Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

28" 4K-skjerm perfekt for media og gaming

ASUS VP28UQG

  Art.nr: 1004683
 • 28" 4K UHD-skjerm
 • 1 ms responstid
 • Flicker-fri og Low Blue Light-teknologi
 • AMD FreeSync
 • VGA, HDMI og DisplayPort
 • Maks 2 stk. per kunde

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS VP28UQG er en 28" stor dataskjerm med 4K-oppløsning som gir deg fantastisk bildekvalitet til gaming, film- og bilderedigering og alle typer av media. Rask responstid på 1 ms og 75 Hz oppdateringshastighet gir deg en rask og følsom avspilling. VP28UQG har Flicker-fri og Low Blue Light-teknologi for å garantere en bekvem seeropplevelse selv etter mange timer foran dataskjermen. Når du vil ha en dataskjerm som er bygd for vinnere og vil ha en detaljrik bildeopplevelse så er ASUS VP28UQG for deg.

300% mer

Ikke nok med at ASUS VP28UQG er 28 tommer på diagonalen - skjermen har 4K UHD-oppløsning på 3840 x 2160 piksler med en piksel tetthet på 157 PPI for utrolige fotorealistiske bilder og riktig skarp tekst. 4K gir deg fire ganger så mange piksler enn tilsvarende Full HD 1080p-skjermer sånn at du får mer detaljerte bilder når du spiller spill eller ser på film, samt gir deg mer plass på skrivebordet for forskjellige arbeidsvinduer.

Responstid på 1 ms

Din nye gamingskjerm er raskest i klassen med en grå-til-grå responstid på 1 ms, som fjerner metning og bevegelsesuskarphet i bildet. Det er særdeles brukervennlig i spill med høyt tempo, så du for eksempel klarer svingene som en proff racerbilfører eller skyter presist når du trenger det.

AMD FreeSync

ASUS VP28UQG har fått AMD FreeSync™-teknologi for å ta bort screen tearing og hakkete bilde, sånn at du kan oppleve sømløs grafikk og myk gameplay. Dette gir deg overtaket i skytespill, racing, og strategispill i realtid der hvert millisekund teller.

Flickerfri-teknologi

Flickerfri-teknologien hjelper med å minske flimmer på skjermen, hvilket fir deg en mer bekvem spillemiljø tilpasset for spillmaraton. Den er laget for å minske risikoen for anstrengte øyne, hodeverk og trøtthet i øynene. Perfekt for når du skal spille over lengre tid.

Ultra-Low Blue Light-teknologi

ASUS Ultra-Low Blue Light-teknologi minsker mengden skadelig blått lys og skåner øynene dine. Du har tilgang til, og kan velge mellom 4 forskjellige filterinnstillinger på skjermen enkelt via OSD-menyen for å finne det som passer best til for eksempel lesing, surfing, spill og film eller når omgivelsene er mørke.

Se også

(5 stk)
 • 31,5" Full HD (1920 x 1080)
 • 144 Hz oppdateringshastighet
 • 1 ms responstid

2 490,-

Se også

(5 stk)
 • 31,5" Full HD (1920 x 1080)
 • 144 Hz oppdateringshastighet
 • 1 ms responstid

2 490,-

1004683 ASUS ASUS VP28UQG 90LM03M0-B01170 ASUS VP28UQG er en 28" stor dataskjerm med 4K-oppløsning som gir deg fantastisk bildekvalitet til gaming, film- og bilderedigering og alle typer av media. Rask responstid på 1 ms og 75 Hz oppdateringshastighet gir deg en rask og følsom avspilling. VP28UQG har Flicker-fri og Low Blue Light-teknologi for å garantere en bekvem seeropplevelse selv etter mange timer foran dataskjermen. Når du vil ha en dataskjerm som er bygd for vinnere og vil ha en detaljrik bildeopplevelse så er ASUS VP28UQG for deg. 300% mer Ikke nok med at ASUS VP28UQG er 28 tommer på diagonalen - skjermen har 4K UHD-oppløsning på 3840 x 2160 piksler med en piksel tetthet på 157 PPI for utrolige fotorealistiske bilder og riktig skarp tekst. 4K gir deg fire ganger så mange piksler enn tilsvarende Full HD 1080p-skjermer sånn at du får mer detaljerte bilder når du spiller spill eller ser på film, samt gir deg mer plass på skrivebordet for forskjellige arbeidsvinduer. Responstid på 1 ms Din nye gamingskjerm er raskest i klassen med en grå-til-grå responstid på 1 ms, som fjerner metning og bevegelsesuskarphet i bildet. Det er særdeles brukervennlig i spill med høyt tempo, så du for eksempel klarer svingene som en proff racerbilfører eller skyter presist når du trenger det. AMD FreeSync ASUS VP28UQG har fått AMD FreeSync™-teknologi for å ta bort screen tearing og hakkete bilde, sånn at du kan oppleve sømløs grafikk og myk gameplay. Dette gir deg overtaket i skytespill, racing, og strategispill i realtid der hvert millisekund teller. Flickerfri-teknologi Flickerfri-teknologien hjelper med å minske flimmer på skjermen, hvilket fir deg en mer bekvem spillemiljø tilpasset for spillmaraton. Den er laget for å minske risikoen for anstrengte øyne, hodeverk og trøtthet i øynene. Perfekt for når du skal spille over lengre tid. Ultra-Low Blue Light-teknologi ASUS Ultra-Low Blue Light-teknologi minsker mengden skadelig blått lys og skåner øynene dine. Du har tilgang til, og kan velge mellom 4 forskjellige filterinnstillinger på skjermen enkelt via OSD-menyen for å finne det som passer best til for eksempel lesing, surfing, spill og film eller når omgivelsene er mørke. 25 - 40" skjerm 2798 NOK 2798 NewCondition Discontinued
 1. Data & Nettbrett
 2. PC-skjerm
 3. 25 - 40" skjerm