Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lekker 27" LED-skjerm fra Samsung med buet panel

Samsung LC27F390FHUXXE

  Art.nr: 1006122
  • 27" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
  • 60 Hz oppdateringshastighet
  • Flicker-free og Eye Saver teknologi
  • Støtte for AMD FreeSync
  • Bred synsvinkel

Internett

Forventet på lager: 18.11.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 799,-

Delbetal fra 195,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung CF390 er en stilig 27" LED PC-skjerm med et buet panel lignende et IMAX-kinolerret. Bildet vil oppleves bredere samtidig som det får en fantastisk dybde. Med den buede formen blir avstanden jevnere til alle deler av bildet. Du får en større opplevelse uansett om du ser rett frem eller fra siden. Skjermen passer utmerket til å vise all form for underholdning fra høyoppløste kilder, uansett om det skulle være film eller spill.

Naturlig bildegjengivelse

Med det buede designet vil ikke like mye lys lekke inn til bildet fra sidene. Sammen med et VA-panel og kontrastforhold på 3000:1 får du et bilde med dypere sortnivå, intensive lyse nyanser og fyldigere farger. Gled deg over skarp og naturtro bildekvalitet.

Færre distraherende forstyrrelser

Med 1800R-buet panel kan Samsung CF390 oppleves mer som et kinolerret for øynene dine og gir deg et bredere synsfelt, forbedret følelse av dybde i bildet og forminsker distraherende forstyrrelser i periferivinkelen. På denne måten kan du konsentrere deg om hva som skjer på skjermen og ikke på det utenfor. Samsungs Flicker Free-teknologi forminsker forstyrrende flimmer og lar deg arbeide eller spille lenger med mindre trøtthet i øynene.

Bra for miljøet

Reduser strømforbruket med opptil 10 % med Samsungs automatiske lysinnstilling. Skjermen vil da justere lysstyrken dynamisk. Du kan også velge å justere den manuelt ned til 25 % eller 50 % av maks for å spare enda mer.

Eye Saver-teknologi

Samsung CF390 er skånsom å se på. Det buede panelet gjør at du får en jevnere avstand mellom øynene og skjermen over hele synsfeltet. Takket være Eye Saver Mode får du en mer behagelig opplevelse. Det innebærer at blått lys som påvirker øynene minimeres. Forstyrrende flimmer unngås og du får et jevnere og mykere bilde med Samsungs Flicker Free-teknologi. Alt dette for at du skal kunne spille og arbeide over lang lang tid.

Superb kvalitet med AMD FreeSync

Samsung CF390 har AMD FreeSync-teknologi som synkroniserer skjermens oppdatering med den innebygde grafikkprosessoren. Slik får du en rask, jevn og støyfri opplevelse uansett om du ser på film eller spiller de nyeste spillene med den høyeste grafikken.  

1006122 Samsung Samsung LC27F390FHUXXE LC27F390FHUXXE Samsung CF390 er en stilig 27" LED PC-skjerm med et buet panel lignende et IMAX-kinolerret. Bildet vil oppleves bredere samtidig som det får en fantastisk dybde. Med den buede formen blir avstanden jevnere til alle deler av bildet. Du får en større opplevelse uansett om du ser rett frem eller fra siden. Skjermen passer utmerket til å vise all form for underholdning fra høyoppløste kilder, uansett om det skulle være film eller spill. Naturlig bildegjengivelse Med det buede designet vil ikke like mye lys lekke inn til bildet fra sidene. Sammen med et VA-panel og kontrastforhold på 3000:1 får du et bilde med dypere sortnivå, intensive lyse nyanser og fyldigere farger. Gled deg over skarp og naturtro bildekvalitet. Færre distraherende forstyrrelser Med 1800R-buet panel kan Samsung CF390 oppleves mer som et kinolerret for øynene dine og gir deg et bredere synsfelt, forbedret følelse av dybde i bildet og forminsker distraherende forstyrrelser i periferivinkelen. På denne måten kan du konsentrere deg om hva som skjer på skjermen og ikke på det utenfor. Samsungs Flicker Free-teknologi forminsker forstyrrende flimmer og lar deg arbeide eller spille lenger med mindre trøtthet i øynene. Bra for miljøet Reduser strømforbruket med opptil 10 % med Samsungs automatiske lysinnstilling. Skjermen vil da justere lysstyrken dynamisk. Du kan også velge å justere den manuelt ned til 25 % eller 50 % av maks for å spare enda mer. Eye Saver-teknologi Samsung CF390 er skånsom å se på. Det buede panelet gjør at du får en jevnere avstand mellom øynene og skjermen over hele synsfeltet. Takket være Eye Saver Mode får du en mer behagelig opplevelse. Det innebærer at blått lys som påvirker øynene minimeres. Forstyrrende flimmer unngås og du får et jevnere og mykere bilde med Samsungs Flicker Free-teknologi. Alt dette for at du skal kunne spille og arbeide over lang lang tid. Superb kvalitet med AMD FreeSync Samsung CF390 har AMD FreeSync-teknologi som synkroniserer skjermens oppdatering med den innebygde grafikkprosessoren. Slik får du en rask, jevn og støyfri opplevelse uansett om du ser på film eller spiller de nyeste spillene med den høyeste grafikken.   *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 25 - 49" skjerm 4,6 11 1799 NOK 1799 NewCondition PreOrder
  1. Data og nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 25 - 49" skjerm