Buet 32" Full HD-skjerm med AMD FreeSync-teknologi

Philips 322E1C

  Art.nr: 1012605
  • 32" Full HD (1920 x 1080)
  • AMD FreeSync-teknologi
  • Flickerfree og LowBlue-teknologi
  • Bred synsvinkel
  • Enkel kabelhåndtrering

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

3 190,-

Delbetal fra 311,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips 322E1C er en buet 32" Full HD-skjerm som leverer jevne bevegelser takket være AMD FreeSync-teknologi. Med dette sikrer du deg en virkelig oppslukende opplevelse som justerer skjermen til forskjellige spill, for eksempel FPS og racingspill. Andre funksjoner inkluderer: flickerfree teknologi, LowBlue-modus og SmartContrast.

AMD FreeSync-teknologi

AMD FreeSync-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å låse skjermens oppdateringsintervall til grafikkortets bildefrekvens. Slipp screen tearing og input lagg.

Full HD-oppløsning

Med Full HD-oppløsning på 1920 x 1080 får du høy bildekvalitet med skarpe detaljer, god kontrast og realistiske farger som bidrar til et livssikkert bilde. Skjermen er også buet for en behagelig, men likevel diskret støtteeffekt, som fokuserer på deg.

Bred synsvinkel

Philips bruker Multi-domain Vertical Alignment-teknologien, som gir superhøye statiske kontrastforhold for ekstra levende og tydelig bilde. Den optimaliserte pikselhåndteringsteknologien gir en ekstra bred synsvinkel på 178/178 grader. Noe som betyr at du tydelig kan se skjerminnholdet fra hvilke som helst side.

Kabelhåndtering 

I tillegg har denne skjermen en elegant kabelhåndteringsløsning som gir deg en mer pen arbeidsflate. Et langt spor på baksiden av skjermen skjuler kablene pent.

SmartContrast

SmartContrast-teknologien analyserer hva du ser på og justerer fargene automatisk mens du kontrollerer intensiteten til bakgrunnsbelysningen. På denne måten får du best mulig digitale bilder og video. Også perfekt for spill med mørke nyanser.

SmartContrast-teknologien analyserer hva du ser på og justerer fargene automatisk mens du kontrollerer intensiteten til bakgrunnsbelysningen.

Beskytter mot blått lys

Kortbølget blått lys fra LED-skjermer kan forårsake øyeskader og påvirke synet over tid. Philips LowBlue-modus bruker smart programvareteknologi for å redusere kortbølget blått lys.

Kortbølget blått lys fra LED-skjermer kan forårsake øyeskader og påvirke synet over tid.

Flickerfree-teknologi

Metoden som brukes for å kontrollere lysstyrken på bakbelyste LED-skjermer gjør at noen brukere ser flimrende bilder på skjermen, noe som er slitsomt for øynene. Philips Flickerfree teknologi reduserer flimmer og gir en mer behagelig opplevelse.

Philips Flickerfree teknologi reduserer flimmer og gir en mer behagelig opplevelse.
1012605 Philips Philips 322E1C 322E1C/00 Philips 322E1C er en buet 32" Full HD-skjerm som leverer jevne bevegelser takket være AMD FreeSync-teknologi. Med dette sikrer du deg en virkelig oppslukende opplevelse som justerer skjermen til forskjellige spill, for eksempel FPS og racingspill. Andre funksjoner inkluderer: flickerfree teknologi, LowBlue-modus og SmartContrast. AMD FreeSync-teknologi AMD FreeSync-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å låse skjermens oppdateringsintervall til grafikkortets bildefrekvens. Slipp screen tearing og input lagg. Full HD-oppløsning Med Full HD-oppløsning på 1920 x 1080 får du høy bildekvalitet med skarpe detaljer, god kontrast og realistiske farger som bidrar til et livssikkert bilde. Skjermen er også buet for en behagelig, men likevel diskret støtteeffekt, som fokuserer på deg. Bred synsvinkel Philips bruker Multi-domain Vertical Alignment-teknologien, som gir superhøye statiske kontrastforhold for ekstra levende og tydelig bilde. Den optimaliserte pikselhåndteringsteknologien gir en ekstra bred synsvinkel på 178/178 grader. Noe som betyr at du tydelig kan se skjerminnholdet fra hvilke som helst side. Kabelhåndtering  I tillegg har denne skjermen en elegant kabelhåndteringsløsning som gir deg en mer pen arbeidsflate. Et langt spor på baksiden av skjermen skjuler kablene pent. SmartContrast SmartContrast-teknologien analyserer hva du ser på og justerer fargene automatisk mens du kontrollerer intensiteten til bakgrunnsbelysningen. På denne måten får du best mulig digitale bilder og video. Også perfekt for spill med mørke nyanser. Beskytter mot blått lys Kortbølget blått lys fra LED-skjermer kan forårsake øyeskader og påvirke synet over tid. Philips LowBlue-modus bruker smart programvareteknologi for å redusere kortbølget blått lys. Flickerfree-teknologi Metoden som brukes for å kontrollere lysstyrken på bakbelyste LED-skjermer gjør at noen brukere ser flimrende bilder på skjermen, noe som er slitsomt for øynene. Philips Flickerfree teknologi reduserer flimmer og gir en mer behagelig opplevelse. 25 - 49" skjerm 3190 NOK 3190 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 25 - 49" skjerm