Favoritt

Kantløs 27" Full HD-skjerm med IPS-panel

ASUS VA27EHE

  Art.nr: 1011220
  • 27" Full HD (1920x1080)
  • Adaptive-Sync-teknologi
  • Tynn ramme og GamePlus
  • ASUS Blue Light Filter
  • Flicker Free-teknologi

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 499,-

Delbetal fra 253,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 
 

ASUS VA27EHE er en 27-tommers skjerm med IPS-panel og Full HD-oppløsning som gir deg skarpe bilder med utmerket fargegjengivelse. De tynne kantene gir deg et større virtuelt arbeidsområde og med VESA-standarden som lar deg henge den på veggen. VA27EHE gir deg også tilgang til funksjoner som: Adaptive-Sync, Flicker Free-teknologi, ASUS Blue Light Filter og brede synsvinkler på 178 °.

De tynne kantene gir deg et større virtuelt arbeidsområde og med VESA-standarden som lar deg henge den på veggen.

Adaptive-Sync

 

Adaptiv-synkronisering sikrer at grafikkortet og skjermen din kommuniserer med hverandre til enhver tid, noe som gjør at de kan tilpasse seg slik at skjermen oppdateres i samme takt som grafikkortet. Du får bedre bildegjengivelse og flyt uten screen tearing, uansett hvilket actionfylt spill du spiller.

GamePlus-funksjoner

 

Denne skjermen har en hurtigtast for å aktivere OSD-crosshair og timerfunksjonen. Velg mellom fire forskjellige crosshairs for å passe til ditt spillmiljø og følg med på spawn-tider med timeren.

ASUS-eksklusiv SpendidPlus-teknologi

 

ASUS har tilføyet en tilleggsteknologi for å gi deg en mest mulig levende opplevelse. VA27EHE tilbyr den nye SplendidPlus Video Intelligence Technology som optimaliserer video- og bildevisning ved å forbedre lysstyrke, kontrast og skarphet.

ASUS Blue Light Filter

 

Denne skjermen har også ASUS Blue Light Filter som beskytter deg mot skadelig blått lys. Du kan enkelt få tilgang til og velge mellom fire forskjellige filterinnstillinger direkte på skjermen. Bytt enkelt mellom innstillinger for å finne modus som passer deg. Den første er egnet for surfing på nettet, den andre for film og bilder, den tredje for lesing og den siste for mørkere skjerminnhold.

Brede synsvinkler

 

Få levende, autentisk fargegjengivelse og superskarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, over og under. Med en bred visningsvinkel på 178 ° / 178 ° vil du se skjermen på en helt ny måte.

Flicker Free-teknologi

 

Flimmer-fri teknologi reduserer flimmer og gir deg en komfortabel videovisning og spillopplevelse. Færre anledninger med trette øyne og andre hemmende effekter når de blir oppslukt av lange og trekkede datamaskinøkter.

Flimmer-fri teknologi reduserer flimmer og gir deg en komfortabel videovisning og spillopplevelse.
1011220 ASUS ASUS VA27EHE 90LM0550-B01170    ASUS VA27EHE er en 27-tommers skjerm med IPS-panel og Full HD-oppløsning som gir deg skarpe bilder med utmerket fargegjengivelse. De tynne kantene gir deg et større virtuelt arbeidsområde og med VESA-standarden som lar deg henge den på veggen. VA27EHE gir deg også tilgang til funksjoner som: Adaptive-Sync, Flicker Free-teknologi, ASUS Blue Light Filter og brede synsvinkler på 178 °. Adaptive-Sync   Adaptiv-synkronisering sikrer at grafikkortet og skjermen din kommuniserer med hverandre til enhver tid, noe som gjør at de kan tilpasse seg slik at skjermen oppdateres i samme takt som grafikkortet. Du får bedre bildegjengivelse og flyt uten screen tearing, uansett hvilket actionfylt spill du spiller. GamePlus-funksjoner   Denne skjermen har en hurtigtast for å aktivere OSD-crosshair og timerfunksjonen. Velg mellom fire forskjellige crosshairs for å passe til ditt spillmiljø og følg med på spawn-tider med timeren. ASUS-eksklusiv SpendidPlus-teknologi   ASUS har tilføyet en tilleggsteknologi for å gi deg en mest mulig levende opplevelse. VA27EHE tilbyr den nye SplendidPlus Video Intelligence Technology som optimaliserer video- og bildevisning ved å forbedre lysstyrke, kontrast og skarphet. ASUS Blue Light Filter   Denne skjermen har også ASUS Blue Light Filter som beskytter deg mot skadelig blått lys. Du kan enkelt få tilgang til og velge mellom fire forskjellige filterinnstillinger direkte på skjermen. Bytt enkelt mellom innstillinger for å finne modus som passer deg. Den første er egnet for surfing på nettet, den andre for film og bilder, den tredje for lesing og den siste for mørkere skjerminnhold. Brede synsvinkler   Få levende, autentisk fargegjengivelse og superskarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, over og under. Med en bred visningsvinkel på 178 ° / 178 ° vil du se skjermen på en helt ny måte. Flicker Free-teknologi   Flimmer-fri teknologi reduserer flimmer og gir deg en komfortabel videovisning og spillopplevelse. Færre anledninger med trette øyne og andre hemmende effekter når de blir oppslukt av lange og trekkede datamaskinøkter. 25 - 49" skjerm 4,5 4 2499 NOK 2499 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 25 - 49" skjerm