Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

27" Full HD-skjerm med AMD FreeSync-teknologi

HP 27fh

  Art.nr: 1008659
  • 27" Full HD (1920 x 1080)
  • AMD FreeSync-teknologi
  • Stativ med justerbar høyde
  • IPS-panel
  • 178°/178° visningsvinkel

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Få gleden av tydelig og skarp bildekvalitet med denne 27" Full HD-skjermen fra HP, som med AMD FreeSync-teknologi og klare farger passer utmerket til både arbeid og underholdning. IPS-teknologien sørger for et tydelig bilde fra nesten alle vinkler og med 178° visningsvinkel kan du se skjermens innhold selv fra sidene. Det tynne designet sammen med enkle tilkoblinger sørger for at du får mer plass - alt for at du skal få en bedre dataopplevelse.

AMD FreeSync-teknologi

AMD FreeSync-teknologi er produsert for å forhindre at bilde hakker og/eller brytes når du spiller spill eller ser på videoer. Det fungerer gjennom at skjermens oppdateringsintervall låses til skjermkortets bildefrekvens. Uansett om du løper gjennom eksplosjoner eller befinner deg i omgivelser med styrtregn, så kommer du ikke til å merke tearing eller input lag.

Stativ med justerbar høyde

Stativets gassflaske-design gir en smidig og nøyaktig høydejustering på opptil 130 mm sånn at skjermen din alltid er i den mest behagelige høyden, uansett hvem som ser på skjermen.

Full HD-oppløsning (1920 x 1080)

HP 27fh har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Det er den høyeste oppløsningen for HD-kilder og tilbyr en rik og levende bildekvalitet. Du får gleden av skarpe detaljer, høy lysstyrke og realistiske farger.

178°/178° visningsvinkel

Skjermen gir en levende og autentisk fargegjengivelse og superskarpe detaljer uansett hvor du ser fra - fra høyre, venstre, ovenifra eller nedenifra. Med en bred visningsvinkel på 178°/178° kommer du til å se innholdet på skjermen på en helt ny måte.

1008659 1008659 HP HP 27fh 4HZ38AA#ABB Få gleden av tydelig og skarp bildekvalitet med denne 27" Full HD-skjermen fra HP, som med AMD FreeSync-teknologi og klare farger passer utmerket til både arbeid og underholdning. IPS-teknologien sørger for et tydelig bilde fra nesten alle vinkler og med 178° visningsvinkel kan du se skjermens innhold selv fra sidene. Det tynne designet sammen med enkle tilkoblinger sørger for at du får mer plass - alt for at du skal få en bedre dataopplevelse. AMD FreeSync-teknologi AMD FreeSync-teknologi er produsert for å forhindre at bilde hakker og/eller brytes når du spiller spill eller ser på videoer. Det fungerer gjennom at skjermens oppdateringsintervall låses til skjermkortets bildefrekvens. Uansett om du løper gjennom eksplosjoner eller befinner deg i omgivelser med styrtregn, så kommer du ikke til å merke tearing eller input lag. Stativ med justerbar høyde Stativets gassflaske-design gir en smidig og nøyaktig høydejustering på opptil 130 mm sånn at skjermen din alltid er i den mest behagelige høyden, uansett hvem som ser på skjermen. Full HD-oppløsning (1920 x 1080) HP 27fh har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Det er den høyeste oppløsningen for HD-kilder og tilbyr en rik og levende bildekvalitet. Du får gleden av skarpe detaljer, høy lysstyrke og realistiske farger. 178°/178° visningsvinkel Skjermen gir en levende og autentisk fargegjengivelse og superskarpe detaljer uansett hvor du ser fra - fra høyre, venstre, ovenifra eller nedenifra. Med en bred visningsvinkel på 178°/178° kommer du til å se innholdet på skjermen på en helt ny måte. 25 - 49" skjerm 4 1 2290 NOK 2290 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 25 - 49" skjerm