Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

24" LCD-skjerm med Full HD oppløsning

Philips 243V7QJABF

  Art.nr: 249676
  • 24" Full HD (1920 x 1080)
  • Smal design med tynne rammer
  • Skånsom mot øynene
  • SmartContrast-teknologi
  • Innebygde høyttalere

Internett

Forventet på lager: 01.04.2020
1 390,-

Delbetal fra 161,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips 243V7QJABF er en perfekt allsidig skjerm med vakre bilder som strekker seg kant til kant, i an kompakt og slank design. Den har en 24" skjerm i full HD-oppløsning (1920 x 1080), noe som ikke bare gjør den perfekt for bilder, filmer og nettsurfing. I tillegg til at skjermen er skånsom mot øynene.

Smal ramme for et sømløst utseende

Skjermen har en oppløsning på 1920x1080 piksler. Det er den høyeste oppløsningen for HD-kilder og gir rik og levende bildekvalitet. Du kan nyte skarpe detaljer, høy lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farger for å gi et ekte bilde.

SmartContrast

SmartContrast er en Philips-teknologi som analyserer innholdet du viser, justerer fargene automatisk og kontroller bakgrunnsbelysningens intensitet for å forbedre kontrasten dynamisk slik at du får de beste digitale bildene og videoene, eller som hjelp når du spiller spill med mørke fargetoner.

Full HD oppløsning

Skjermen har en oppløsning på 1920x1080 piksler. Det er den høyeste oppløsningen for HD-kilder og gir rik og levende bildekvalitet. Du kan nyte skarpe detaljer, høy lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farger for å gi et ekte bilde.

SmartContrast

SmartContrast er en teknologi fra Philips som analyserer det du ser på og automatisk justerer fargene samtidig som bakgrunnslysets intensitet kontrolleres. Slik forbedres kontrasten og bildekvaliteten.

Innebygde høyttalere

Et par stereohøyttalere er bygd inn i skjermenheten. De kan være synlige fra fronten, eller usynlige pekende nedover, pekende oppover, pekende bakover, osv. avhengig av modell og utforming.

Flicker Free

På grunn av måten lysstyrke kontrolleres på LED-bakbelyste skjermer på, opplever noen brukere at skjermen deres flimrer, og dette fører til at de blir slitne i øynene. Philips' flimringsfri teknologi bruker en ny løsning for å regulere lysstyrken og redusere flimring, slik at seeropplevelsen blir mer behagelig.

249676 Philips Philips 243V7QJABF 243V7QJABF/00 Philips 243V7QJABF er en perfekt allsidig skjerm med vakre bilder som strekker seg kant til kant, i an kompakt og slank design. Den har en 24" skjerm i full HD-oppløsning (1920 x 1080), noe som ikke bare gjør den perfekt for bilder, filmer og nettsurfing. I tillegg til at skjermen er skånsom mot øynene. Smal ramme for et sømløst utseende Skjermen har en oppløsning på 1920x1080 piksler. Det er den høyeste oppløsningen for HD-kilder og gir rik og levende bildekvalitet. Du kan nyte skarpe detaljer, høy lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farger for å gi et ekte bilde. SmartContrast SmartContrast er en Philips-teknologi som analyserer innholdet du viser, justerer fargene automatisk og kontroller bakgrunnsbelysningens intensitet for å forbedre kontrasten dynamisk slik at du får de beste digitale bildene og videoene, eller som hjelp når du spiller spill med mørke fargetoner. Full HD oppløsning Skjermen har en oppløsning på 1920x1080 piksler. Det er den høyeste oppløsningen for HD-kilder og gir rik og levende bildekvalitet. Du kan nyte skarpe detaljer, høy lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farger for å gi et ekte bilde. SmartContrast SmartContrast er en teknologi fra Philips som analyserer det du ser på og automatisk justerer fargene samtidig som bakgrunnslysets intensitet kontrolleres. Slik forbedres kontrasten og bildekvaliteten. Innebygde høyttalere Et par stereohøyttalere er bygd inn i skjermenheten. De kan være synlige fra fronten, eller usynlige pekende nedover, pekende oppover, pekende bakover, osv. avhengig av modell og utforming. Flicker Free På grunn av måten lysstyrke kontrolleres på LED-bakbelyste skjermer på, opplever noen brukere at skjermen deres flimrer, og dette fører til at de blir slitne i øynene. Philips' flimringsfri teknologi bruker en ny løsning for å regulere lysstyrken og redusere flimring, slik at seeropplevelsen blir mer behagelig. 23 - 24" skjerm 4,7 21 1390 NOK 1390 NewCondition PreOrder
  1. Data & Nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 23 - 24" skjerm