Favoritt

27" 4K UHD-monitor med elegant design

Philips 276E8VJSB

  Art.nr: 1005904
  • 27" 4K UHD-skjerm (3840 x 2160)
  • 1,074 milliarder farger
  • Minimale bilderammer
  • Flickerfree og LowBlue-teknologi
  • Bred betraktningvinkel

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 990,-

Delbetal fra 294,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips 276E8VJSB er en 27" 4K UHD-skjerm som gir deg en utrolig høy bildekvalitet (3840 x 2160). 4K UHD med vidvinkel gir deg samme tydlighet og virkelighetstro bilder, uansett fra hvilken vinkel du ser fra. Denne flimmerfrie monitoren forminsker også muligheten for trøtte øyne ved langvarig bruk. Nyt fantastisk bilde og et elegant design med virkelig tynne rammer.

UltraClear 4K UHD-oppløsning

Nyt et bildepanel med høy ytelse som gir deg bilder med oppløsning i UltraClear, 4K UHD (3 840 x 2 160). Philips-skjermer gir deg levende bilder og grafikk som egner seg utmerket for alle typer bruk.

1,074 milliarder farger

Philips 276E8VJSB har et fyldig fargespekter med 1,074 milliarder farger og 12-bits intern fargebehandling slik at du kan se og nyte jevne, naturlige farger uten synlige overganger eller fargegrenser.

Flickerfree-teknologi

Den metoden som brukes for å regulere lysstyrke i bakgrunns-belyste LED-skjermer gjør at en del brukere ser flimmer på skjermen, hvilket er slitsomt for øynene. I Philips flickerfree-teknologi brukes en ny løsning for å minske flimmeret og gi en behagelig opplevelse.

Bildeskjerm med minimale rammer

Philips nye skjermer har ultratynne rammer som gir minimale forstyrrelser og maksimalt synsfelt. Spesielt bra for flerskjermsvisning og visning side ved side, de ultratynne rammene gir deg en følelse av at du har en eneste stor skjerm helt uten grenser.

Skånsom mot øynene

Kortbølget blått lys fra LED-skjermer kan forårsake skade på øynene og påvirke synet med tiden. Philips LowBlue-innstilling bruker smart programvareteknologi for å minske andelen skadelig, kortbølge, blått lys.

HDMI-klar

En HDMI-klar enhet har all maskinvare som kreves for å ta i mot HDMI-inndata (High-Definition Multimedia Interface). Med en HDMI-kabel kan du spille av digitale video og lydsignaler av særdeles høy kvalitet som overføres via en eneste kabel.

Bred synsvinkel

Philips har den avanserte teknologien Multi-Domain Vertical Alignment, som gir superhøye statiske kontrastforhold for ekstra levende og klare bilder. Den optimerte teknologien for pikselhåndtering gir en ekstra bred synsvinkel på 178/178 grader.

1005904 Philips Philips 276E8VJSB 276E8VJSB/00 Philips 276E8VJSB er en 27" 4K UHD-skjerm som gir deg en utrolig høy bildekvalitet (3840 x 2160). 4K UHD med vidvinkel gir deg samme tydlighet og virkelighetstro bilder, uansett fra hvilken vinkel du ser fra. Denne flimmerfrie monitoren forminsker også muligheten for trøtte øyne ved langvarig bruk. Nyt fantastisk bilde og et elegant design med virkelig tynne rammer. UltraClear 4K UHD-oppløsning Nyt et bildepanel med høy ytelse som gir deg bilder med oppløsning i UltraClear, 4K UHD (3 840 x 2 160). Philips-skjermer gir deg levende bilder og grafikk som egner seg utmerket for alle typer bruk. 1,074 milliarder farger Philips 276E8VJSB har et fyldig fargespekter med 1,074 milliarder farger og 12-bits intern fargebehandling slik at du kan se og nyte jevne, naturlige farger uten synlige overganger eller fargegrenser. Flickerfree-teknologi Den metoden som brukes for å regulere lysstyrke i bakgrunns-belyste LED-skjermer gjør at en del brukere ser flimmer på skjermen, hvilket er slitsomt for øynene. I Philips flickerfree-teknologi brukes en ny løsning for å minske flimmeret og gi en behagelig opplevelse. Bildeskjerm med minimale rammer Philips nye skjermer har ultratynne rammer som gir minimale forstyrrelser og maksimalt synsfelt. Spesielt bra for flerskjermsvisning og visning side ved side, de ultratynne rammene gir deg en følelse av at du har en eneste stor skjerm helt uten grenser. Skånsom mot øynene Kortbølget blått lys fra LED-skjermer kan forårsake skade på øynene og påvirke synet med tiden. Philips LowBlue-innstilling bruker smart programvareteknologi for å minske andelen skadelig, kortbølge, blått lys. HDMI-klar En HDMI-klar enhet har all maskinvare som kreves for å ta i mot HDMI-inndata (High-Definition Multimedia Interface). Med en HDMI-kabel kan du spille av digitale video og lydsignaler av særdeles høy kvalitet som overføres via en eneste kabel. Bred synsvinkel Philips har den avanserte teknologien Multi-Domain Vertical Alignment, som gir superhøye statiske kontrastforhold for ekstra levende og klare bilder. Den optimerte teknologien for pikselhåndtering gir en ekstra bred synsvinkel på 178/178 grader. 25 - 49" skjerm 4,8 22 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 25 - 49" skjerm