Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

27" Full HD-skjerm med 1 ms responstid

ASUS VL278H

  Art.nr: 1009277
 • 27" Full HD-skjerm (1920x1080)
 • AMD FreeSync
 • Slankt og rammeløst design
 • 1 ms responstid
 • Veggmonterbar
1 690,-

Delbetal fra 186,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS VL278H er en 27" Full HD-skjerm i et slankt og stilig design. Med lynrask responstid på kun 1 ms og 75 Hz oppdateringsfrekvens egner den seg godt for både gaming og arbeid. AMD FreeSync-teknologien brukes for å forhindre screen tearing og garantere en knirkefri spillopplevelse.

Med ASUS Eye Care-teknologi og muligheten til å montere på vegg, er ASUS VL2478H en skjerm som passer perfekt for både spill- og arbeidssituasjoner. 

Perfekt for flerskjermoppsett

Enten du spiller spill, ser på film eller gjør unna litt arbeid, er det plassbesparende og rammeløse designet til ASUS VL278H perfekt for oppsett med to eller tre skjermer, noe som gir deg en panoramaskjerm for økt innlevelse.

Flicker Free-teknologi

Flicker Free-teknologi reduserer flimmer og gir deg en behagelig spillopplevelse. Dette minimerer tilfeller av trøtte øyne og andre skadende effekter når du er opptatt med lange spilløkter.

Ultra-low Blue Light

ASUS VL278H har dessuten ASUS Ultra Low Blue Light-filter som beskytter deg fra skadelig blått lys. Du har enkel tilgang og velger mellom fire ulike filterinnstillinger direkte på skjermen. Veksle enkelt mellom innstillingene for å finne det nivået som passer best for deg. Den første passer til surfing på internett, den andre for film og bilder, den tredje for lesing og den siste for mørkere skjerminnhold.

GamePlus-funksjon

Ta kontroll over favorittspillene dine, skjermen har en hurtigtast for å aktivere OSD-crosshair og timerfunksjon. Velg mellom fire ulike crosshairs for å passe på spillmiljøet og hold kontroll på spawn-tider med timeren.

Se også

(12 stk)
 • 27" 4K UHD-skjerm (3840 x 2160)
 • 1,074 milliarder farger
 • Minimale bilderammer

2 990,-

Se også

(12 stk)
 • 27" 4K UHD-skjerm (3840 x 2160)
 • 1,074 milliarder farger
 • Minimale bilderammer

2 990,-

1009277 ASUS ASUS VL278H 90LM04Y0-B01370 ASUS VL278H er en 27" Full HD-skjerm i et slankt og stilig design. Med lynrask responstid på kun 1 ms og 75 Hz oppdateringsfrekvens egner den seg godt for både gaming og arbeid. AMD FreeSync-teknologien brukes for å forhindre screen tearing og garantere en knirkefri spillopplevelse. Med ASUS Eye Care-teknologi og muligheten til å montere på vegg, er ASUS VL2478H en skjerm som passer perfekt for både spill- og arbeidssituasjoner.  Perfekt for flerskjermoppsett Enten du spiller spill, ser på film eller gjør unna litt arbeid, er det plassbesparende og rammeløse designet til ASUS VL278H perfekt for oppsett med to eller tre skjermer, noe som gir deg en panoramaskjerm for økt innlevelse. Flicker Free-teknologi Flicker Free-teknologi reduserer flimmer og gir deg en behagelig spillopplevelse. Dette minimerer tilfeller av trøtte øyne og andre skadende effekter når du er opptatt med lange spilløkter. Ultra-low Blue Light ASUS VL278H har dessuten ASUS Ultra Low Blue Light-filter som beskytter deg fra skadelig blått lys. Du har enkel tilgang og velger mellom fire ulike filterinnstillinger direkte på skjermen. Veksle enkelt mellom innstillingene for å finne det nivået som passer best for deg. Den første passer til surfing på internett, den andre for film og bilder, den tredje for lesing og den siste for mørkere skjerminnhold. GamePlus-funksjon Ta kontroll over favorittspillene dine, skjermen har en hurtigtast for å aktivere OSD-crosshair og timerfunksjon. Velg mellom fire ulike crosshairs for å passe på spillmiljøet og hold kontroll på spawn-tider med timeren. 25 - 49" skjerm 1690 NOK 1690 NewCondition InStock
 1. Data & Nettbrett
 2. PC-skjerm
 3. 25 - 49" skjerm