskriver