Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Rask 27" PC-skjerm for arbeid, spill og underholdning

AOC E2770SH

  Art.nr: 220404
  • 27" Full HD LED
  • 1 ms responstid
  • HDMI, DVI, VGA
  • Utrolig høy kontrast
  • Innebygde høyttalere

Internett

På lager (1-6 virkedagers leveringstid)

1 690,-

Delbetal fra 186,-/mnd. Info

Info
Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 5-8 virkedager
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

AOC E2770SH er en stilig 27" skjerm med et LED-bakgrunnsbelyst Full HD TN-panel. Med høy kontrast og ultrarask 1 ms responstid får du en meget allsidig skjerm. E2770SH passer seg utmerket både til gaming, film, grafisk arbeid og vanlig nettsurfing.

Skarpt panel

Skjermen tar deg til en verden av spektakulære farger med sitt skarpe panel, høye oppløsning og gode muligheter for tilkobling. E2770SH har en smal kant rundt skjermen som lar deg bli oppslukt av innholdet som vises.

1 ms responstid

Med en responstid på 1 ms kan du være sikker på at skjermen fungerer optimalt til bilder med raske bevegelser. Den imponerende teknologien forbedrer gjengivelsen av filmer, spill og streaming uten etterslep, uklarheter og skygger som fort kan oppstå.

Innebygde høyttalere

Med innebygde høyttalere kan du nyte film uten behov for hodetelefoner eller eksterne enheter. Høyttalerne er på 2 watt og leverer fyldig lyd.

Strømeffektiv

E2770SH er en meget mijøvennlig skjerm. Den oppfyller sertifikater som eksempelvis Energy Star 6.0, TCO 6.0 og EPEAT Gold.  Dette for at du skal få så mye som mulig ut av skjermen, samtidig som den sparer miljøet og lommeboken for strømbruk.

Design

Skjermens utseende er elegant svart med en pen finish og integrerte høyttalere. Den passer visuelt sett like bra inn i stuen og hverdagsrommet som det moderne kontoret.

AOC AOC E2770SH E2770SH AOC E2770SH er en stilig 27" skjerm med et LED-bakgrunnsbelyst Full HD TN-panel. Med høy kontrast og ultrarask 1 ms responstid får du en meget allsidig skjerm. E2770SH passer seg utmerket både til gaming, film, grafisk arbeid og vanlig nettsurfing. Skarpt panel Skjermen tar deg til en verden av spektakulære farger med sitt skarpe panel, høye oppløsning og gode muligheter for tilkobling. E2770SH har en smal kant rundt skjermen som lar deg bli oppslukt av innholdet som vises. 1 ms responstid Med en responstid på 1 ms kan du være sikker på at skjermen fungerer optimalt til bilder med raske bevegelser. Den imponerende teknologien forbedrer gjengivelsen av filmer, spill og streaming uten etterslep, uklarheter og skygger som fort kan oppstå. Innebygde høyttalere Med innebygde høyttalere kan du nyte film uten behov for hodetelefoner eller eksterne enheter. Høyttalerne er på 2 watt og leverer fyldig lyd. Strømeffektiv E2770SH er en meget mijøvennlig skjerm. Den oppfyller sertifikater som eksempelvis Energy Star 6.0, TCO 6.0 og EPEAT Gold.  Dette for at du skal få så mye som mulig ut av skjermen, samtidig som den sparer miljøet og lommeboken for strømbruk. Design Skjermens utseende er elegant svart med en pen finish og integrerte høyttalere. Den passer visuelt sett like bra inn i stuen og hverdagsrommet som det moderne kontoret. 27 - 43" skjerm 5 3 1690 NOK 1690 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 27 - 43" skjerm