Win 10 Pro 32/64-bit USB (NO)

Microsoft Win 10 Pro 32/64-bit USB (NO)

  Art.nr: 1010661
  • Microsoft-operativsystem
  • Smarte funksjoner og grensesnitt
  • 32 / 64-bit
  • Innebygd virusbeskyttelse

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 690,-

Delbetal fra 269,-/mnd Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Windows 10 Pro er et Microsoft-operativsystem med mange smarte funksjoner og grensesnitt. Den er utviklet ved hjelp av tilbakemeldinger fra millioner av mennesker, slik at du kan være sikker på at alt fungerer slik du vil. Dessuten er det enkelt å holde Windows 10 oppdatert - slik at du alltid får en jevn opplevelse med de beste funksjonene og den nyeste beskyttelsen mot virus og malware.

 

Windows 10 pro er kjent, lett å bruke og har mange likheter med Windows 7, inkludert Start-menyen, men med app designet til Windows 8. Den er rask å starte og våkne fra dvalemodus, har mer innebygd sikkerhet som hjelper med å beskytte informasjonen din og er designet for å fungere med eksisterende programvare og maskinvare.

1010661 Microsoft Microsoft Win 10 Pro 32/64-bit USB (NO) FQC-09131   Windows 10 Pro er et Microsoft-operativsystem med mange smarte funksjoner og grensesnitt. Den er utviklet ved hjelp av tilbakemeldinger fra millioner av mennesker, slik at du kan være sikker på at alt fungerer slik du vil. Dessuten er det enkelt å holde Windows 10 oppdatert - slik at du alltid får en jevn opplevelse med de beste funksjonene og den nyeste beskyttelsen mot virus og malware.   Windows 10 pro er kjent, lett å bruke og har mange likheter med Windows 7, inkludert Start-menyen, men med app designet til Windows 8. Den er rask å starte og våkne fra dvalemodus, har mer innebygd sikkerhet som hjelper med å beskytte informasjonen din og er designet for å fungere med eksisterende programvare og maskinvare. Operativsystem 2690 NOK 2690 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Programvare
  3. Operativsystem