Buet 31,5" Full HD-gamingskjerm med 1 ms responstid

Mission SG EM32144C

  Art.nr: 1007687
 • 31,5" Full HD (1920 x 1080)
 • 144 Hz oppdateringshastighet
 • 1 ms responstid
 • DisplayPort- og HDMI-inngang
 • Bred visningsvinkel

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG EM32144C er en buet 31,5" stor gamingskjerm som med Full HD-oppløsning og 144 Hz oppdateringshastighet kommer til å gi deg en ny type spillopplevelse, uten hakkete bilder og uskarpe bevegelser. Skjermen har en veldig kort responstid på bare 1 ms, hvilket betyr at raske bevegelser og overganger kommer til å bli smidige og skarpe. Med både DisplayPort- og HDMI-inngang kan du enkelt koble til datamaskinen din eller spillkonsollen. Både en DisplayPort- og HDMI-kabel er inkludert. Ta kontroll og dominer fiendene dine i dine favorittspill.

144 Hz oppdateringshastighet

Utrust deg selv med dobbel skjermhastighet sammenlignet med mange andre skjermer, nå slipper du hakkete bilder og ujevne bevegelser. Med en 144 Hz oppdateringshastighet gjengis hver bilderamme skarpt og i jevn flyt, sånn at du kan sikte nøyaktig i skytespill og virkelig nyte de nyeste racingspillene. Nå har du muligheten til å eliminere fiendene dine med ultrajevne bevegelser, uten uskarpheter eller tearing.

31,5" med Full HD-oppløsning

Med skjermens størrelse på 31,5" samt at skjermen er buet (1800R), får du muligheten til å virkelig forsvinne inn i dine favorittspill eller en actionfilm. Full HD-oppløsning betyr flere piksler hvilket gir et skarpere bilde med bedre fargegjengivelse, bedre kontraster og mer detaljer og tydeligere tekst. Det er like brukbar når du surfer på nettet og skal skrive e-poster som når du skal se på film eller spille.

1 ms responstid

Med en responstid på bare 1 ms får du raske hastigheter uten ujevnheter, for en forbedret spillopplevelse, Raske bevegelser og overganger kommer til å føles mer smidige uten de irriterende effektene av spøkelsesbilder.

DisplayPort og HDMI

Skjermens DisplayPort- og HDMI-inngang gir deg friheten og fleksibiliteten til å koble til datamaskinen din eller den bærbare spillkonsollen. Både en DisplayPort- og HDMI-kabel er inkludert i forpakningen.

Bred visningsvinkel

Mission SG EM32144C gir en levende og autentisk fargegjengivelse og superskarpe detaljer uansett fra hvor du titter - fra høyre, venstre, ovenifra eller nedenfra. Med en bred visningsvinkel på 178°/178° kommer du til å se skjermen på en helt ny måte.

Se også

(22 stk)
 • 27" 4K UHD-skjerm (3840 x 2160)
 • 1,074 milliarder farger
 • Minimale bilderammer

2 990,-

Se også

(22 stk)
 • 27" 4K UHD-skjerm (3840 x 2160)
 • 1,074 milliarder farger
 • Minimale bilderammer

2 990,-

1007687 Mission SG Mission SG EM32144C Mission SG EM32144C er en buet 31,5" stor gamingskjerm som med Full HD-oppløsning og 144 Hz oppdateringshastighet kommer til å gi deg en ny type spillopplevelse, uten hakkete bilder og uskarpe bevegelser. Skjermen har en veldig kort responstid på bare 1 ms, hvilket betyr at raske bevegelser og overganger kommer til å bli smidige og skarpe. Med både DisplayPort- og HDMI-inngang kan du enkelt koble til datamaskinen din eller spillkonsollen. Både en DisplayPort- og HDMI-kabel er inkludert. Ta kontroll og dominer fiendene dine i dine favorittspill. 144 Hz oppdateringshastighet Utrust deg selv med dobbel skjermhastighet sammenlignet med mange andre skjermer, nå slipper du hakkete bilder og ujevne bevegelser. Med en 144 Hz oppdateringshastighet gjengis hver bilderamme skarpt og i jevn flyt, sånn at du kan sikte nøyaktig i skytespill og virkelig nyte de nyeste racingspillene. Nå har du muligheten til å eliminere fiendene dine med ultrajevne bevegelser, uten uskarpheter eller tearing. 31,5" med Full HD-oppløsning Med skjermens størrelse på 31,5" samt at skjermen er buet (1800R), får du muligheten til å virkelig forsvinne inn i dine favorittspill eller en actionfilm. Full HD-oppløsning betyr flere piksler hvilket gir et skarpere bilde med bedre fargegjengivelse, bedre kontraster og mer detaljer og tydeligere tekst. Det er like brukbar når du surfer på nettet og skal skrive e-poster som når du skal se på film eller spille. 1 ms responstid Med en responstid på bare 1 ms får du raske hastigheter uten ujevnheter, for en forbedret spillopplevelse, Raske bevegelser og overganger kommer til å føles mer smidige uten de irriterende effektene av spøkelsesbilder. DisplayPort og HDMI Skjermens DisplayPort- og HDMI-inngang gir deg friheten og fleksibiliteten til å koble til datamaskinen din eller den bærbare spillkonsollen. Både en DisplayPort- og HDMI-kabel er inkludert i forpakningen. Bred visningsvinkel Mission SG EM32144C gir en levende og autentisk fargegjengivelse og superskarpe detaljer uansett fra hvor du titter - fra høyre, venstre, ovenifra eller nedenfra. Med en bred visningsvinkel på 178°/178° kommer du til å se skjermen på en helt ny måte. 25 - 49" skjerm 4,8 5 2490 NOK 2490 NewCondition Discontinued
 1. Data og nettbrett
 2. PC-skjerm
 3. 25 - 49" skjerm