Win 10 Home 32/64-bit USB (NO)

Microsoft Win 10 Home 32/64-bit USB (NO)

  Art.nr: 1010659
  • Microsoft-operativsystem
  • Smarte funksjoner og grensesnitt
  • 32 / 64-bit
  • Innebygd virusbeskyttelse

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 290,-

Delbetal fra 152,-/mnd Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Windows 10 er et Microsoft-operativsystem med mange smarte funksjoner og grensesnitt. Den er utviklet ved hjelp av tilbakemeldinger fra millioner av mennesker, slik at du kan være sikker på at alt fungerer slik du vil. Dessuten er det enkelt å holde Windows 10 oppdatert - slik at du alltid får en jevn opplevelse med de beste funksjonene og den nyeste beskyttelsen mot virus og malware.

 

Windows 10 er kjent, lett å bruke og har mange likheter med Windows 7, inkludert Start-menyen, men med app designet til Windows 8. Den er rask å starte og våkne fra dvalemodus, har mer innebygd sikkerhet som hjelper med å beskytte informasjonen din og er designet for å fungere med eksisterende programvare og maskinvare.

1010659 Microsoft Microsoft Win 10 Home 32/64-bit USB (NO) HAJ-00069   Windows 10 er et Microsoft-operativsystem med mange smarte funksjoner og grensesnitt. Den er utviklet ved hjelp av tilbakemeldinger fra millioner av mennesker, slik at du kan være sikker på at alt fungerer slik du vil. Dessuten er det enkelt å holde Windows 10 oppdatert - slik at du alltid får en jevn opplevelse med de beste funksjonene og den nyeste beskyttelsen mot virus og malware.   Windows 10 er kjent, lett å bruke og har mange likheter med Windows 7, inkludert Start-menyen, men med app designet til Windows 8. Den er rask å starte og våkne fra dvalemodus, har mer innebygd sikkerhet som hjelper med å beskytte informasjonen din og er designet for å fungere med eksisterende programvare og maskinvare. Operativsystem 1290 NOK 1290 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Programvare
  3. Operativsystem