Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

27" Full HD-skjerm med AMD FreeSync

Acer R270si

  Art.nr: 1014089
  • 27" Full HD (1920 x 1080)
  • IPS-panel
  • 1 ms responstid (VRB)
  • Kan tiltes fra -5° til 23°
  • Acer Flickerless og BlueLightShield

Internett

Forventet på lager: 19.01.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 490,-

Delbetal fra 252,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer R270si er en 27" Full HD-skjerm som passer både til arbeid og underholdning. Den har blant annet blitt utstyrt med et IPS-panel som gir deg høyere fargepresisjon, spesielt viktig hvis du liker å sitte med foto- og videoredigering. I tillegg du får både 1 ms responstid og AMD FreeSync-teknologi, som sørger for at skjermen reagerer direkte uten å gjøre bilder uskarpe. Andre funksjoner inkluderer Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield som motvirker skjermflimmer og blått lys. Dessuten kan skjermen tiltes fra -5° til 23°.

Full HD-oppløsning (1920 x 1080)

Med en oppløsning på 1920 x 1080 får du en skjerm som viser alle detaljer, som er like egnet for spill som for multimedia og arbeid. Med skjermens IPS-panel får du oppleve fantasifulle og klare farger, spesielt bra for deg som jobber i for eksempel Photoshop og krever høy fargene presisjon. IPS-panelet gir også en ekstra bred synsvinkel, slik at du kan se skjermen fra nesten hvilken som helst vinkel.

1 ms responstid (VRB)

VRB (Visual Response Boost) -teknologien skaper effekten av 1 ms Moving Picture Response Time (MPRT). Dette gjøres ved å raskt slå av bakgrunnsbelysningen eller sette inn et tomt, svart bilde mellom rammene, også kjent som en "blink". Dette resulterer i mindre merkbar uskarphet når bilder endres raskt.

Skånsom for øynene

Acer Flickerless-teknologi fjerner skjermflimmer ved å gi en stabil strømforsyning til skjermen. Dette motvirker slitne øyne etter å ha sittet lenge foran en datamaskin for en behagelig datamaskinopplevelse. Denne skjermen har også Acer BlueLightShield som beskytter deg mot skadelig blått lys.

AMD FreeSync

AMD FreeSync-teknologi er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt mens du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å synkronisere skjermoppdateringsintervallet til bildefrekvens for grafikkortet. Enten du løper gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle omgivelser i spillene, vil du ikke merke rive- eller innspilllag.

178°/178°-synsfelt

Skjermen gir en levende, autentisk fargegjengivelse og skarpe detaljer uansett om du ser fra høyre, venstre, over og under. Med bred synsvinkel på 178 ° / 178 ° vil du se alt på en ny måte.

1014089 1014089 Acer Acer R270si UM.HR0EE.011 Acer R270si er en 27" Full HD-skjerm som passer både til arbeid og underholdning. Den har blant annet blitt utstyrt med et IPS-panel som gir deg høyere fargepresisjon, spesielt viktig hvis du liker å sitte med foto- og videoredigering. I tillegg du får både 1 ms responstid og AMD FreeSync-teknologi, som sørger for at skjermen reagerer direkte uten å gjøre bilder uskarpe. Andre funksjoner inkluderer Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield som motvirker skjermflimmer og blått lys. Dessuten kan skjermen tiltes fra -5° til 23°.Full HD-oppløsning (1920 x 1080)Med en oppløsning på 1920 x 1080 får du en skjerm som viser alle detaljer, som er like egnet for spill som for multimedia og arbeid. Med skjermens IPS-panel får du oppleve fantasifulle og klare farger, spesielt bra for deg som jobber i for eksempel Photoshop og krever høy fargene presisjon. IPS-panelet gir også en ekstra bred synsvinkel, slik at du kan se skjermen fra nesten hvilken som helst vinkel.1 ms responstid (VRB)VRB (Visual Response Boost) -teknologien skaper effekten av 1 ms Moving Picture Response Time (MPRT). Dette gjøres ved å raskt slå av bakgrunnsbelysningen eller sette inn et tomt, svart bilde mellom rammene, også kjent som en "blink". Dette resulterer i mindre merkbar uskarphet når bilder endres raskt.Skånsom for øyneneAcer Flickerless-teknologi fjerner skjermflimmer ved å gi en stabil strømforsyning til skjermen. Dette motvirker slitne øyne etter å ha sittet lenge foran en datamaskin for en behagelig datamaskinopplevelse. Denne skjermen har også Acer BlueLightShield som beskytter deg mot skadelig blått lys.AMD FreeSyncAMD FreeSync-teknologi er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt mens du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å synkronisere skjermoppdateringsintervallet til bildefrekvens for grafikkortet. Enten du løper gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle omgivelser i spillene, vil du ikke merke rive- eller innspilllag.178°/178°-synsfeltSkjermen gir en levende, autentisk fargegjengivelse og skarpe detaljer uansett om du ser fra høyre, venstre, over og under. Med bred synsvinkel på 178 ° / 178 ° vil du se alt på en ny måte. 25 - 49" skjerm 2490 NOK 2490 NewCondition PreOrder
  1. Data og nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 25 - 49" skjerm