Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ROG-premiumskjerm med G-SYNC™ og utrolige 165 Hz

ASUS ROG Swift PG279Q

  Art.nr: 224255
  • Anbefalt av TEK.no
  • 27" 2560x1440 IPS
  • 165 Hz oppdatering
  • HDMI, DisplayPort, 2x USB
  • NVIDIA® G-SYNC™

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ROG-premiumskjerm med G-SYNC™ og utrolige 165 Hz

ASUS ROG Swift PG279Q gamingskjerm gir deg fantastiske og enestående bilder med sin høye QHD-oppløsning på 2560x1440. Den 27" store skjermen har et IPS-panel med 165 Hz oppdatering og rask responstid. PG279Q har dessuten støtte for NVIDIA® G-SYNC™. Dette er den perfekte gamingskjermen for deg som ikke nøyer deg med noe halvveis!

Anbefalt av TEK.NO

Denne gamingskjermen ble testet, "Anbefalt" og fikk karakter 9 av 10 mulige av TEK.NO 23. November 2015. Dette er blant annet noe av det som ble sagt om skjermen:

"Asus viser nok en gang at de lager en av de aller beste skjermene på markedet"

Les hele testen her

NVIDIA® G-SYNC™

Med en imponerende Quad HD-oppløsning på 2560x1440 piksler får du vanvittig skarpe bilder med suverene detaljer. Dette hjelper deg ikke bare med gaming, men tar også alt av annen media opp til et helt nytt nivå.

Den omtalte og populære teknologien G-SYNC™ fra NVIDIA® synkroniserer skjermens oppdateringsfrekvens med den innebygde grafikkprosessoren. Slik får du en rask, jevn og støyfri opplevelse uansett om du ser på film eller spiller de nyeste spillene med den høyeste grafikken.

Revolusjonerende teknologi

ASUS PG279Q kombinerer imponerende 165 Hz oppdateringsfrekvens med 4 ms responstid for banebrytende gaming og virkelighetsnære gjengivelser. Med en vanvittig oppdateringsfrekvens får du fantastisk bildeflyt, kortere tid for "frame rendering" og redusert input lag. Sammen med en hurtig responstid vil kjappe bevegelser og dramatiske overganger gjenspeiles uproblematisk. Alle spill vil flyte bedre og du slipper å irritere deg over sløve bilder som ikke lar deg prestere.

Tilkobling- og justeringsmuligheter

PG279Q kan kobles til med HDMI eller DisplayPort og inneholder en integrert hub for to USB 3.0-tilkoblinger. Med VESA-veggmontering og et allsidig bordstativ får du praktiske muligheter for justering. Skjermen kan tiltes, dreies, heves og senkes. Bordstativet er dessuten også roterbart.

224255 ASUS ASUS ROG Swift PG279Q 90LM0230-B01370 ROG-premiumskjerm med G-SYNC™ og utrolige 165 Hz ASUS ROG Swift PG279Q gamingskjerm gir deg fantastiske og enestående bilder med sin høye QHD-oppløsning på 2560x1440. Den 27" store skjermen har et IPS-panel med 165 Hz oppdatering og rask responstid. PG279Q har dessuten støtte for NVIDIA® G-SYNC™. Dette er den perfekte gamingskjermen for deg som ikke nøyer deg med noe halvveis! Anbefalt av TEK.NO Denne gamingskjermen ble testet, "Anbefalt" og fikk karakter 9 av 10 mulige av TEK.NO 23. November 2015. Dette er blant annet noe av det som ble sagt om skjermen:"Asus viser nok en gang at de lager en av de aller beste skjermene på markedet"Les hele testen her NVIDIA® G-SYNC™ Med en imponerende Quad HD-oppløsning på 2560x1440 piksler får du vanvittig skarpe bilder med suverene detaljer. Dette hjelper deg ikke bare med gaming, men tar også alt av annen media opp til et helt nytt nivå.Den omtalte og populære teknologien G-SYNC™ fra NVIDIA® synkroniserer skjermens oppdateringsfrekvens med den innebygde grafikkprosessoren. Slik får du en rask, jevn og støyfri opplevelse uansett om du ser på film eller spiller de nyeste spillene med den høyeste grafikken. Revolusjonerende teknologi ASUS PG279Q kombinerer imponerende 165 Hz oppdateringsfrekvens med 4 ms responstid for banebrytende gaming og virkelighetsnære gjengivelser. Med en vanvittig oppdateringsfrekvens får du fantastisk bildeflyt, kortere tid for "frame rendering" og redusert input lag. Sammen med en hurtig responstid vil kjappe bevegelser og dramatiske overganger gjenspeiles uproblematisk. Alle spill vil flyte bedre og du slipper å irritere deg over sløve bilder som ikke lar deg prestere. Tilkobling- og justeringsmuligheter PG279Q kan kobles til med HDMI eller DisplayPort og inneholder en integrert hub for to USB 3.0-tilkoblinger. Med VESA-veggmontering og et allsidig bordstativ får du praktiske muligheter for justering. Skjermen kan tiltes, dreies, heves og senkes. Bordstativet er dessuten også roterbart. 25 - 49" skjerm 4,7 18 5990 NOK 5990 NewCondition Discontinued
  1. Data & Nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 25 - 49" skjerm