Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Office Home & Student 2019 for PC og Mac

Microsoft Office Home & Student 2019

  Art.nr: 1006116
 • Engangskjøp for 1 PC/Mac
 • 2019-versjoner av Word, Excel, PowerPoint og OneNote
 • Perfekt for hjemmet og skolen
 • Flere språk
 • Kompatibel med Windows 10 og macOS

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Office Home & Business 2019 gjør det enklere å dele dokumenter og å arbeide sammen. Du vil blant annet kunne se sanntids endringer i Word. Med forbedret historikk kan du gå tilbake til øyeblikksbilder av et dokument under redigering. Det er også mulig å dele direkte fra dokumenter med et enkelt klikk.

Office Home & Student 2019

 • Engangskjøp for 1 PC/Mac 
 • 2019-versjoner av Word, Excel, PowerPoint og OneNote
 • Kostnadsfri Microsoft-support inngår for 60 dager
 • Lisensiert for hjemmebruk
 • Flere språk
 • Kompatibel med Windows 10 og macOS

Forskjellene mellom Office 365 og Office 2019

Office 365 er et abonnement som innebærer apper som Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access. Office 365 leverer også med 1 TB OneDrive-lagring og 60 Skype-minutter hver måned. Ved abonnering får du oppdateringer for appene dine.

Office 2019 er et engangskjøp som innebærer fullversjoner av de seneste appene Word, Excel, PowerPoint og OneNote for PC eller Mac.

Word

Skriv, skap og rediger. Med Microsoft Word lager du tekstdokumenter for utskrift og deling.

Excel

Regn, kalkuler, budsjetter, analyser og visualiser data på nye og intuitive måter med Microsoft Excel.

Powerpoint

Skap, samarbeid og presenter dine ideer på en effektiv og gøyal måte med Microsoft PowerPoint.

OneNote

Skriv ned tanker og notiser i din egen digitale notatblokk med Microsoft OneNote.

1006116 1006116 Microsoft Microsoft Office Home & Student 2019 79G-05058 Office Home & Business 2019 gjør det enklere å dele dokumenter og å arbeide sammen. Du vil blant annet kunne se sanntids endringer i Word. Med forbedret historikk kan du gå tilbake til øyeblikksbilder av et dokument under redigering. Det er også mulig å dele direkte fra dokumenter med et enkelt klikk. Office Home & Student 2019 Engangskjøp for 1 PC/Mac 2019-versjoner av Word, Excel, PowerPoint og OneNoteKostnadsfri Microsoft-support inngår for 60 dagerLisensiert for hjemmebrukFlere språkKompatibel med Windows 10 og macOS Forskjellene mellom Office 365 og Office 2019 Office 365 er et abonnement som innebærer apper som Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access. Office 365 leverer også med 1 TB OneDrive-lagring og 60 Skype-minutter hver måned. Ved abonnering får du oppdateringer for appene dine. Office 2019 er et engangskjøp som innebærer fullversjoner av de seneste appene Word, Excel, PowerPoint og OneNote for PC eller Mac. Word Skriv, skap og rediger. Med Microsoft Word lager du tekstdokumenter for utskrift og deling. Excel Regn, kalkuler, budsjetter, analyser og visualiser data på nye og intuitive måter med Microsoft Excel. Powerpoint Skap, samarbeid og presenter dine ideer på en effektiv og gøyal måte med Microsoft PowerPoint. OneNote Skriv ned tanker og notiser i din egen digitale notatblokk med Microsoft OneNote. Microsoft Office 3 2 1490 NOK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Data og nettbrett
 2. Programvare
 3. Microsoft Office