Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Buet 27" full HD-skjerm med AMD FreeSync-teknologi

Philips 272E1CA/00

  Art.nr: 1011081
  • 27" Full HD (1920 x 1080)
  • AMD FreeSync
  • Flickerfree og LowBlue-teknologi
  • Bred synsvinkel
  • Fin kabelstyring
  • Maks 3 stk. per kunde

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Philips 272E1CA / 00 er en buet 27" Full HD-skjerm som gir en jevn bevegelse takket være AMD FreeSync-teknologi som sikrer at du får en virkelig oppslukende opplevelse. SmartImage, som tilpasser skjermen til forskjellige spill, for eksempel FPS og racingspill, inkluderer andre funksjoner: flickerfree teknologi, LowBlue-modus og SmartContrast.

AMD FreeSync-teknologi

AMD FreeSync-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt opplevelsen når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å låse skjermens oppdateringsintervall til grafikkortets bildefrekvens. Slipp screen tearing og innspill.

Full HD

 

Med Full HD-oppløsning på 1920 x 1080 får du høy bildekvalitet med skarpe detaljer, god kontrast og realistiske farger som bidrar til et livssikkert bilde. Skjermen er også buet for en behagelig, men likevel diskret støtteeffekt, som fokuserer på deg.

Bred synsvinkel

 
 

Philips bruker Multi-domain Vertical Alignment-teknologien, som gir superhøye statiske kontrastforhold for ekstra levende og tydelig bilde. Den optimaliserte pikselhåndteringsteknologien gir en ekstra bred synsvinkel på 178/178 grader. Noe som betyr at du tydelig kan se skjerminnholdet fra siden.

Smart kabelhåndtrering

 

I tillegg har denne skjermen en elegant kabelhåndteringsløsning som gir deg en penere arbeidsflate. Et langt spor på baksiden av skjermen skjuler kablene pent.

SmartContrast

SmartContrast-teknologien analyserer hva du ser på og justerer fargene automatisk mens du kontrollerer intensiteten til bakgrunnsbelysningen. På denne måten får du best mulig digitale bilder og video. Også perfekt for spill med mørke nyanser.

Beskytter mot blått lys

Kortbølget blått lys fra LED-skjermer kan forårsake øyeskader og påvirke synet over tid. Philips LowBlue-modus bruker smart programvareteknologi for å redusere andelen ondsinnet kortbølget blått lys.

Flimmer teknologi

Metoden som brukes for å kontrollere lysstyrken på bakbelyste LED-skjermer gjør at noen brukere ser flimrende på skjermen, noe som er slitsomt for øynene. Philips flimmerfri teknologi reduserer flimmer og gir en mer behagelig opplevelse.

1011081 1011081 Philips Philips 272E1CA/00 272E1CA/00   Philips 272E1CA / 00 er en buet 27" Full HD-skjerm som gir en jevn bevegelse takket være AMD FreeSync-teknologi som sikrer at du får en virkelig oppslukende opplevelse. SmartImage, som tilpasser skjermen til forskjellige spill, for eksempel FPS og racingspill, inkluderer andre funksjoner: flickerfree teknologi, LowBlue-modus og SmartContrast. AMD FreeSync-teknologi AMD FreeSync-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt opplevelsen når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å låse skjermens oppdateringsintervall til grafikkortets bildefrekvens. Slipp screen tearing og innspill. Full HD   Med Full HD-oppløsning på 1920 x 1080 får du høy bildekvalitet med skarpe detaljer, god kontrast og realistiske farger som bidrar til et livssikkert bilde. Skjermen er også buet for en behagelig, men likevel diskret støtteeffekt, som fokuserer på deg. Bred synsvinkel    Philips bruker Multi-domain Vertical Alignment-teknologien, som gir superhøye statiske kontrastforhold for ekstra levende og tydelig bilde. Den optimaliserte pikselhåndteringsteknologien gir en ekstra bred synsvinkel på 178/178 grader. Noe som betyr at du tydelig kan se skjerminnholdet fra siden. Smart kabelhåndtrering   I tillegg har denne skjermen en elegant kabelhåndteringsløsning som gir deg en penere arbeidsflate. Et langt spor på baksiden av skjermen skjuler kablene pent. SmartContrast SmartContrast-teknologien analyserer hva du ser på og justerer fargene automatisk mens du kontrollerer intensiteten til bakgrunnsbelysningen. På denne måten får du best mulig digitale bilder og video. Også perfekt for spill med mørke nyanser. Beskytter mot blått lys Kortbølget blått lys fra LED-skjermer kan forårsake øyeskader og påvirke synet over tid. Philips LowBlue-modus bruker smart programvareteknologi for å redusere andelen ondsinnet kortbølget blått lys. Flimmer teknologi Metoden som brukes for å kontrollere lysstyrken på bakbelyste LED-skjermer gjør at noen brukere ser flimrende på skjermen, noe som er slitsomt for øynene. Philips flimmerfri teknologi reduserer flimmer og gir en mer behagelig opplevelse. 25 - 49" skjerm 4,1 18 1990 NOK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 25 - 49" skjerm