Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Microsoft 365 Personal med premium Office-apper

Microsoft 365 Personal

  Art.nr: 1012794
  • 12 måneders abonnement
  • For én bruker
  • Til PC, Mac og mobil
  • Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive og mer
  • 1 TB skylagring

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Word

Skriv, skap, forfatt og rediger. Med Microsoft Word lager du tekstdokumenter for utskrift og deling.

Excel

Regn, kalkuler, budsjetter, analyser og visualiser data på nye og intuitive måter med Microsoft Excel.

PowerPoint

Skap, samarbeid og presenter dine ideer på en effektiv og gøyal måte med Microsoft PowerPoint.

Outlook

Organiser e-post, inviter til møter og hold kontakten med alle med Microsoft Outlook.

Alle filene dine på ett og samme sted

1 TB skylagring i OneDrive er inkludert i Microsoft 365-abonnementet ditt. Dette betyr at du kan få tilgang til, redigere og dele 300 000 bilder og dokumenter mellom alle enhetene dine og vite at filene dine alltid er sikkerhetskopiert og beskyttet.

Nyheter i Microsoft 365


Microsoft Editor

Få den beste forfatteren uansett hvor du er med Microsoft Editor, din intelligente skriveassistent. Editor gir avansert hjelp med grammatikk og stavemåte på over 80 språk.

Bruk. Organisere. Få ting gjort.

Spar tid og fokuser på det som er viktig for deg med Outlook - din organiseringsassistent. Den enkle, intelligente designet gjør det lettere å holde kontakten og lese e-post raskere.

Kickstart kreativiteten din

Få mer og øke kreativiteten din med en stadig utvidende katalog med premiummaler for Word, Excel og PowerPoint. Velg mellom en rekke bilder, ikoner, skrifter og 3D-modeller når du vil gjøre ideene dine til virkelighet.

La fantasien flyte

Lag personlig og unikt innhold av høy kvalitet med ditt Microsoft 365-abonnement. Med ditt Microsoft 365-abonnement kan du velge innhold fra en stadig voksende samling av kunstfotografier av profesjonell kvalitet, vektorillustrasjoner, looping av filmer, skrifter og ikoner for å holde prosjektene friske og engasjerende. 

Beskytt det som er viktig

OneDrive sikkerhetskopi lar deg ta sikkerhetskopi av dokumenter og bildemapper på Windows-datamaskinen din til OneDrive, slik at de alltid er beskyttet, oppdatert og tilgjengelige på alle enhetene dine.

Personal Vault er en beskyttet mappe i OneDrive som du bare kan åpne med totrinns identitetsverifisering. Det gir et ekstra lag med beskyttelse for de viktigste filene dine.

1012794 Microsoft Microsoft 365 Personal QQ2-01007 *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Word Skriv, skap, forfatt og rediger. Med Microsoft Word lager du tekstdokumenter for utskrift og deling. Excel Regn, kalkuler, budsjetter, analyser og visualiser data på nye og intuitive måter med Microsoft Excel. PowerPoint Skap, samarbeid og presenter dine ideer på en effektiv og gøyal måte med Microsoft PowerPoint. Outlook Organiser e-post, inviter til møter og hold kontakten med alle med Microsoft Outlook. Alle filene dine på ett og samme sted 1 TB skylagring i OneDrive er inkludert i Microsoft 365-abonnementet ditt. Dette betyr at du kan få tilgang til, redigere og dele 300 000 bilder og dokumenter mellom alle enhetene dine og vite at filene dine alltid er sikkerhetskopiert og beskyttet. Nyheter i Microsoft 365 Microsoft Editor Få den beste forfatteren uansett hvor du er med Microsoft Editor, din intelligente skriveassistent. Editor gir avansert hjelp med grammatikk og stavemåte på over 80 språk. Bruk. Organisere. Få ting gjort. Spar tid og fokuser på det som er viktig for deg med Outlook - din organiseringsassistent. Den enkle, intelligente designet gjør det lettere å holde kontakten og lese e-post raskere. Kickstart kreativiteten din Få mer og øke kreativiteten din med en stadig utvidende katalog med premiummaler for Word, Excel og PowerPoint. Velg mellom en rekke bilder, ikoner, skrifter og 3D-modeller når du vil gjøre ideene dine til virkelighet. La fantasien flyte Lag personlig og unikt innhold av høy kvalitet med ditt Microsoft 365-abonnement. Med ditt Microsoft 365-abonnement kan du velge innhold fra en stadig voksende samling av kunstfotografier av profesjonell kvalitet, vektorillustrasjoner, looping av filmer, skrifter og ikoner for å holde prosjektene friske og engasjerende.  Beskytt det som er viktig OneDrive sikkerhetskopi lar deg ta sikkerhetskopi av dokumenter og bildemapper på Windows-datamaskinen din til OneDrive, slik at de alltid er beskyttet, oppdatert og tilgjengelige på alle enhetene dine. Personal Vault er en beskyttet mappe i OneDrive som du bare kan åpne med totrinns identitetsverifisering. Det gir et ekstra lag med beskyttelse for de viktigste filene dine. Microsoft Office 649 NOK 649 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Programvare
  3. Microsoft Office