Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.
Vi anbefaler

27" Full HD-skjerm med tynn ramme

ASUS VZ279HE

  Art.nr: 246751
 • 27" 1920x1080 IPS med antirefleks
 • Tynn og nett i et elegant design
 • ASUS Eye Care
 • Flimmerfritt bilde
 • 5 ms responstid

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

2 590,-

Delbetal fra 261,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 5-8 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

ASUS VZ279HE er ikke bare en avansert PC-skjerm med sylskarp Full HD-oppløsning og fleksibelt IPS-panel. Skjermen er en fryd for øyet med sitt lekre elegante design som nesten er rammeløst. VZ279HE er lett å plassere i både kontor og hverdagsrom og fungerer utmerket i oppsett med flere bildeskjermer.

ASUS VZ279Q PC-skjerm bildeskjerm

Sylskarp bildekvalitet fra alle vinkler

Full HD-oppløsning betyr flere piksler og et skarpere bilde med bedre fargegjengivelse, kontraster og detaljer. Skjermen er like tydelig i bruk når du surfer på internett, som når du jobber med film- og bilderedigering. Et fantastisk kontrastforhold på 80 000 000:1 og et avansert IPS-panel gir deg suverene visningsvinkler. Den LED-bakbelyste skjermen fyller hele sRGB-fargespekteret uavhengig av hvilken vinkel du ser på skjermen fra.

Slank profil

Tross sin generøse skjermstørrelse på 27", så tar ikke ASUS VZ279HE mye plass på skrivebordet. Skjermen gir deg en ren og elegant installasjon som passer alle omgivelser. Den kommer med en syltynn ramme som gir deg mer av det som er viktig, nemlig bildet. Den tynne rammen er også perfekt for å kunne jobbe med doble eller triple skjermer. Noe som vil kunne skape et fantastisk panoramabilde for en ekstra effektiv arbeidshverdag.

ASUS VZ279Q PC-skjerm bildeskjerm

Skånsom mot øynene

Uansett om du planlegger å ha skjermen på jobben eller hjemme, så kan det fort bli flere timer foran skjermen. Da gjelder det at øynene holder ut hele dagen lang. ASUS hjelper deg med teknologier som er skapt for å være så skånsom for øynene som mulig.

ASUS Blue Light Filter beskytter deg mot skadelig blått lys og kommer med fire ulike forhåndsinnstillinger tilpasset ulike formål:

 • Nivå 1 - Nettsurfing
 • Nivå 2 - Bilde- og fotovisning
 • Nivå 3 - Lesing og tekstbehandling
 • Nivå 4 - Svakt omgivelseslys

Flimmerfritt bilde

Takket være Flicker-Free renses distraherende flimmer bort for å gi deg den mest behagelige opplevelsen av underholdningen du nyter. Du reduserer også sjansen for tretthet i øynene om du skal sitte lenge foran PC-skjermen.

ASUS VZ279Q PC-skjerm bildeskjerm flimmerfritt bilde Flicker Free

Se også

(0 stk)
 • 27" 1920x1080
 • 1000:1 kontrast
 • 1 ms responstid GtG

3 090,-

ASUS ASUS VZ279HE 90LM02X0-B01470 ASUS VZ279HE er ikke bare en avansert PC-skjerm med sylskarp Full HD-oppløsning og fleksibelt IPS-panel. Skjermen er en fryd for øyet med sitt lekre elegante design som nesten er rammeløst. VZ279HE er lett å plassere i både kontor og hverdagsrom og fungerer utmerket i oppsett med flere bildeskjermer. Sylskarp bildekvalitet fra alle vinkler Full HD-oppløsning betyr flere piksler og et skarpere bilde med bedre fargegjengivelse, kontraster og detaljer. Skjermen er like tydelig i bruk når du surfer på internett, som når du jobber med film- og bilderedigering. Et fantastisk kontrastforhold på 80 000 000:1 og et avansert IPS-panel gir deg suverene visningsvinkler. Den LED-bakbelyste skjermen fyller hele sRGB-fargespekteret uavhengig av hvilken vinkel du ser på skjermen fra. Slank profil Tross sin generøse skjermstørrelse på 27", så tar ikke ASUS VZ279HE mye plass på skrivebordet. Skjermen gir deg en ren og elegant installasjon som passer alle omgivelser. Den kommer med en syltynn ramme som gir deg mer av det som er viktig, nemlig bildet. Den tynne rammen er også perfekt for å kunne jobbe med doble eller triple skjermer. Noe som vil kunne skape et fantastisk panoramabilde for en ekstra effektiv arbeidshverdag. Skånsom mot øynene Uansett om du planlegger å ha skjermen på jobben eller hjemme, så kan det fort bli flere timer foran skjermen. Da gjelder det at øynene holder ut hele dagen lang. ASUS hjelper deg med teknologier som er skapt for å være så skånsom for øynene som mulig. ASUS Blue Light Filter beskytter deg mot skadelig blått lys og kommer med fire ulike forhåndsinnstillinger tilpasset ulike formål:Nivå 1 - NettsurfingNivå 2 - Bilde- og fotovisningNivå 3 - Lesing og tekstbehandlingNivå 4 - Svakt omgivelseslys Flimmerfritt bilde Takket være Flicker-Free renses distraherende flimmer bort for å gi deg den mest behagelige opplevelsen av underholdningen du nyter. Du reduserer også sjansen for tretthet i øynene om du skal sitte lenge foran PC-skjermen. 27 - 43" skjerm 2590 NOK 2590 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. PC-skjerm
 3. 27 - 43" skjerm